تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 284 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

دقیقا منم همین مشکل رو دارم....شما هم که با تیغ میزنی روز دوم صورتتون یکم خارش پیدا میکنه؟
    یکم ؟
    من روز دوم به صورتم حتی دست هم نمیتونم بزنم !
    سوزش بیسی زیاد پیدا میکنه
    البته اگه خیلی وقت بزارم و با سلام و صلوات و نذری و اینا اصلاح کنم و قبلش با صابون 3-4 دست بشورم و بعدش 5-6 دست افتر شیو و ... بزنم بعضی وقتا چیز شدیدی پیش نمیاد ولی کی حال داره
    بعید میدونم ریش تراشهای براون پوستو خیلی اذیت کنن البته به این تندی که شما گفتین منظورمه. چقد میخواید پول بدین؟
    آقا خداییش نابود کرد صورتمو بعدا بم گفتن باید اول روغن کاریش میکردی و اینا
    یه عده ام گفتن باید با کف ریش میزدی
    پولش مهم نیست واسم ! فقط ارزششو داشته باشه
    پول مفت واسه چیزای بدرد نخور نمیخوام بدم
    مثلا اینا که ژل داره و اینا
    Last edited by ALt3rnA; 20-08-2011 at 22:56.

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پاناسونیک ES-LA93 چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

این مدل تو ایران پیدا نمیشه مدل 92 هست که بالای 400 تومنه من یه 93 دارم که هر کی بخواد 390 میدمش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت سرزمین پارس

پيش فرض

سلام عرض شد خدمت همگی دوستان.اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم. من بین فیلیپس RQ1280 و پاناسونیک ES LA92 گیر کردم. برام هم مهمه که خیلی از ته بزنه. و در عین حال موهای صورتمو پر نکنه چون موهای صورتم کمه. کدوم یک از این دو مدل بهتره؟ در ضمن زیر گردنو هم خوب بزنه. پوستمم حساس نیست ولی زیر گلوم چند تا دونه جوش میزنه. با تشکر

5. این کاربر از behiDO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان امروز صورتم رو با پاناسونیک
    ES-LA92

اصلاح کردم.

افتضااااااااح بود. مو رو میکنه. موتور قوی داره ولی صورت و داغون میکنه. الان زیر چونم حسابی قرمز شده و جوش ها ریز زده

سمت پاناسونیک نرید./ طرف که خریده بود بهم گفتش الان 2 هفته هستش که خریده 462.000 تومان. گفتش مشتری واسم پیدا کن تا 300 هم میدم.

خیلی افتضاح بود. هرچی میخواهید بخرید فقط سمت پاناسونیک.
    در ضمن به نظر من به اندازه بروان سری7 که خودم دارم از ته هم نمیزنه.

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

جدی؟

البته به من گفتند که ریش تراش بعد از حدود 1 ماه باید باهاش کار کنید تا صورت عادت کنه

من که قصد کرده بودم برم 93 رو بگیرم اگر بد هست بگید که برم سراغ فیلیس....چه گیری کردم
    Last edited by meha; 21-08-2011 at 20:26.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

سلام عرض شد خدمت همگی دوستان.اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم. من بین فیلیپس RQ1280 و پاناسونیک ES LA92 گیر کردم. برام هم مهمه که خیلی از ته بزنه. و در عین حال موهای صورتمو پر نکنه چون موهای صورتم کمه. کدوم یک از این دو مدل بهتره؟ در ضمن زیر گردنو هم خوب بزنه. پوستمم حساس نیست ولی زیر گلوم چند تا دونه جوش میزنه. با تشکر
    اگه بین این دو مدل گیر کردین شک نکنید پاناسونیک خیلی بهتره.

دوستان امروز صورتم رو با پاناسونیک
    ES-LA92

اصلاح کردم.

افتضااااااااح بود. مو رو میکنه. موتور قوی داره ولی صورت و داغون میکنه. الان زیر چونم حسابی قرمز شده و جوش ها ریز زده

سمت پاناسونیک نرید./ طرف که خریده بود بهم گفتش الان 2 هفته هستش که خریده 462.000 تومان. گفتش مشتری واسم پیدا کن تا 300 هم میدم.

