تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 73 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 722

نام تاپيک: Tomb Raider

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

باگهای این بازی پدر من در اورده این دفعه دومه که دارم بازی رو میرم وبه باگ دیگه برخوردم

دفعه اول که تا 54% رفتم وبه بگی که تو این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتم برخوردم ودیدم راهی نیست وکسی سیو اپ نکرد مجبور شدم از دو باره بیام

حالا دوباره که او.مدم یه باگ تو 47% برام پیش اومده اینه که هرکاری میکنم تو اینجایی که عکسشو گذاشتم نمیتونم بپرم البته یه بار پریدم اون ور ولی رفتم جلو تیر خوردم و وقتی از چکپوینت اخر اورد مجبور بودم دو باره اون تیکه رو بپرم و از اون به بعد شاید 40 یا 50 بار پریدم ولی نمیرسه اون ور

واقعا دیگه نمیکشم بخوام برای بار سوم از اول برم
    دوستا ن اگر کسی میتونه دردم رو دوا کنه که هیچ اگر نشد خواهش دارم یکی سیو بازیو که تو 60 _50 _40_یاحتی 30% باشه رو اپ کنه برام خیلی ممنونش میشم

در ضمن مسیر سیو بازی اینجاست C:\Users\User\AppData\Local\SKIDROW\203160 که حجمش هم حدود 100kb هستش
    لازم به ذکره که فایل سیو به صورت hidden می باشد که باید در فولدر اپشن گزینه show hidden files را فعال کرد( البته اگر از قبل فعال نباشه)
    دفعه قبلی چطوری اینجا رو رد کردید؟

بالا سرتون رو نگاه کنید. یه لنگره به بالای لنگر جایی که به طناب وصل شده شلیک کنید راه باز میشه.

2. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

باگهای این بازی پدر من در اورده این دفعه دومه که دارم بازی رو میرم وبه باگ دیگه برخوردم

دفعه اول که تا 54% رفتم وبه بگی که تو این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتم برخوردم ودیدم راهی نیست وکسی سیو اپ نکرد مجبور شدم از دو باره بیام

حالا دوباره که او.مدم یه باگ تو 47% برام پیش اومده اینه که هرکاری میکنم تو اینجایی که عکسشو گذاشتم نمیتونم بپرم البته یه بار پریدم اون ور ولی رفتم جلو تیر خوردم و وقتی از چکپوینت اخر اورد مجبور بودم دو باره اون تیکه رو بپرم و از اون به بعد شاید 40 یا 50 بار پریدم ولی نمیرسه اون ور

واقعا دیگه نمیکشم بخوام برای بار سوم از اول برم
    دوستا ن اگر کسی میتونه دردم رو دوا کنه که هیچ اگر نشد خواهش دارم یکی سیو بازیو که تو 60 _50 _40_یاحتی 30% باشه رو اپ کنه برام خیلی ممنونش میشم

در ضمن مسیر سیو بازی اینجاست C:\Users\User\AppData\Local\SKIDROW\203160 که حجمش هم حدود 100kb هستش
    لازم به ذکره که فایل سیو به صورت hidden می باشد که باید در فولدر اپشن گزینه show hidden files را فعال کرد( البته اگر از قبل فعال نباشه)
    دوست عزیز حداقل شما این سیو خودت رو برام اپ کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من یه جای بازی به باگ خوردم و هیچ کاریش نمی تونم بکنم لطفا کمک کنید

یه جا توی بازی یه آسانسور هست که توی یه ساختمون 3 طبقه بالا و پایین میره و باید توی 3 قسمت مختلف آسانسور رو آزاد کنی

آسانسوره قاطی کرده و هر جا دکمشو میزنم 1 طبقه پایین تر وایمیسه و نمیتونم ردش کنم.

کسی به این مشکل برخورد کرده؟ راهنمایی کنید ممنون میشم

سرچ کردم و دیدم زیاد به این مشکل برخورد کردن ولی راه حل پیدا نکردم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اين باگ نيست داداش! 3طرف نيست بايد 4 طرفشو آزاد كني.

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين باگ نيست داداش! 3طرف نيست بايد 4 طرفشو آزاد كني.

باگه داداش.

اون فیلمو ببینی متوجه میشی. مهم 3 تا و 4 تاش نیست مهم اینه که آسانسور یه طبقه پایین تر از جایی که باید وایمیسه .

وقتی تو طبقه اول دکمه آسانسورو میزنی یک طبقه میره زیر زمین و باگ گرافیکی ایجاد میشه.
    Last edited by hobgoblin; 07-04-2013 at 10:54.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من دقیقا نمیدونم اینجا کجاس اما اگه اون کمان جدید رو اون دوستت بهت داده باشه میتونی با دکمه وسط موس به همون صخره تیر بزنی و وصل میشه به این چوبه و سر میخوری میری اونور...
    مشکل همینه که با دکمه وسط موس نمیزنه نمیدونم شاید فاصلش دوره اینم سیو بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

مشکل همینه که با دکمه وسط موس نمیزنه نمیدونم شاید فاصلش دوره اینم سیو بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب اینکه مشکلی نداره با دکمه وسط موس من رفتم اونور شاید باگی چیزی برات داره به هر حال برات رد کردم اینم سیوش

8. این کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب اینکه مشکلی نداره با دکمه وسط موس من رفتم اونور شاید باگی چیزی برات داره به هر حال برات رد کردم اینم سیوش
    ممنون دوست عزیز نمیدونم چرا از سیو شما که استفاده میکنم موس رو نمیشه کنترل کرد انگار سرعت موس در بازی زیاد شده دوستان ممکنه نسخه خریداری شده ایراد داشته باشه

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز نمیدونم چرا از سیو شما که استفاده میکنم موس رو نمیشه کنترل کرد انگار سرعت موس در بازی زیاد شده دوستان ممکنه نسخه خریداری شده ایراد داشته باشه
    من نخریدم نسخه بلک باکس رو دانلود کردم اما فکر نکنم از این باشه، نمیدونم مشکل از چیه یه سری آپشن برای موس داره ببین شاید ازونجا حل بشه

11. این کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

دوست عزیز شما چرا خودتو اذیت میکنی شما از همون طریق سیو خودت برو پیش اون تیکه چوبه که بغل خودته با تیرکمون دکمه اسکرول موس رو بزن به طرف دیواره که کنده کاری داره ( اگه Q رو بزنی معلوم میشه کدوم دیوار رو میگم) وقلاب کن کن به همون چوبه که بغلته همین .

13. این کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز شما چرا خودتو اذیت میکنی شما از همون طریق سیو خودت برو پیش اون تیکه چوبه که بغل خودته با تیرکمون دکمه اسکرول موس رو بزن به طرف دیواره که کنده کاری داره ( اگه Q رو بزنی معلوم میشه کدوم دیوار رو میگم) وقلاب کن کن به همون چوبه که بغلته همین .
    دوست عزیز شما مثل اینکه متوجه مشکل من نشدی من میگم که هرکاری میکنم یه اون صخره وصل نمیشه نمیدونم مشکل از چیه ایا باید تیر و کمان رو اپگرید کرد یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •