اینترنت ملی تاپیک رسمی نداره اینجا؟
لینکش رو بدین لطفا ، من پیدا نکردم.
نه گوگل ، نه یاهو ، نه خیلی سایت های دیگه (حتی سایت بعضی دانشگاه ها) باز نمیشه
بیچاره اونایی که امروز انتخاب واحد داشتن![]()
اینترنت ملی تاپیک رسمی نداره اینجا؟
لینکش رو بدین لطفا ، من پیدا نکردم.
نه گوگل ، نه یاهو ، نه خیلی سایت های دیگه (حتی سایت بعضی دانشگاه ها) باز نمیشه
بیچاره اونایی که امروز انتخاب واحد داشتن![]()
یکیش خود من نمیتونم انتخاب واحد کنم![]()
خواهشاً پای اینترنت ملی رو وسط نکشید که ربطی به این موضوع نداره
نزدیک 22 بهمنه، زدن جیمیل رو ناکار کردن که یه وقت اتفاقی نیافته! بعدشم درستش میکنن و یه بهونه الکی میارن یا اینکه اصلاً به کسی جواب نمیدن تا وقتی قضیه ماست مالی شه
اینترنت ملی و غیر ملی هم فرقی نمیکنه. در هر صورت این امکان رو دارن که دسترسی ملت رو محدود کنند!
کلا پروتکل ssl یا همون https بسته شده حتی شما اگه بخواین با این پروتوکل وارد صفحه اصلی گوگل بشین نمیتونید تنها راحش اینه که کلا sign out کنید و اگر حتی قادر به این کار نیستید باید کلیه کوکی های روی مرورگر رو پاک کنید تا بتونید صفحه گوگل رو باز کنید!!
محتوای مخفی:
خب همه خسته نباشیندابل پراکسی کنین مشکل حل میشه
یعنی دو تا پراکسی داخل هم . یکی تو فایرفاکس بزنین یکی تو proxifier . یا اسن هر دو تا رو تو proxifier بزنین بد از قابلیت chain proxy نرم افزار proxifier استفاده کنین .
دوستان میخواستم بدونم چجوری میتونم password اکانت gmail خودم رو تغییر بدم؟
<<و اینکه برای gmail هم مثل yahoo مسنجری برای chat وجود داره؟اگه داره لینک دانلودش رو بدید ممنون میشم>>
![]()
چون جیمیل باز نمیشه نمیتونم دقیقا بهت بگم ولی برای سوال دومت آره وجود داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات نرم افزار Google Talk 1.0.0.104 / Labs Edition 1.0.267.233
دانلود جدیدترین نسخه مسنجر گوگل با نام گوگل تاک
گوگل هم مانند یاهو برای خود مسنجری ساخته است که کاربران بتوانند از طریق آن با هم گفتگو کنند. تفاوت اصلی مسنجر گوگل و یاهو در این است که در مسنجر گوگل چت روم وجود ندارد و شما برای برقراری ارتباط با یک شخص باید ID او را در گوگل و در واقع Gmail او را داشته باشید.
ساخت Gmail نیز که مدتهاست محدودیت آن برداشته شده است و دیگر نیاز به دعوتنامه ندارد اما اخیرا برای ساخت حساب جدید باید شماره موبایل بدهید و کدی را جهت تائید به شماره شما ارسال کند و چون ارسال SMS به ایران را پشتیبانی نمی کند امکان ساخت Gmail جدید برای ایرانی ها از این طریق وجود ندارد. اما به دلیل اینکه سیستم دعوتنامه همچنان فعال است با داشتن دعوتنامه می توان یک حساب جدید ایجاد کرد.
سرویسهای گوگل نسبت به یاهو با کیفیت بهتری ارائه می شود و از این رو استفاده از آنها نسبت به یاهو توصیه می شود.
امکانات نسخه Lab Edition:
- امکان استفاده از شکلک (Emoticons)
- امکان قرار گرفتن در وضعیت پنهان (Invisible)
- امکان چت گروهی
- چینش بهتر پنجره های چت
- امکان برقراری ارتباط بهتر با Gmail
- امکان غیر فعال کردن اخطار پیامهای مختلف
و ....
نکات:
1- برنامه بدون هیچ مشکلی نصب می شود.
2- در حین نصب از شما مسیر خواسته نمی شود.
3- نسخه 1.0.0.105 معمولی که در بعضی سایتها برای دانلود عرضه شده مشکلاتی دارد و نسخه اورجینال نیست.
4- نسخه Lab هنوز در وضعیت تست به سر میبرد و مشکلاتی دارد. مثلا در آن نمی توانید از حروف فارسی استفاده کنید.
امروز کلا خود گوگل رو هم باز نمیکنه (بقیه هم همین مشکل رو دارن؟)
فکر کنم به خاطر فیلترینگ هست که داره گوگل رو هم قورت میده!!! ):
بعد 22بهمن این محدودیت ها برداشته میشه؟
دوست عزیز ممنون ولی لینک دانلود ایراد داره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)