تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
234. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال - Arsenal

22 9.40%
  • اینتر - Inter

5 2.14%
  • بارسلونا - Barcelona

68 29.06%
  • بایرن مونیخ - Bayern Munich

22 9.40%
  • تاتنهام - Tottenham

4 1.71%
  • چلسی - Chelsea

12 5.13%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

0 0%
  • شالکه - Schalke

0 0%
  • رئال مادرید - Real Madrid

55 23.50%
  • رم - Roma

0 0%
  • کپنهاگن - Copenhagen

0 0%
  • لیون - Lyon

0 0%
  • مارسی - Marseille

0 0%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

36 15.38%
  • میلان - Milan

10 4.27%
  • والنسیا - Valencia

0 0%
صفحه 46 از 115 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1141

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ولی خداییش با این موافقم که انگلیس 5 یا 6 نماینده تو این بازیها داشته باشه و فرانسه و لالیگا هر کدوم یکی کم کنن،چون تیمهای قدرتمند انگلیس زیاده و حیفه منچسترسیتی یا لیورپول در این مرحله نباشه و تیمهایی مثل کپنهاگن یا مارسی یا شاختار در این مرحله باشن....
    حذف یا کاهش سهمیه ی کشورهایی مثل دانمارک ، اوکراین و ... با فلسفه ی "توسعه ی فوتبال" یوفا و پلاتینی در تضاد هست .

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

ولی خداییش با این موافقم که انگلیس 5 یا 6 نماینده تو این بازیها داشته باشه و فرانسه و لالیگا هر کدوم یکی کم کنن،چون تیمهای قدرتمند انگلیس زیاده و حیفه منچسترسیتی یا لیورپول در این مرحله نباشه و تیمهایی مثل کپنهاگن یا مارسی یا شاختار در این مرحله باشن....
    نه اصلا می خوای لیگ برتر یه بار دیگه برگزار شه فقط اسمشو عوض کنیم ؟ اخه مثلا حیف ساندر لند نیست توی این بازی ها نیست ؟

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

اولآ که معلومه بهترین بازیکنای جهان تو بارسا و رئال هستن و با این پولی که بابت بازیکناشون دادن دیگه حرفی واسه گفتن نمیمونه،پس انتخابات بهترین بازیکنان کاملآ عادلانه هست....
    ولی به غیر از بارسا و رئال لالیگا 3 4 تا تیم خوب دیگه داره و بقیه در سطح متوسط و متوسط به پایین قرار دارن...
    دومآ من قبول دارم قویترین لیگ دنیا انگلیسه چون همه ی تیمها خوب و متوسط به بالا هستن ولی انصافآ تیمی در حد بارسا یا رئال نداره(حد اقل از نظر مهره)....تو این لیگ 7 8 تا تیم درجه 1 هستن و بقیه هم تیمهای خوبین...
    سومآ در جواب اقای sir0c0 باید بگم من نمیگم حتمآ 6 تیم از انگلیس بیاد و دانمارک تیمی نداشته باشه...
    من میگم از سهمیه فرانسه و یه لیگ دیگه یکی کم شه و به سهمیه انگلیس اضافه بشه...خداییش دیگه سهم انگلیس نباید کمتر از 5 تا باشه....
    مثلآ این فرانسه چی داره که 3 یا 4 تا سهمیه داره؟؟؟؟
    2 تا از سرشون هم زیاده...

---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------

در جواب دوست بالا هم باید بگم که ساندرلند از تیمهایی مثل مارسی یا شاختار یا...خیلی قویتره.

داره خودمونی میشه ehsanerica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

خیلی هم خوبه وقتی لیگ های دیگر توانایی ندارند حق لیگ انگلیس هست که سهمیه اش بیشتر باشد
    ولی خودمونیم فقط آرسنالللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل لللللللللللللللل

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قربونت برم حسین جون . میگم با توجه به بازی برگشت تو آلیانز شما کلا دیگه اینتر رو بیخیال شو و کل یوم! بچسب به من یونایتد .

راستی قرعه کشی مرحله ی بعد کی انجام میشه ؟

.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اولآ که معلومه بهترین بازیکنای جهان تو بارسا و رئال هستن و با این پولی که بابت بازیکناشون دادن دیگه حرفی واسه گفتن نمیمونه،پس انتخابات بهترین بازیکنان کاملآ عادلانه هست....
    ولی به غیر از بارسا و رئال لالیگا 3 4 تا تیم خوب دیگه داره و بقیه در سطح متوسط و متوسط به پایین قرار دارن...
    دومآ من قبول دارم قویترین لیگ دنیا انگلیسه چون همه ی تیمها خوب و متوسط به بالا هستن ولی انصافآ تیمی در حد بارسا یا رئال نداره(حد اقل از نظر مهره)....تو این لیگ 7 8 تا تیم درجه 1 هستن و بقیه هم تیمهای خوبین...
    سومآ در جواب اقای sir0c0 باید بگم من نمیگم حتمآ 6 تیم از انگلیس بیاد و دانمارک تیمی نداشته باشه...
    من میگم از سهمیه فرانسه و یه لیگ دیگه یکی کم شه و به سهمیه انگلیس اضافه بشه...خداییش دیگه سهم انگلیس نباید کمتر از 5 تا باشه....
    مثلآ این فرانسه چی داره که 3 یا 4 تا سهمیه داره؟؟؟؟
    2 تا از سرشون هم زیاده...

