سعی کن برای خودت باشی و دنبال رو جمع نباشی .
سعی کن برای خودت باشی و دنبال رو جمع نباشی .
گاهی اوقات حق بامن نیست و من هم میتونم مقصر باشم.چه تناقضی!!!سعی کن برای خودت باشی و دنبال رو جمع نباشی .
اولی رو قبول دارم.... گذشتگان همین اشتباه (دومی) رو کردند که الان هر کسی یه دین داره و یه خدا...
خداییش چند نفر از این دوستان به این جمله های قشنگ
یا تجربیات خودشون عمل میکنن و ازش درس میگیرن؟؟
سلام.
راست میگید، مهمتر، عمل است و نه حرف. ولی همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز متولد نشدند! برخی معارف و دانستهها را خودمان متوجه میشیم و برخی را هم دیگران بهمان میگند حتا اگه خودشان عمل نکرده باشند و تنها گفتههاشون بواسطه تجربه بد و یا ناموفقشان باشه.
خودم، شاید صدی، نود به حرفهایی که این جا زدم عمل کردم!
سلام
هزار آفرین هم کمه برای شما
این حرفِ شما بنده رو یاد یکی از مهمترین درسهایِ زندگی انداخت :
وقتی کسی شما رو صادقانه نصیحت میکنه , اصلاً کاری نداشته باشین که خودش بهش عمل میکنه یا نه . فقط به نصیحتش توجه کنین و اون رو به کار ببندین .
مثال:
اگر یک آدم چاق بهتون گفت پرخوری نکن مبادا بهش بگین برو خودت رو نصیحت کن اول
انسانِ باهوش و خردمند و پخته هرگز چنین عکس العملی ازش سر نمیزنه
نصیحتِ صادقانه رو با گوش جان بشنوید و تشکر کنین و کاری به نصیحت کننده نداشته باشین.
در مورد فعالیت در محیط کاری:
هرگز تند تند خودت رو برگ نزن، یه هو دیدی تمام شدی و رفتن سراغ یه کتاب دیگه!
به هر حال، انسان جائز خطاست ولی ماندن بر خطای دانسته، جائز نیست!
هه هه
اسم تاپیک و استقبال دوستان از این تاپیک و که میبینم یاد این سخن حضرت علی میفتم که میگه :
پند و اندرزها چقدر زیاد و پند پذیرها چه اندکند
کافیه فقط یکی از این تجربیات یا نصیحت های دوستان که اینجا مطرح میشه رو آویزه گوشمون کنیم و به معنای واقعی بهش عمل کنیم تا زندگیمون از این رو به اونرو بشه ولی هممون فقط شنونده ایم و یاد
گرفتیم یه نفر بیاد یه جمله با مسمی یا مصمی یا مسما یا مصمابگه ما هم روی دکمه تشکر کلیک کنیم و همون مسیر قبلیمونو ادامه بدیم
![]()
دوستان جملات زیبای نوشتن من هم تا 130 جمله ( پست دوم ) رو به صورت کتاب همراه ( نرم افزار کتاب موبایل ) مرتب کردم
اگه دوست داشتین دانلود کنید و برای دوستان تون هم بدین............
تجربه من تجربه توست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)