من موتورولا mileston xt720 دارم اینطور نیست![]()
من موتورولا mileston xt720 دارم اینطور نیست![]()
خوب gsmarena با كلمات بازي ميكنه (اصلاً متوجه باگاش نشدیم ... خود سامسونگ گفته باگ داره! )
البته كسي منكر Galaxy S II با اون كيفيتش نيست ولي اين همه طرفداري ازطرف gsmarena ديگه محشره.
مرسی قیمت داره هر روز بهتر و بهتر میشه . فقط منبع و یا آدرس هم بزاری ممنون میشیم
خواهش میکنم. گفتم یه موقع تبلیغ نشه.
منبع: انجمن ایران دلیور![]()
بهتر نیست به جای کل کل و بحث هایی که باعث ناراحتی همدیگه میشه فقط نظراتون رو بگین
کسی که از یه برند خوشش میاد هر نوع گوشی که اون شرکت میزنه تنها محاسنش رو میبینه و حاضر نیست یه گوشی دیگه بخره
در حال حاضر اس 2 و اتریکس جزو بهترین گوشیهای بازار هستن و هر کدوم یه سری مزایا نسبت به اون یکی داره و با وجود اینکه من خودم عاشق گوشیهای موتورولا هستم ولی نباید از حق گذشت که اس 2 واقعا با این مشخصات یه گوشی خیلی عالیه که همه دوس دارن یکی از اونو بگیرن.
در هر صورت رقابت کمپانیها به نفع مشتریه که باعث میشه همه به تکنولوژی های برتر با قیمت مناسب دسترسی پیدا کنن پس لطفا تو هر تایپیک به جای کل کل و اسپم گذاشتن فقط اخبار و موارد مربوط به اون گوشی رو بگید
البته نباید اینو نادیده گرفت که قیمت گلکسی اس ۲ چیزی حدود ۱۳۰ یورو گرونتره!!
البته نسبت به امکاناتش منصفانس!
راستی این داکهای آتریکس توی ایران هم میاد؟!
من عاشق این داک لپتابیش شدم!!
این داک رزولیشن صفحش چقدره؟!
Last edited by KAKHMAL; 18-05-2011 at 17:08.
لپ تاپ داک رو سایت ایران دلیور میاره ولی فعلا" قیمتش کمی بالاست . البته چون تکنولوژی برای اولین بار هست و یک ابداع و اختراع جدید از موتورولا ست طبیعیه .
ال سی دی از نوع بک لایت هست .
11.6-inch LCD backlit monitor
سایزش 11.6” WXGA
(1366 x 768) display --
این رویوو از خود لپ تاپ داک هست :
.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
![]()
ممنون!
با اینکه گلکسی اس خیلی از نظر مشخصات سخت افزاری برتره ولی نمیشه از داکها متنوع آتریکس هم گذشت
حالا من چی کار کنم!!![]()
گلکسی 2 به نظر من فقط تو نوع نمایشگر کمی بهتره . اما از نظر طراحی . باطری . رزولیشن ال سی دی . کیفیت صوتی . ساخت و .... بهتره .
خوش خبر باشی عزیزم . منبع خبر ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)