اشتباه شد/
آقا شما شدی مسئول آب ریختن ها...فقط این دفعه به هیکلش گرفتی!
متاسفانه یه مشت کاربر اومدن این تاپیک با اطلاعات غلط برای ما کری هم می خونند!
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
راستی شما هم یه آمار غلط دادید!متاسفانهاگه به پولداری که صاحب باشگاه ما از همشون مایه دار تره
ولی نمیخواد ضرر کنه و الکی خرید بکنهآخرین آماری که من شنیدم: رئال مادرید ثروتمند ترین-منچستر پردرآمدترین!
در ضمن پرز هم جزو 5 ثروتمند اسپانیاست .آبراموویچ رو نمی دونم!ولی احتمالا ثروتمندترین روسیه است!
چلسی حالا دنبالش می گردم توی آمار و ارقام ببینم کجاستشدم مسئول آمار و ارقام ورزشی!
![]()
خوشحال کننده ترین خبری که بعد از جام جهانی شنیدم :
ایشالا همیشه خوش خبر باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
VIVA BARCA
Last edited by Dr.FANOOS; 04-09-2010 at 15:18.
درآمدای صاحب باشگاه از نظر یوفا با درامدای خود باشگاه تفاوت داره و اون دوستمون هم منظورش آبراموویچ بوده نه چلسی که آبرا همه رو میخوره تو اروپا اگه بخواد خرج بکنه(البته فعلا یه رقیب هم پیدا کرده که همون شیخ منصوره)
پلاتینی هم میخواد یه قانونی تصویب بکنه تا سال 201x که صاحبای باشگاها در سال نتونن بیشتر از 10میلیون یورو به باشگاهاشون قرض بدن
در واقع پولی که امثال آبراموویچ و شیخ منصور برای باشگاهاشون خرج میکنن بدهی باشگاه به صاحبشون محسوب میشه
دقیقا منظورم همین بود........![]()
Last edited by L.A.M.P.A.R.D; 04-09-2010 at 15:00.
very good
بابت اطلاعاتتون خیلی ممنون.
اون آمار ثروتمندترین که رئال هست من خودم قبل از مدیریت پرز دیده بودم و منظور من هم پرز نبود.بعد از مقایسه باشگاه ها خواستم وضعیت مالکین باشگاه ها رو هم با هم مقایسه کنم.که البته شما هم اطلاعات خیلی خوبی در اختیار بنده قرار دادید.![]()
ولی یه چیزی هم بگما......هنوز کسی کل ثروت ابراموویچ رو نگفته....یهنی مشخص نیست.....تفلکی فقط یه چنتا معدن طلا داره تو روسیه
![]()
اين نمياد تو ايران سرمايه گذاري كنه؟؟!!!
تيم هاي خوبي داريم هااا...
البته بياد 3 سوت سرش رو ميبرن...
چه پولي داره خداييش...صورتش شبيه اسكناسه اين مرد ابراموويچ...
خوش به حالش...اراده كنه واسه چلسي ميلون ها پوند خرج ميكنه نميدونم پولاش رو ميخواد كي خرج كنه...يه خورده به منچستر ما وام بده 500 ميليون بدهكاري داريم...البته گفتن تا پايان سال تصويه ميكنن ولي خوب كار از محكم كاري عيب نميكنه![]()
البته هنوز نرسيده اينم مدركولي خوب با توجه به سنش حتما ركورد رائول رو ميشكنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا واسم مهم نیست که ویا بهترین گل زن باشه یا رائول و البته با اینکه طرفدار بارسلون هستم ، همیشه رائول بازیکنی دوست داشتنی برای من بوده ولی در حال حاضر بهترین گل زن تیم ملی اسپانیا داوید ویا هست نه رائول ، چون تعداد بازیهای ملیش کمتره ، توی جام جهانی هم اگر یادت باشه زمانی که می خواستن بهترین گل زن رو انتخاب کنن ، مولر انتخاب شد چون تعداد بازیهاش کمتر بود ( البته پاس گل هم تاثیر داشت ! )البته هنوز نرسيده اينم مدرك
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)