تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 61 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 607

نام تاپيک: کلوپ lenovo y560

داره خودمونی میشه P!nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

دوستان غیر از جواب سوالات بالا کسی هست تا حالا بایوس رو اپدیت کرده باشه اخه جدیدترین نسخه اپدیت بایوس این مدل مربوط به دو هفته پیش هم موجود هست؟
    این هم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من هر باری که آپدیت کردم سرعت بالا اومدن ویندوز خیلی اومد پایین بعضی ها میگن بعد آپدیت کردن تو بخش ستاپ به حالت دیفولد برگردونین.من این کارم کردم بازم همون بود.چیز حوبیه ولی این ایراداشه سلیقه ایی دیگه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

سلام دوستان
    من ویندوزو آپگرید کردم به ultimate بعدشم سرویس پک از خود سایت مایکروسافت دانلود کردم بعدم ویندوزو به کل آپدیت کردم لامصب عجب حالی میده سرعت تقریبا دو برابر شده.البته روش برنامه های مختلف یا بازی نریختم که ببینم چجور جواب میده.این آپگرید اصولا ویندوزو از حالت اصل بودن میاره بیرون (اگر از سریال کرک شده استفاده کنی) اما من وقتی تو سایت مایکروسافت یه نرم افزاری هست واسه چک کردن ویندوز که جینیون هست یا نه که بتونی بعضی از برنامه هارو دانلود کنی وقتی زدم دیدم بدون هیچ پیغامی مبنی بر کپی بودن ویندوز نداد حتی یه کد جابجا کردم که ببینم شاید هر کدی بزنم جواب بده دیدم نه اینطور نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafabad2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام من ویندوزو اپدیت کردم حالا با کدوم نرم افزار ازش ریکاوری بگیرم که یه وقت به مشکل بر خورد کردم بتونم ازش استفاده بکنم و طریقه ریکاوری کردنو بگین ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

با سلام من ویندوزو اپدیت کردم حالا با کدوم نرم افزار ازش ریکاوری بگیرم که یه وقت به مشکل بر خورد کردم بتونم ازش استفاده بکنم و طریقه ریکاوری کردنو بگین ممنون میشم
    از آپدیت نمیتونی ریکاوری بگیری.ولی از ویندوز با همون برنامه ی one key recovery یک پک آپ از کل ویندوزت بگیر که آپدیت ها هم توی ریکاوری زخیره میشن

داره خودمونی میشه alireza_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

برنامه acronis true image 2011 این برنامه رو بگیر---توی حالت بوت image بگیر --در عرض 5 دقیقه windows رو به حالت روزی که backup گرفتی در میاره---من با این برنامه الان 2 ساله دیگه windows نصب نمیکنم----فقط image رو میریزم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

برنامه acronis true image 2011 این برنامه رو بگیر---توی حالت بوت image بگیر --در عرض 5 دقیقه windows رو به حالت روزی که backup گرفتی در میاره---من با این برنامه الان 2 ساله دیگه windows نصب نمیکنم----فقط image رو میریزم
    البته ویندوز سون با سرویس پک و آفیس 2010 و و آدوب ریدر و سه تا پلیر و دایرکت ایکس جون 2010 و وین رر و......فایر فاکس 4 اکسپلوررر9 و همه آپدیتها تا دیروز با هارد لپ تاپ 5400 دور میشه 15 دقیقه!

در آغاز فعالیت meisam2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یه y560 i7 گرفتم در کل راضیم ازش مخصوصا اسپیکرهاش که واقعا توپه فقط از دوستانی که دارن چند تا سوال دارم
    1) همراه لب تاپ اصلا سی دی درایور و ویندوز نبود کلا نیست یا به ما ندادن ؟
    2) باطریش فول که میشه وقتی با موس روی ایکونش میری مینویسه 2 ساعت شارژ داره به نظر شما کم نیست ؟
    3) قسمت کنار سمت چپ لب تاب گرم میکنه حتی با فن که زیرش میذارم مخصوصا موقع بازی البته میگن همه i7 همینجورین خواستم بدونم مال شما هم همین طوره ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره عزیز مال منم که i7 هستش داغ میکنه و یه چیزه عادیه چون موقع بازی سرعت فن بالا میره

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی دوستان کسی دایرکس 11 رو میشه روی لب تاب نصب کرد یا نه اگه میشه لینک دانلودشو بزارین برای y560 core i7

در آغاز فعالیت meisam2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اره عزیز مال منم که i7 هستش داغ میکنه و یه چیزه عادیه چون موقع بازی سرعت فن بالا میره
    خیلی ممنون اگه لطف کنی وجواب اون اون سوالها رو هم بدی
    اول در مورد درایورهاش و ویندوزش که همراهش نبوذ چطوری میتونم گیر بیارم ؟
    دوم در مورد شارژش در حالت نرمال چقدر باید نشون بده مال من نهایتا 2 ساعت /

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •