مرسی قربون.ممنون
دوستان کسی عکسهای واضحی از این مدل در تمام جهات داره ؟!
ممنون میشم
سلام دوستان.کسایی ک میخواستن ببینند 5742G موجود هست. من چند جا زنگ زدم.تقریبا از همه جورش توی بازار هست فقط کم شده (پر طرفداره).نگران نباشید بازم وارد میشه.نمینویسم کجا ک تبلیغ نشه.ولی لیست نمایندگی های سازگار در سایتش موجوده.
سلام خوبی؟
بررسی کامل، رنگ قرمزش هم هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای سوالت در تایپک ایسر باید بگم ب نظر من:4820 شیکترین مدله
شانس من رو می بینید امروز رفتم تحویل بگیرم گفت نفرستادن
بعد پیش من به یارو زنگید اون گفت تو انبار موجود نبوده .فردا میرسه.اما اگه فردا هم نشد .منصرف میشم .دوستان تا 680 5742 چی سراغ دارید؟که موجود هم باشه .ممنون
اینا بهونست.پس حتما فردا هم نمیاره.قول میدم
خدا میدونه گرفتارم و گرنه خودم با آژانس میرفتم میخریدم ،پست پیشتازش میکردم برات.پول آژانسم میگرفتم ازتاگه خواستم برم بازار خبر میدم بت.پول هم 1 راست بریز ب حساب مغازه.ک با پولا فرار نکنم
مدل هم ببین این کانفیگ رو میپسندی.موجود هم هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pooladi; 23-02-2011 at 14:56.
مرسی داداش.همین مدل رو چاره داره 629 میده درخواست داده بودم برای 5742زد که گفتن نداریم انو داریم با پول پست جمعا 629 حساب می کرد.اخه اینم سی پی یو ضعیف داره؟غیر این نبود؟اون مغازه داره این رو چند می داد؟
eeeee
خوبه دیگه.من چون زنگ زدم و میدنست قصد خرید ندارم گفت 640.
کی گفته ضعیفه بیام نفسشو بگیرم.بابا این 1 کوچولو خیلی کم از i3 ضعیفتره.فرکانسشو ببین!و...
خوبه آقا.من با i3همه کار کردم آخر cpu 100% پر نشد.اینم همونه.فرقش مثل اندازه اختلاف i3 330m با i3 360m یا نحایت I3 380m
از همون چاره بخر بره
دادش الان رفتم دیدم.دقیقا اختلافش با330 I3 ب اندازه اختلاف i3 380m با I3 330m
پس انشالا مبارکه
Last edited by pooladi; 23-02-2011 at 16:36.
مرسی دادش گلم ممنون از راهنماییت.خدایی زده سرم برم پیش یاروو بگم منصرف شدم .تا همین رو بخرم.دیگه اعصابم داره خط خطی میشه خدایی.
دوستان که ایسر دارن به اینجا یک نگاهی بندازن
پست شماره 97کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سریال رو وارد کنن تو سایت اطلاعات رو قرار بدن ببینیم چی میشه دوستان نظر بدن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم asus n61 دارم اما این مدل رو واسه یکی از دوستام خریدم . واقعا عالی هست . سبک و خنک . فقط کیفیت اسپیکر هاش پاین هست .
سلام. یکی یه جا رو بهم معرفی کنه این 5742 با گرافیک 540m و سی پی یو cori5 داشته باشه؟؟؟. همه جارو زیرو رو کردم نداشتن!! ولی عوضش یه مدلایی بود اصلا تو سایت سازگارم نبود :P
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)