بین galaxy s2 و xperia arc باید با توجه به قیمت و کارایی یکی رو انتخاب کرد :-؟
بین galaxy s2 و xperia arc باید با توجه به قیمت و کارایی یکی رو انتخاب کرد :-؟
من باشم میگم آرک
ولی گلکسی تو همه موارد به غیر از طراحی از آرک بهتره
موتو اتریکس هم هست که اونم عالیه و البته ال جی اپتیموس 3دی که قوی ترین اسمارت فون دنیاست
مدیران محترم قصد ندارن اسم تاپیک رو عوض کنن؟
قیمت آرک از اونای دیگه خیلی پایین تره سعید. برا منو تو که مشکل مالی داریممناسبه
البته گالاکسی هم نباید زیاد بالاتر باشه !![]()
دقیقا همینطوره
رقابت باید در بین همین گروه باشه
گالکسی اس2 از سامی
آرک از سونی
آرتکس از موتو
و آپتیموس تری دی از الجی
حالا از بین اینا تو کدومو مییپسندی ؟![]()
همشون خوبن
ال جی 3دی از همشون قوی تره ولی به نظرم اگه 3 بعدی نبود بهتر بود:د ی چون تو قیمتش قطعا تاثیر میزاره
گالکسی2 هم بهترین سخت افزار و امکانات داره ولی به شخصه حس خوبی نسبت به سامسونگ ندارم ( نظر شخصی) و طراحیش هم ....
اتریکس هم کامل و عالیه و تا حالا هر چی ریویو ازش اومده فقط تعریف و تمجید کردن و به نظر خودم در حال حاضر بهترین هست فقط یه چند ماهی باید منتظرش بمونی
اپتیموس 2 ال جی هم هست که اونم تگرا 2 داره مثل اتریکس ولی من اتریکس ترجیح میدم
و اما گوشی تاپیک ایکس12 :از نظر سخت افزاری با هیچ کدوم از گوشی های بالا نمیتونه رقابت کنه ولی خب گوشی کاملی هست و به نظرم بزرگ ترین برتریش نسبت به اینا دیزاینش هست
آندو 2.3 فابریک داره
براویا انجین داره که عملکرد خیلی خوبی داره
دوربینش به نقل از آرنا عالیه و پورت hdmi هم داره و ....
اما نکته اصلی اینه که آرک باید ارزون تر از گوشی های بالا باشه تا ارزش خریدن داشته باشه در غیر این صورت...
آره بخدا! جيگر هر 4 تاشو بخورم الهييييي
كاشكي ميشد هر 4 تا شو گذاشت زير دستگاه پرس يه گوشي تحويل مي گرفتيم همهچي تمووووم
من به يه نتيجه رسيدم در مورد گوشي هايي كه براي اولين بار دارن يه فناوري هاي تازه اي رو به بازار عرضه ميكنن بهترين كار اينه كه از نزديك باهاشون كار كني و تصميم بگيري و خب متاسفانه اين شرايط براي ما و مخصوصا تو ايران جور نيست و معمولا واسه اينجور مقايسه ها نمايشگاه هاي تكنلوژي بهترين جاست كه واسه ما هزينه ي رفتنش ميشه پوله همه ي اين گوشي ها ولي خب در كل آدم نبايد هيچوقت از روي مشخصات و روي كاغذ بين دوتا گوشي شك كنه چه اين مدل ها عرضه نشده باشه چه تو بازار باشه بايد بري ببيني مقايسه كني و به نتيجه برسي كه جداي اينكه كدوم بهتره و قوي تره كدوم رو بيشتر دوس داري من خودم بين گالكسي و XT720 مونده بودم نهايتا گاكسي رو خريدم اما چون نتونستم بي خياله 720 بشم اون رو هم خريدم اما وقتي مقايسه كردم ديدم كار اشتباهي بود كه خريدمش و گالكسيو بيشتر دوس دارم( البته اون موقع تقريبا هم قيمت بود اما الان اختلاف قيمت زيادي دارن) به نظرم هيچوقت نبايد از رو كاغذ و مشخصات رفت يه گوشي رو خريد چون اينجوري يا قربانيه تخيلات و انتظارات نا معقول خودتون ميشين يا تبليغاته شركت هاي سازنده
این آپتیمس 3D باید عینک زد واس 3Dش؟؟؟
نه بدون عینک هستاین آپتیمس 3D باید عینک زد واس 3Dش؟؟؟
عکس و فیلم 3 بعد میگیره و یه سری بازی و فیلم و ویدئو 3بعدی هم داره
تاپیکش هست و همه چیز اونجا گفته شده
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)