تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 46 از 386 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آخه اگه بزارم تو این عکس لود میشه بعد باسه اونایی که مثل خودم اینترنت زغالی دارن تا صفحه لود شه صبح میشه .
    خب چاره ای نیست ، توی این فروم لینک فعال با قابلیت کلیک رو برای کاربران غیر فعال کردند

دلیلش رو خیلی دوست دارم بدونم چرا !!!!!!!!!

جالبه فقط خودشون که مدیر هستند میتونند این کار رو بکنند

اعتراض هم کنی یا اخراج میشی یا اخطار میگیری

الان اون پست حاوی عکس ها خیلی سرعت لودینگ تاپیک رو پایین آورده

در ضمن تاپیک رو هم زشت و بی نظم کرده

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

آقا این فضای قسمت سرنشین عقب در لوگان چطوریه؟ منظورم فاصله پا با صندلی جلو است یعنی فاصله صندلی عقب با صندلی جلو. آخه در دوو سیلو این فاصله خیلی کم بود و من هر وقت سوار پژو و یا پراید می شدم خیلی راحت تر از سیلو در عقب خودرو می نشستم و خیلی راحت پاها را جابه جا می کردم. ولی در مورد لوگان چی؟
    اگه توی 405 احساس راحتی کردی مطمئن باش توی لوگان هم احساس راحتی میکنی و کمبود فضا رو احساس نمیکنی.

خب چاره ای نیست ، توی این فروم لینک فعال با قابلیت کلیک رو برای کاربران غیر فعال کردند

دلیلش رو خیلی دوست دارم بدونم چرا !!!!!!!!!

جالبه فقط خودشون که مدیر هستند میتونند این کار رو بکنند

اعتراض هم کنی یا اخراج میشی یا اخطار میگیری

الان اون پست حاوی عکس ها خیلی سرعت لودینگ تاپیک رو پایین آورده

در ضمن تاپیک رو هم زشت و بی نظم کرده

برا قرار دادن این لینکها ، لینک مستقیم رو همینجا پیست کنید خودش میوفته توی کد.

3. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه لوگان دارای عزیز
    بچه ها من حدود 2 ماه هستش که e2 full تحویل گرفتم و تاحالا حدود 850 تا باهاش رفتم
    خیلی ازش راضیم ، چون واقعا ماشین خوبیه ، مخصوصا نسبت به پولی که براش هزینه کردم ، مطمئمنم که بقیه هم حرفم رو تایید می کنند. ت. این مدت 2 بار بنزین زدم دفعه اول معمولی و دفعه دوم سوپر اکثرا هم تو خیابون و ترافیک و یکم هم سربالایی بودم اما سعی کردم که زیاد فشار نیارم تا آب بندی بشه و بجز چند بار دور موتور رو بیش از 3000 نبردم
    حالا مشکلی که هست اینه که اولا احساس می کنم موتور یکم تنبل تر و پر صداتر از روزای اولشه و دوم و محمتر اینکه مصرف سوختم خیلی رفته بالا و الان تا 9.8 و 10 می رسه در صورتیکه تو همین شرایط رانندگی قبلا و با باک قبلی حدود7 و یا دیگه نهایتش 8 لیتر می سوزوند . فکر می کنید مشکل کجاست ؟ شایدم مشکلی نیست و حساس بودن من کار دستم داده

داره خودمونی میشه ritana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بچه ها من حدود 2 ماه هستش که e2 full تحویل گرفتم و تاحالا حدود 850 تا باهاش رفتم
    خیلی ازش راضیم ، چون واقعا ماشین خوبیه ، مخصوصا نسبت به پولی که براش هزینه کردم ، مطمئمنم که بقیه هم حرفم رو تایید می کنند. ت. این مدت 2 بار بنزین زدم دفعه اول معمولی و دفعه دوم سوپر اکثرا هم تو خیابون و ترافیک و یکم هم سربالایی بودم اما سعی کردم که زیاد فشار نیارم تا آب بندی بشه و بجز چند بار دور موتور رو بیش از 3000 نبردم
    حالا مشکلی که هست اینه که اولا احساس می کنم موتور یکم تنبل تر و پر صداتر از روزای اولشه و دوم و محمتر اینکه مصرف سوختم خیلی رفته بالا و الان تا 9.8 و 10 می رسه در صورتیکه تو همین شرایط رانندگی قبلا و با باک قبلی حدود7 و یا دیگه نهایتش 8 لیتر می سوزوند . فکر می کنید مشکل کجاست ؟ شایدم مشکلی نیست و حساس بودن من کار دستم داده
    سعي كنيد تا 3000 كيلومتر با ماشين مدارا كنيد .
    حتي المكان در ترافيك و دنده هاي سنگين و نيز سرنشين زياد استفاده نكيد حتما راضي خواهيد بود