---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------

در جواب دوست بالا هم باید بگم که ساندرلند از تیمهایی مثل مارسی یا شاختار یا...خیلی قویتره.
    اولا اینکه بارسا و رئال پولهای کلان بابت دستمزد بازیکناشون میدن به خودشون و چشم و همچشمی بین اونها مربوطه ولی مسلما دلیلی بر بهترین بودن اونها نیست.

ثانیا با توجه به گفته های خودتون لابد هر باشگاهی که بیشتر خرج کنه و بریز و بپاش داشته باشه باید تو لیست تیم منتخب سال هم سهم بیشتری داشته باشه. نه؟ چطوره تیم منتخب سال بعد رو کلا به نام منچستر سیتی بزنن؟ (خوب شد معنای عادلانه بودن رو هم از زاویه ی منطق دوستان بارسایی فهمیدیم)

ثالثا به غیر از رئال و باسا که خیلی نسبت بهشون علاقه نشون میدین کدوم یکی دیگه از تیمای لالیگا اصولا حرفی برای گفتن داره تو لیگ قهرمانان؟ آخرین دفعاتی که تیمی از لالیگا (غیر از رئال و بارسا) که تونست خودشو تا یه مراحلی بالا بکشه مربوط به سالهای 2004 و 2006 میشه که به ترتیب دپورتیوولاکرونیا و ویارئال تونستن تا نیمه نهایی بیان بالا. این در حالیه که بعد 2006 در بیشتر سالها، 3 نماینده از 4 تیم نیمه نهایی تیمهای لیگ برتری بودند.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اولا اینکه بارسا و رئال پولهای کلان بابت دستمزد بازیکناشون میدن به خودشون و چشم و همچشمی بین اونها مربوطه ولی مسلما دلیلی بر بهترین بودن اونها نیست.

ثانیا با توجه به گفته های خودتون لابد هر باشگاهی که بیشتر خرج کنه و بریز و بپاش داشته باشه باید تو لیست تیم منتخب سال هم سهم بیشتری داشته باشه. نه؟ چطوره تیم منتخب سال بعد رو کلا به نام منچستر سیتی بزنن؟ (خوب شد معنای عادلانه بودن رو هم از زاویه ی منطق دوستان بارسایی فهمیدیم)

ثالثا به غیر از رئال و باسا که خیلی نسبت بهشون علاقه نشون میدین کدوم یکی دیگه از تیمای لالیگا اصولا حرفی برای گفتن داره تو لیگ قهرمانان؟ آخرین دفعاتی که تیمی از لالیگا (غیر از رئال و بارسا) که تونست خودشو تا یه مراحلی بالا بکشه مربوط به سالهای 2004 و 2006 میشه که به ترتیب دپورتیوولاکرونیا و ویارئال تونستن تا نیمه نهایی بیان بالا. این در حالیه که بعد 2006 در بیشتر سالها، 3 نماینده از 4 تیم نیمه نهایی تیمهای لیگ برتری بودند.
    کاملا موافقم..تو چند سال اخیر لالیگا غیر از رئال و بارسا هیچ تیم خوبی نداشت...الانم نداره..

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با این حساب رئال رو هم نباید حساب کنی‌
    از سال ۲۰۰۳ به این طرف چیکار کرده؟ حذف حذف حذف

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با این حساب رئال رو هم نباید حساب کنی‌
    از سال ۲۰۰۳ به این طرف چیکار کرده؟ حذف حذف حذف
    ) یعنی مطمئن بودم الان میای اینو میگی....

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوست عزیز بهترین بازیکن بازیکنی هست که بهترین پیشنهاد ها رو داره و داره تو یه تیم ثروتمند بازی میکنه و همه دنبالشن....
    پس هر باشگاهی که بازیکن گرون زیاد بخره باشگاه خوبیه و بازیکن گرون هم بازیکن خوبیه.......
    اصلآ بحث من رو منچستر سیتی نیست که داره به بازیکنای معمولی پول زیادی میده...
    هر چند نتیجش رو هم دیده و الان سوم لیگه...
    پس بازیکنی بهترینه که گرونترین باشه...
    در ضمن من گفتم که به غیر از بارسا و رئال تیمهایی در این سطح نداره ولی 3 4 تا تیم خوب داره(نه در حد بارسا و رئال)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •