یه سوال دیگه....رو جینجر برد ...2.3....هم فارسی دارین ...
سلام.
اس ام اس فارسی رو دیدم که میخونه.
ولی بازم منو فارسی نمیشه .
مرورگر تست کردم خبرشو میدم.
کلا چند روز روی این رام بمونم امارکامل در میارم میدم بهتون
]GsM arena
X8
Display : TFT capacitive touchscreen, 16M colors
Battery :Standard battery, Li-Po 1200 mAh
Stand-by: Up to 446 h (2G) / Up to 476 h (3G)
Music play: Up to 23 h 40 min
Talk Time : Up to 4 h 45 min (2G) / Up to 5 h 40 min (3G )
Video : VGA@30fps
128MB storage, 168 MB RAM
p500
DISPLAY: TFT capacitive touchscreen, 256K colors
Battery: Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
stand-by:Up to 700 h (2G) / Up to 550 h (3G)
Talk time: Up to 8 h (2G) / Up to 7 h 30 min (3G)
:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!Music play
170MB user available, 512 MB RAM
video:VGA@18fps]]
Last edited by AMIRHJ; 25-03-2011 at 18:40.
خب الان که چی ؟! مدت زمان پخش موزیک مشخص نشده یعنی ایراد ؟!
بحث ما هم نرخ فریم فیلمبرداری گوشی نبود بلکه عمر باتری بود دوست عزیز .
از نظر عمر باتری P500 بهتر از X8 عمل میکنه و هیچ شک و شبهه ای درش نیست .
بله 40000 تومن لا اقل فرق قیمت دارنداا
بعدم 5h40 min
اون 7 ساعت و اندی مکالم رو هم حتما از نزدیک دیدی
چون صفحه نمایشاشونم از نزدیک دیده بودید Gsm >>>!!
من رو هیچ برند و گوشی خاصی تعصب ندارم
خودمم شاید جز اولین نفرایی بودم که تو همینجا ال جیو پیشنهاد دادم
Last edited by AMIRHJ; 25-03-2011 at 18:35.
دوست عزیز خوشبختانه من تجربه استفاده از P500 رو داشتم ، هرچند نشده با X8 از نزدیک مقایسه کنم ولی مطمئنم کیفیت پانل از X8 بهتر نباشه بدتر نیست .
من با گوشی 8 ساعت مکالمه نداشتم که صحت اش رو از طرف خودم تضمین کنم ولی GSMArena که خود شما اطلاعاتش رو گذاشتی فعلا برای ما معتبر ترین مرجع هست . همونطور که اونجا زده TFT 16M رنگ برای X8 باید هم قبول کرد 8 ساعت زمان مکالمه ی P500 رو .
در ضمن X8 مدت بسیار بیشتری رو نسبت به P500 در بازار ما گذرونده و برای کاهش قیمت به اشباع رسیده ولی P500 هنوز جا داره و پایینتر هم میاد .
به هر حال X8 جزو ارزونترین آندروید ها هست که امکانات خوبی ارائه میکنه ولی حرف من اینه با اندکی افزایش قیمت گوشی های بهتری هم نسبت به اون هستن . همین
سلام.
دوست عزیز بحث نمیخواد که
من با P500 کار نکردم ولی باطری x8 خوبه.. و اینطور که سایت های معتبر میگن P500 باطری بهتری داره
البته لازم به ذکره که نمیشه به این اعدادی که تولید کننده ها و سایت ها اعلام میکنند زیاد اعتماد کرد.
به عنوان مثال همین 16 میلیون رنگ و 256 هزار رنگ. بار ها شده 256 هزار رنگ بهتر از 16 میلیون رنگ عمل کرده..
میخوام اینو بگم که همه چی تو عمل معلوم میشه.و در کل هر گوشی مزایای خودشو داره ما با توجه به انتظاراتمون انتخاب میکنم.
داداشم desir HD داره با تمام امکانات بالایی که داره ولی باطری ضعیفی داره... البته عادیه CPU بسیار قوی رم بسیار قوی ال سی دی بزرگ قاعدتا مصرف باطری رو زیاد میکنه.
در کل بخوای X8 رو با P500 مقایسه کنیم P500 بهتره...
چون رم قویتری داره
ال سی دی بزرگتری داره
و البته قیمت بیشتری
در عوض X8 صدای بینظیری داره..( البته من صدای P500 رو نشنیدم)
ال سی دی 16M داره کیفیت و شفافیتش واقعا بالاست.
از لحاظ ورژن اندورید رام ها کاستوم X8 هستند در خدمتتون
بقیه موارد معمولا برابر هستند
حالا هرکس با توجه به نیازش انتخواب میکنه
خودم شخصا X8 رو به خاطر صدای معرکه ای که داره و تجربه کردن سیستم عامل اندورید انتخاب کردم ولی موزیک برام خیلی مهم بود.! البته بازی و نرم افزار زیاد میریزم. به خصوص بازی زیاد اهل GAME هستم .
قبلش TOUCH2 رو انتخواب کردم به خاطر صدای تیزی که داشت و همینطور تجربه کردن سیستم عامل ویندوز.
Last edited by Punisher_2008; 25-03-2011 at 19:06.
سلام بچه ها 1 خبر بد طبق لینکی که دوستان توی کلوپ x10 گذاشتن گفته که سونی برای x10 می خواد اپدیت
به گینگر برید ارایه بده اما اون وسطای صفحه این رو هم ذکر کرده که قصد ارائه اپدیت برای x8 رو ندارن
اما 1 خبر خوب که توی انجمن اندروید فارسی خوندم این بود که اعضای یکی از این فروم های خارجی دارن 1 کاراییکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مولتی تاچ دار شدن این گوشی میکنن
گویا متاسفانه
Will you upgrade the XperiaTM X10 mini, mini pro and XperiaTM X8 to 2.3?
No, we have no such plans. We have had to prioritize our resources and have therefore focused on delivering the upgrade to XperiaTM X10.
من براشون یه کامنت اعتراضی گذاشتم
به نظرم بقیه دوستانم بزارند ضرری نداشته باشه
آقا من امروز این گوشی رو خریدم 220. گوشی خوبیه نسبت به قیمتش. از اون موقع تا الان دارم باش ور میرم آهنگ پخش کردم sms بازی که هم که جای خودwifi هم روشنه یه 10دیقه هم انگری بردز بازی کردم 4% شارژ کم کرد. باتریش خوبه بخدا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)