خیلی افتضاح بود. هرچی میخواهید بخرید فقط سمت پاناسونیک.
    در ضمن به نظر من به اندازه بروان سری7 که خودم دارم از ته هم نمیزنه.
    ببینید کلاً اصلاح با ماشین ریش تراش بعد از اینکه مدتی صورتتون رو با تیغ زدین مشکلاتی داره.
    چون خواب موهای صورت وقتی با تیغ اصلاح میکنید خیلی ناهموار و نامنظمه با هر ریش تراشی که اصلاح کنید حالا چه براون باشه چه فیلیپس و چه پاناسونیک برای یه مدتی خیلی ناجور ریشتونو اصلاح میکنه بعد از حدود 15 الی 20 روز مطمئن باشید پوستتون بهش عادت میکنه. یکی از دوستان من مدل ES-LA93 رو دارن 2 هفته اول دهنش سرویس شد چرا؟ چون هم از ته نمیزد و هم زیر گلو رو که میزدجوش میزد، درد میگرفت و خیلی هم قرمز میکرد ولی الان که چند وقته داره صورتشو باهاش اصلاح میکنه خیلی خیلی ازش راضیه بطوری که حاضر به عوض کردنش با هیچ ریش تراش دیگه ای نیست.(دوستانی که شک دارن بگن شمارشو بدم باهاش صحبت کنید)
    زود قضاوت نکنید بگین نگهش دارن اگه ناراضی بودن بعد هرچی خواستین بگین.

جدی؟

البته به من گفتند که ریش تراش بعد از حدود 1 ماه باید باهاش کار کنید تا صورت عادت کنه

من که قصد کرده بودم برم 93 رو بگیرم اگر بد هست بگید که برم سراغ فیلیس....چه گیری کردم
    حرفتون کامللاً صحیحه باید صورت بهش عادت کنه

9. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

این دوستمون همیشه با Mozer اصلاح میکرد که دوهفته پیش خانومش واسه کادو تولدش اینLA92 گرفته بود.

خودش که میگفت این دوهفته هر روز اصلاح میکرده باهاش ولی پوستش همیشه قرمز میشده.

امروز بعدظهر هم یک بار کامل گذاشتم توی پایه شستشو تا کامل ضد عفونی و شستشو بده. بعدش اصلاح کردم. که دهن من سرویس شد. و تا الان که دارم این پست رو میدم جوش های ریزی زیر گلوم و بعضی از جاها قرمز باقی مونده.

اصلاح نمیکنه مو میکنه.

امشب که نشد فردا هم که تعطیل هستش ولی پس فردا میبرم به تعمیرکار نشون میدم.

شاید مشکلی داشته باشه. که اینطوری اصلاح میکنه..

هر جوابی گرفتم شما رو در جریان میزارم.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

این دوستمون همیشه با Mozer اصلاح میکرد که دوهفته پیش خانومش واسه کادو تولدش اینLA92 گرفته بود.

خودش که میگفت این دوهفته هر روز اصلاح میکرده باهاش ولی پوستش همیشه قرمز میشده.

امروز بعدظهر هم یک بار کامل گذاشتم توی پایه شستشو تا کامل ضد عفونی و شستشو بده. بعدش اصلاح کردم. که دهن من سرویس شد. و تا الان که دارم این پست رو میدم جوش های ریزی زیر گلوم و بعضی از جاها قرمز باقی مونده.

اصلاح نمیکنه مو میکنه.

امشب که نشد فردا هم که تعطیل هستش ولی پس فردا میبرم به تعمیرکار نشون میدم.

شاید مشکلی داشته باشه. که اینطوری اصلاح میکنه..

هر جوابی گرفتم شما رو در جریان میزارم.
    خودتون هم دارین میگین دو هفته بیشتر نگذشته باید یه مدت صبر کنید

داره خودمونی میشه ghorban2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    من یه ماشین اصلاح آلمانی دارم که حدود 15 ساله داره کار میکنه اما اخیرا از دستم افتاد و با اینکه دوباره درستش کردم اما مثل قدیم خوب کار نمی کنه. به هرحال تصمیم گرفتم یکی دیگه بگیرم.اول رفتم دنبال مدل های مختلف ریش تراش ها اما نمی دونم بدرد من می خوره یا نه. تو سایت ها عکس های بعضیاشون رو میدیدم بیشتر شبیه اسباب بازی بودند! با قیمت های بالا.
    چیزهایی که واسم مهمه:
    بتونم خط ریش و پشت گردن و هرچیزی که نیاز به خط صاف کردن داشته باشه رو درست کنم.
    قابلیت تنظیم این رو داشته باشه که مثلا از ته ته بزنم یا نه.چون اکثرا دوست ندارم مثل تیغ از ته ته بزنم.این ماشینی که داشتم خودم تیغه هاش رو تا جایی که امکان داشت بهم نزدیکتر کردم تا از ته ته اصلاح کنه.نمی گم مثل تیغ از ته ته میزد اما همونقدرش برام کافی بود.
    حالا که دارم یه جدید می خرم بد هم نیست اگر بدون سیم (شارژی) هم کار کنه یا لرزش کمتری داشته باشه و ...

با این اوصاف من یه ماشین اصلاح مثل همینی که دارم می خوام یا یه ریش تراش؟(عجب سوالی!)

---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------

ببخشید یه چیز یادم رفت، اینکه میگن ریش یکم بلند بشه دیگه نمیشه با ریش تراش ها زد درسته؟ مثلا من ریش پروفسوری! میذارم بعد یه بار بخوام از ته بزنم میشه؟ این ماشن که من داشتم کوتاه و بلند نداشت براش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •