من هر باری که آپدیت کردم سرعت بالا اومدن ویندوز خیلی اومد پایین بعضی ها میگن بعد آپدیت کردن تو بخش ستاپ به حالت دیفولد برگردونین.من این کارم کردم بازم همون بود.چیز حوبیه ولی این ایراداشه سلیقه ایی دیگه
من هر باری که آپدیت کردم سرعت بالا اومدن ویندوز خیلی اومد پایین بعضی ها میگن بعد آپدیت کردن تو بخش ستاپ به حالت دیفولد برگردونین.من این کارم کردم بازم همون بود.چیز حوبیه ولی این ایراداشه سلیقه ایی دیگه
سلام دوستان
من ویندوزو آپگرید کردم به ultimate بعدشم سرویس پک از خود سایت مایکروسافت دانلود کردم بعدم ویندوزو به کل آپدیت کردم لامصب عجب حالی میده سرعت تقریبا دو برابر شده.البته روش برنامه های مختلف یا بازی نریختم که ببینم چجور جواب میده.این آپگرید اصولا ویندوزو از حالت اصل بودن میاره بیرون (اگر از سریال کرک شده استفاده کنی) اما من وقتی تو سایت مایکروسافت یه نرم افزاری هست واسه چک کردن ویندوز که جینیون هست یا نه که بتونی بعضی از برنامه هارو دانلود کنی وقتی زدم دیدم بدون هیچ پیغامی مبنی بر کپی بودن ویندوز نداد حتی یه کد جابجا کردم که ببینم شاید هر کدی بزنم جواب بده دیدم نه اینطور نیست
با سلام من ویندوزو اپدیت کردم حالا با کدوم نرم افزار ازش ریکاوری بگیرم که یه وقت به مشکل بر خورد کردم بتونم ازش استفاده بکنم و طریقه ریکاوری کردنو بگین ممنون میشم
از آپدیت نمیتونی ریکاوری بگیری.ولی از ویندوز با همون برنامه ی one key recovery یک پک آپ از کل ویندوزت بگیر که آپدیت ها هم توی ریکاوری زخیره میشن
برنامه acronis true image 2011 این برنامه رو بگیر---توی حالت بوت image بگیر --در عرض 5 دقیقه windows رو به حالت روزی که backup گرفتی در میاره---من با این برنامه الان 2 ساله دیگه windows نصب نمیکنم----فقط image رو میریزم
البته ویندوز سون با سرویس پک و آفیس 2010 و و آدوب ریدر و سه تا پلیر و دایرکت ایکس جون 2010 و وین رر و......فایر فاکس 4 اکسپلوررر9 و همه آپدیتها تا دیروز با هارد لپ تاپ 5400 دور میشه 15 دقیقه!
با سلام خدمت دوستان
من یه y560 i7 گرفتم در کل راضیم ازش مخصوصا اسپیکرهاش که واقعا توپه فقط از دوستانی که دارن چند تا سوال دارم
1) همراه لب تاپ اصلا سی دی درایور و ویندوز نبود کلا نیست یا به ما ندادن ؟
2) باطریش فول که میشه وقتی با موس روی ایکونش میری مینویسه 2 ساعت شارژ داره به نظر شما کم نیست ؟
3) قسمت کنار سمت چپ لب تاب گرم میکنه حتی با فن که زیرش میذارم مخصوصا موقع بازی البته میگن همه i7 همینجورین خواستم بدونم مال شما هم همین طوره ؟؟؟
اره عزیز مال منم که i7 هستش داغ میکنه و یه چیزه عادیه چون موقع بازی سرعت فن بالا میره
راستی دوستان کسی دایرکس 11 رو میشه روی لب تاب نصب کرد یا نه اگه میشه لینک دانلودشو بزارین برای y560 core i7
خیلی ممنون اگه لطف کنی وجواب اون اون سوالها رو هم بدی
اول در مورد درایورهاش و ویندوزش که همراهش نبوذ چطوری میتونم گیر بیارم ؟
دوم در مورد شارژش در حالت نرمال چقدر باید نشون بده مال من نهایتا 2 ساعت /
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)