میدونی هزینه گمرک این tv چقدر میشه ؟ تا قانونی وارد کشور بشه؟
میدونی هزینه گمرک این tv چقدر میشه ؟ تا قانونی وارد کشور بشه؟
آفایون( کسانی که d6600 )
بالاخره این تی وی خوبه یا نه ما که هر چی انتخاب میکنیم یه دفعه چهار چرخش میره هوا -- پلاسما انتخاب کردم گفتن مشکل فلیکر داره امدیم سراغ ال ای دی میگن تصویر خوبی نداره رفتم سراغ lg از این مدلهای جدید که امده یه دفعه یکی از دوستان ( آقای جبارسینگ ) گفتن یه نکته ای کشف کردن ، و زحمت کشیدن فیلم هاشم آپلود کردن - حالا واقعا موندم چی بگیرم من حدود 6 ماه میخوام یه تی وی بگیرم ولی هر دفعه یه موردی پیش امد که نشد البته خودم هم عجله نداشتن میخواستم یه تی وی کامل بخرم همیشه مطالب سایت رو دنبال میکنم البته اگه جسارت نباشه تا اونجایی که فهمیدم نظرم شبیه اقای پونل هست ولی واقعا گیج شدم
بسيار tv خوبيه .....كسايي كه ادعا ميكنن بده و كيفيت تصويرش بده از مشكل عكس بزارن
.............................
tv هاي d6400 , d6600 جز بهترين ها هستن
دوستان. Samsung 40C585 چطوریه؟؟ الان بهترین قیمتش تو بازار چنده؟؟؟
از اون بهتر چیه؟ من واسم کیفیت صدا ، مصرف برق و کیفیت تصویر و ورودی ، خروجی واسم مهمه!!!
بهتر از این تو همین رنج قیمت( زیر 1200) چی خوبه؟
سلام به همگی دوستان
من پس از بررسی های بسیار برای خرید ال ای دی 40 اینچ رسیدم به مدل 40D6920 با قیمت 1.700
درسته که 3D هم داره ولی من برای مشخصات 2D اون رو انتخاب کردم
اگه میشه نظراتتون رو در مورد این مدل بفرمایید یا اگه مدل قابل رقابتی وجود داره اونو معرفی کنین
لطفا اهل فن بفرمایند دو مدل46D7770و46D6960 بجز مواردیکه در زیر اختلاف دارنداز نظر قابلیتهای دیگری نیز اختلاف دارند یا خیر ؟
-هرتز ( فرکانس تصویر )
- انطباق تصویر
- كنتراست
Last edited by chaker2007; 14-08-2011 at 11:59.
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم این بخش
راستش دوستان من قصد خرید یک Smart TV رو دارم. به خاطر همین از شما عزیزان راهنمایی می خوام.
خوشحال میشم اگر به سوالاتم پاسخگو باشید.
1- اول از همه اینکه LED بگیرم یا LCD یا Plasma
2- بسته به جواب سوال یک کدوم برند رو پیشنهاد میدهید ( البته خودم نظرم رو سامسونگ )
3- برای من و محیطی که دارم یک تلویزیون 40 اینچ کاملاٌ کفایت میکنه. این سایز رو امکانات tv تاثیر گذاره؟
4- این تلویزیون های Smart امکان وبگردی هم دارند؟ آیا امکان پخش فیلم رو خود تلویزیون داره؟
اگر آره چه پسوند هایی رو ساپورت میکنه؟ آیا MKV با زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه؟
5- امکان استفاده از skype و یا Dlna چطور؟
اگر سوالات خیلی ناشیانه بود ببخشید آخه این اولین تجربه خریدم تو Smart TV هاست.
خلاصه سرتون رو درد نیارم یک گزینه ای رو به ما پیشنهاد بدهید که با یک هزینه معقول امکانات وسیعی رو در اختیارم
بگذاره. فقط تاکید کنم که 40 اینج نمی خوام بزرگتر باشه.
راستی من این سوالات رو تو تاپیک دیگری پرسیدم و گفتند که تو این جا بپرسم بخاطر همین مزاحم شما دوستان
شدم تا راهنماییم کنید
اگر امکان پاسخگویی هم نبود لطفا یک مرجعی را معرفی نمایید تا بتوانم به جواب سوالاتم برسم.
از همه شما عزیزان قبل از جوابتون ممنونم.
یا حق
كيفيت HD :
سامسونگ : 7 از 10
ال جي : 9 از 10
[IMG][/IMG]
![]()
کدام تصویر مال ل جی است وکدام سامسونگ
Last edited by chaker2007; 14-08-2011 at 12:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)