منم همین حرفو به فروشنده ای که ازش خرید کردم زدم قبل از اینکه کارتمو بردارم که عمرا بالای 100-200 دربیاد .بعد توو ته لیسته کارتایی که مردم برداشته بودن ، بهم نشون داد دیدم یکی 300 در اوومده .
ولی در کل حق با شماست اصولا بین 100-200 در میاد .
منم همین حرفو به فروشنده ای که ازش خرید کردم زدم قبل از اینکه کارتمو بردارم که عمرا بالای 100-200 دربیاد .بعد توو ته لیسته کارتایی که مردم برداشته بودن ، بهم نشون داد دیدم یکی 300 در اوومده .
ولی در کل حق با شماست اصولا بین 100-200 در میاد .
کسی نسیت کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
کدام سری از مدل های 2011پانا dvbt , dvbs دارن؟ جایی خوندم که بعضی tv ها بنوعی ----- فول اچ دی دارن!
Last edited by mzy; 05-11-2011 at 22:58.
کمک کمک کمک کمک کمک![]()
طبق مطالعاتم ر.س.ی.و.ر.های دریم باکس تو تنظیماتشون (A/V Setting) گزینه 50Hz و 60Hz هست ولی VU+ ها بجاش PAL و NTSC دارند.
اکثر رسیورها مثل VU+ گزینه PAL و NTSC دارند.
سیستم PAL میشه 50Hz و NTSC میشه 60HZ.
حالا من شک کردم که PAL و NTSC دقیقا کار 50Hz و 60Hz ر.س.ی.و.ر.های دریم باکس رو انجام میده؟ و مشکل Flicker تلویزیونهای پاناسونیک رو حل میکنه.
دوستان پاناسونیک دار که ترجیحاً VU+ دارید بی زحمت لطف کنید سیستم ر.س.ی.و.ر رو NTSC بزارید. با دکمه Info تلویزیون یا روشهای دیگه ببینید خروجی 60Hz میده؟
پاسخ این سوال برای من و سایر دوستانی که میخوان پلاسما پاناسونیک بخرن و خروجی 60Hz کیفیت بهتری براشون داره خیلی مهم هست.
دوستان من یه پاناسونیک ال ای دی TH-L42E3S گرفتم به قیمت 1270
سه بعدی نیست ولی جز مدل های 2011 پانا هست .
این مدل مختص سایت آسیای پاناسونیک هست وتو سایت امریکایی این مدل نبود
حالا یکی دو تا سوال دارم
یکی این که یه اداپتور وای فا می خوام براش بگیرم ولی نمی دونم باید از کجا براش تهیه کنم
یکی هم اینکه تو فیلم های اچ دی رنگ سیاه خیلی خیلی سیاهه.آیا تنظیمات خاص یا مخفی برای رنگش وجود داره؟
و همچنین با پخش فایل از usb و با فرمت mkv هیچ مشکلی نداره و بابالاترین کیفیت که 1080p باشه پخش میکنه ولی فایل های زیرنویس رو فقط انگلیسی نشون میده. ایا برای این مشکل هم راهی هست؟
دوستان از vt30 خبری نشد معلوم نیست کی وارد ایران میشه ؟
شاید این جمعه بیاید...شاید![]()
کسی نبود جواب مارو بده.بابا دم همتون گرم به جان ادمیت
دوستان سلام من حدود يك هفته هست كه يك دستگاه پلاسماي پاناسونيك VT30 سايز 42 اينچ خريدم. ولي هنوز نتونستم شبكه اينترنتي و قابيليت سه بعدي اون رو راه بندازم-- اگه كسي هست كه ميتونه به من كمك بده ممنون ميشم-- اين مدل توي اروپا داراي رسيور ماهواره و قابليت ذخيره سازي فيلم روي هارد هم داره كه متاسفانه توي ايران اين دو قابليت رو از كار انداختن-- حالا رسيورش مهم نيست-- كاش ميشد قابليت ذخيره رو هارد رو فعال كرد-- من روي اينترنت ديدم سري مدلي كه توي ايران مياد اسمش سري R هست كه هيچ فريمويري واسش به روز نشده--
منتظر راهنمايي شما دوستان هستم--
اگه شد با ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهم جواب بدين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)