وتي تو سندش زده sx يعني تقويت شدس،اواخر 89 به بعد
وتي تو سندش زده sx يعني تقويت شدس،اواخر 89 به بعد
دوست عزیز. اینی که منظور شما است پروژه x100. در این پروژه بدنه پراید تقویت شد و یه سری تغییرات تو موتور دادن. اما منظور از ارتقا یافته همون بحث HP+ که روی خود موتور هم بصورت برجسته حک شده. در این نوع خاص از موتور تغییرات زیر صورت گرفته که برای اطلاع کاملتر میتونی فایل پیوست رو بخونی. پراید 131 اس ایکس ارتقا یافته حدود 200 تومن گرونتر از اس ایکس معمولیه. در موتور ارتقا یافته پراید تغییرات زیر اتفاق افتاده:
1. تغییر سر سیلندر
2. تغییر سر سوپاپ
3. تغییر در سیستم سوخت رسانی
4. تغییر دسته سیمها
موردی که هست همینه. خیلیا به اشتباه فکر می کنن منظور از ارتقا یافته بودن همین پراید های جدیده 131 اس ایکس یا 132 . شاید به نوعی بشه گفت این پراید یه جورایی نسبت به پراید های قبلی ارتقا پیدا کرده اما بحث HP+ کلا یه بحث جدا است. در این موتور با این تغییرات کوچیک قدرت موتور حدود 5 اسب بخار افزایش یافته. همین. فایل پیوست دانلود کن. توضیحاتش کاملتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به. گل بود به سبزه هم آراسته شد. بالاخره سازمان حمایت از تولید کننده !!! ببخشید مصرف کننده با افزایش قیمت خودروهای تولید سایپا و ایران خودرو موافقت کرد. راستش چون این خبر یه جورایی مربوط به همه خودروهای سایپا میشه من نمی دوستم کجا بزارم. گفتم لینک خبرو اینجا بزارم حالا اگه ادمین صلاح دید جابجا کنه. ممنونم.
مثل اینکه سایپا راضی کرده پلیس راهور رو تا بدون ایربگ فعلا تولید کنه.
من زنگ زدم نمایندگی می گفت بکوب دارن تحویل میدن.
وای چه خوب. من دیروز رفتم نمایندگی وضعی بودا، دعوا شده بود سر همین ندادن ماشین ها. دیروز صبح دختره میگفت هنوز خبری از پلاک نیست. این خبر مال امروزه؟
بدن این ماشین رو ما از برزخ در بیایم بعد هر کاری می خوان بکنن
سلام. یه ایراد خنده دار ماشین پیدا کرده. وقتی فرمون میپیچونی بوق کار نمیکنه.!!! دیشب متوجه شدم. جالبه. کسی مشابه این ایرادو داشته ؟ آخه چه ربطی داره بوق به فرمون؟؟ دیشب متوجه شدم بوق چه نعمت ارزشمندیه. یه سوال دیگه، چطور میشه بوق ماشینو عوض کرد؟ راستش این بوق پراید خیلی نازک نارنجیه. میخوام یه بوق ببندم برای بعضیا باید بوق نگه داری که یه ذره رعایت کنن.تعویض بوق راحته؟ یا ببرم جایی بدم ببندن.
احتمالا صفحه ی بین فرمان و صفحه ی زیرینش کثیف شده ، این مورد در 206 هم زیاد پیش آمده بوده .
بوق پراید بسیار افتضاح هست ، من خودم عاشق بوق سمند هستم ، کپی BMW هست ، پرقدرت و صدایی که تو دل آدم رو خالی میکنه . شما از بیرون تهیه کنید 20 تومن میشه ، نصبش هم روی پیچ کمک فنر سمت راننده به راحتی انجام میشه ، یک عدد رله هم نیاز منده .
نصبش هم میشه 7 تومن . حالا شما یک بوق عالی دارید .
موفق باشید .
هفته پیش از میدان ونک اومدم توی مدرس و همینجوری رفتم تا نزدیک های بازار، اونجا بازار شلوغ شده بود و مسیرم رو تغییر دادم و رفتم پیروزی!
امروز برادرم بهم گفت که کُل مسیرت توی طرح ترافیک بوده و الان کلی جریمه شدی!
از طریق sms استلام کردم اما تاهفته اول مهر بیشتر نشون نمیده، اینترنتی هم جایی رو پیدا نکردم بشه خلافی خودرو گرفت.
چند تا مسئله
اول اینکه کسی می دونه اینترنتی میشه ریز خلافی مثلا تا دیروز ات رو بگیری؟
دوم اینکه نقشه آنلاینی چیزی سراغ دارید من این طرح ترافیک ها رو ببینم و سری بعد از این شکر ها نخورم؟
سوم یکم به من بی نوای دانشجوی خنگ امیدواری بدید که مکنه دوربین ثبت نکرده باشه و جریمه ام نکرده باشن! بعد جریمه طرح ترافیک چقدره و اگر پرداخت نکنی یا دیر پرداخت کنی چی میشه و ازین حرفها که تازه راننده ها نمی دونن![]()
در مورد اولی غیر از همون راهی که گفتید من چیز دیگه ای نمیدونم غیر از مراجعه به پلیس +10
محدوده طرح ترافیک رو میتیونید توی لینک زیر "سایت شهرداری" مشاهده کنید
یکی از دوستان این بلا سرش اومده بود ,اگه شانس داشته باشی ممکنه
سبز باشید
من که از این سایت چیزی نتونستم در بیارم، ثبت درخواست هم زدم شاید محدوده ها رو نشون بده اما چیزی نیومد (به 3 مرورگر کروم، فاکس و اکپلورر) اما یه چیز بهتر پیدا کردم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی نقشه اش طرح ترافیک رو مشخص کرده، یه کم رفتم توی طرح
راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ببنید، بد نیست! این خودرو ساز ها ملت رو چیز گیر آوردن!
Last edited by Mo5tafa; 10-10-2012 at 17:49. دليل: اضافه کردن مطلب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)