دفعه قبلی چطوری اینجا رو رد کردید؟
بالا سرتون رو نگاه کنید. یه لنگره به بالای لنگر جایی که به طناب وصل شده شلیک کنید راه باز میشه.
دفعه قبلی چطوری اینجا رو رد کردید؟
بالا سرتون رو نگاه کنید. یه لنگره به بالای لنگر جایی که به طناب وصل شده شلیک کنید راه باز میشه.
دوست عزیز حداقل شما این سیو خودت رو برام اپ کن
اين باگ نيست داداش! 3طرف نيست بايد 4 طرفشو آزاد كني.
باگه داداش.
اون فیلمو ببینی متوجه میشی. مهم 3 تا و 4 تاش نیست مهم اینه که آسانسور یه طبقه پایین تر از جایی که باید وایمیسه .
وقتی تو طبقه اول دکمه آسانسورو میزنی یک طبقه میره زیر زمین و باگ گرافیکی ایجاد میشه.
Last edited by hobgoblin; 07-04-2013 at 10:54.
مشکل همینه که با دکمه وسط موس نمیزنه نمیدونم شاید فاصلش دوره اینم سیو بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینکه مشکلی نداره با دکمه وسط موس من رفتم اونور شاید باگی چیزی برات داره به هر حال برات رد کردم اینم سیوش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز نمیدونم چرا از سیو شما که استفاده میکنم موس رو نمیشه کنترل کرد انگار سرعت موس در بازی زیاد شده دوستان ممکنه نسخه خریداری شده ایراد داشته باشه
من نخریدم نسخه بلک باکس رو دانلود کردم اما فکر نکنم از این باشه، نمیدونم مشکل از چیه یه سری آپشن برای موس داره ببین شاید ازونجا حل بشه
دوست عزیز شما چرا خودتو اذیت میکنی شما از همون طریق سیو خودت برو پیش اون تیکه چوبه که بغل خودته با تیرکمون دکمه اسکرول موس رو بزن به طرف دیواره که کنده کاری داره ( اگه Q رو بزنی معلوم میشه کدوم دیوار رو میگم) وقلاب کن کن به همون چوبه که بغلته همین .
دوست عزیز شما مثل اینکه متوجه مشکل من نشدی من میگم که هرکاری میکنم یه اون صخره وصل نمیشه نمیدونم مشکل از چیه ایا باید تیر و کمان رو اپگرید کرد یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)