ممنون از اموزش همیشه دنبالش بودم پیدا نمیکردم!
یه سوال دارم برای محافظت از کارتریج و اینکه زود جوهرش تموم نشه چی کار باید کرد؟؟
اینو شنیدم که میگن باید حداقل هفته ای یه بار پرینت بگیرم تا خشک نشه. بغیر از این کارهای دیگه ای هم هست که بشه انجام داد؟
ممنون از اموزش همیشه دنبالش بودم پیدا نمیکردم!
یه سوال دارم برای محافظت از کارتریج و اینکه زود جوهرش تموم نشه چی کار باید کرد؟؟
اینو شنیدم که میگن باید حداقل هفته ای یه بار پرینت بگیرم تا خشک نشه. بغیر از این کارهای دیگه ای هم هست که بشه انجام داد؟
1-استفاده از جوهر مناسبیه سوال دارم برای محافظت از کارتریج و اینکه زود جوهرش تموم نشه چی کار باید کرد؟؟
2-شارژ اصولی
2-استفاده اصولی از پرینتر
شامل نکته 2 میشه.اینو شنیدم که میگن باید حداقل هفته ای یه بار پرینت بگیرم تا خشک نشه
بله باید استفاده بشه.
تو دمای متعادل از دستگاه نکهداری شود.بغیر از این کارهای دیگه ای هم هست که بشه انجام داد؟
همین نکات را رعایت کنید برایتان مشکلی به وجود نمی آید
باز هم از شماتشکر به خاطر جوابهایتان
من پلمپ ها را با فشار بردوم داخل الان بالای کاتریج 3 تا سوراخ گنده وجود دارد که یک برچسب کاغذی بهشون زدم
من هر سه رنگ را شارژ کردم اما الان فقط رنگ زرد را که اول شاژ کردم و ریزش داشت درست چاپ می کند به جای آبی و قرمز سبز چاپ می کند آیا رنگ ها باهم قاطی شده اند؟
آیا می شه براش کاری کرد یا از دست رفته دیگه. بیچاره
برای همین گفتم باید کیت باشه.آیا رنگ ها باهم قاطی شده اند؟
اما از اون 3 رنگ چند برگ پرینت بگیر تا حل بشه
آقا این هفته ای یک بار پرینت، هم رنگی و هم سیاه و سفید؟
بله باید پرینت کنید.هم رنگی و هم سیاه و سفید؟
نه اینک صفحه کامل بزنید.![]()
آقا مهران باز هم سوال
الان فقط رنگ قرمز را چاپ نمی کند حدود 20 برگ هم پرینت گرفتن اما درست نشد این بار چیکارش کنم
شرمند زیادسوال کردم
احیانا روی مخزن قرمز گه چسب نزدید؟الان فقط رنگ قرمز را چاپ نمی کند حدود 20 برگ هم پرینت گرفتن اما درست نشد این بار چیکارش کنم
در صورتی که چسب زدید بردارید.
در صورتی که قرمز را چسپ نزدید باید 1 تا 3 یرگ کامل فقط قرمز پرینت کنید.
در صورتی که جواب نداد باید برید مراکز شارژ و بگیر کارتریج رو هواگیری کنند.
آقای گرجی خسته نباشید
خیر چسب نزدم در ضمن وقتی سرنگ وارد کاتریج قرمز می شود احساس می کنم به یک چیزی شبیه اسفنج برخورد می کند
سه برگ کامل پرینت قرمز زدم اما بجاش زردی چاپ کرد
راستی بار اول که دام بیرون شارژ کردن چرا اون پلمپ هارا نشکستن اونها چه جور شارژ کردن مگه
نمدشه مشکلی نیست.به یک چیزی شبیه اسفنج برخورد می کند
احتمالا قرمز کمر رنگ زدی.سه برگ کامل پرینت قرمز زدم اما بجاش زردی چاپ کرد
ترکیب رنگ قرمز رو نداره و فقط از زرد استفاده میکنه.
امکان نداره.راستی بار اول که دام بیرون شارژ کردن چرا اون پلمپ هارا نشکستن اونها چه جور شارژ کردن مگه
شاید کارتریجش شارژ داشت و کمی خشک شده بود و فقط برات هواگیری مرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)