آپدیت کردم هیچ مشکلی بوجود نیومد ولی چیز خاصی هم اتفاق نیفتاد![]()
آپدیت کردم هیچ مشکلی بوجود نیومد ولی چیز خاصی هم اتفاق نیفتاد![]()
با سلام مدل دستگاه من ua46f6850am ولی تو سایت سامسونگ مدلش رو پیدا نمیکنه برای دانلود آپدیت جدیدش ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر
دوست عزیز
نام گذاری ایران برای این مدل ua46f6850am و نام گذاری اصلی آن UA46F6800 می باشد. و برای دانلود از اینجا استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
با این آموزش باز فارسی نمیشه.
باید آپدیت کنم؟
رفتم از سایت سامسونگ پیدا کنم ولی به غیر از حرف LA32c450 یه حرفای دیگه هم جلوش اضافه میکنه که تو مدل تلویزیون که نیست!
چیکار کنم عایا جناب؟
دوست عزیز
این تنها را برای این کار است و اگر بدرستی عمل کنید حتما انجام می شود البته در صورتی که آن آیتمها و قابلیت را دارا باشد و راه دیگری نیست . و اگر می خواهید آبدیت کنید آن حروفی که جلوی مدلتان است مهم نیست . همان را استفاده کنید
هیچی جلوی مدل نیست منظورم تو سایت سامسونگ بود که جلوی مدل حروف اضافه بود و موندم کدومشو بگیرم!
دوست عزیز
همانطور که گفتم از هر کدام خواستید استفاده کنید.
تشکر جناب.
مشکلی ک بوجود نمیاد؟
فایل فریم ور با حجم صد مگ فک کنم بود همونو باید دان کنم دگ؟
----
امضای ترکوننده ای داری! میدونم...
سلام دوستان میشه بفرمایید چطور میتونم آپدیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گیر بیارم ؟
از اونجایی که سامسونگ گفته بود از سال 2014 تمامی تلویزیون هاش رو مجهز به ----- داخلی میکنه آیا این دستگاه هم شاملش شده یا خیر؟
با تشکر
دوست عزیز
----- داخلی مخصوص مدلهای اروپایی و امریکایی و بعضی از کشورهای آسیایی راست
مدل اصلی شما در منوی سرویس تان ذکر شده UA40H6300 است و می توانید فریمورتان را از اینجا دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به ذکر است اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت نیست و همچنین اگر سرعت اینترنت تان خوب است بهتر است با کابل لن و بصورت آنلاین آبدیت کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)