6. این کاربر از ritana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سعي كنيد تا 3000 كيلومتر با ماشين مدارا كنيد .
    حتي المكان در ترافيك و دنده هاي سنگين و نيز سرنشين زياد استفاده نكيد حتما راضي خواهيد بود
    ممنون که جواب دادی ، به نظر شما با این وضعیت که من همیشه کارم و مسیرم تو ترافیکه ، چه کاری انجام بدم بهتره ؟ تو همین وضعیت اگه باشم ولی فشار به ماشین نیارم خوبه ؟ و یا اینکه توصیه می کنید که یه مسیر خارج از شهر انتخاب کنم و کیلومتر زیادی طی کنم ؟

ممنون می شم که جواب بدید

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون که جواب دادی ، به نظر شما با این وضعیت که من همیشه کارم و مسیرم تو ترافیکه ، چه کاری انجام بدم بهتره ؟ تو همین وضعیت اگه باشم ولی فشار به ماشین نیارم خوبه ؟ و یا اینکه توصیه می کنید که یه مسیر خارج از شهر انتخاب کنم و کیلومتر زیادی طی کنم ؟

ممنون می شم که جواب بدید
    دوست عزیز به نظر من اگه شما یه سفر کوتاه در حد 200 کیلومتر رو برید بهتر آببندی میشه. مثلا 200 کیلومتر رفت و 200 کیلومتر برگشت. سعی کنید تا 1000 کیلومتر مخصوصا تا 500 کیلومتر اول به هیچ وجه تو سربالایی نرید آدم زیاد سوار نکنید کولر روشن نکنید و تو ترافیک نرید. بعد از 500 کیلومتر جاهای خلوت برید و تا بعد از 1000 کیلومتر هر جا خواستید برید ولی بازم مراعتش رو بکنید تا 3000 تا و بعد بهش رحم نکنید.

باتشکر

9. 6 کاربر از لوگان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت شما
    دوست خوبمون اقا لوگان همه چیز رو گفتن
    ولی یه موردی هم بگم که سعی کنید دنده ها رو هم تو دور خیلی پایین عوض نکنید که خود همین هم باعث فشار خیلی زیاد به موتور میشه
    شما بهترین راه واسه ابندی اینه که سرعت خیلی کم باشه
    مثل شما تو سربالای دنده 1 رو تا 3000 ببر و بعد برو دنده 2 و با سرعت ثابت حدود 40 سربالای رو طی کنید
    یا تو کفی با دنده 3 سرعتی حدود 60 تا برو و سعی کن بیشتر از این هم نری
    نکته بعدی به هیچ وجه تخته گاز نکنید تا مثلا دور موتور از 2500 تا 3000 بیاد چون همین هم فشار زیادی به موتور وارد میکنه
    بعد توصیه دیگه اینکه بعد اینکه 1000 تا رو رد کردی شروع نکنی به فشار اوردن به ماشین
    تو دوران 1000 تا 3000 بیشتر از 150 تا نرو و دور موتور هم به هیچ وجه بالای 5000 نبر
    با تشکر

11. 5 کاربر از HOOSEIN 105 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بايد بر کاهش هزینه تولید تندر 90 تمرکز اساسی داشته باشیم

به گزارش خبرخودرو ، مهندس احمد قلعه بانی رئیس هیأت عامل سازمان گسترش ونوسازی صنایع ایران در مراسم معارفه و تودیع دو عضو هیأت مدیره شرکت رنو پارس با اشاره به کاهش قیمت جهانی مواد اولیه و فلزات گفت : شرکت رنو پارس باید برای کاهش هزینه تمام شده تولید تندر 90 در سایپا و ایران خودرو برنامه ریزی نماید .
    به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، وی کاهش هزینه های تولید را در راستای تأمین منافع مشتریان ، خودروسازان و منافع دراز مدت رنو و سازمان گسترش دانست و گفت : حضور قوی ، دراز مدت و هوشمندانه و با سود آوری مناسب در بازار داخل و خارج ایجاب می کند که روی کاهش هزینه تولید خودرو تندر 90 تمرکز اساسی داشته باشیم.
    مهندس قلعه بانی در این مراسم که کربل مدیر عامل فرانسوی رنو پارس نیز حضور داشت با اشاره به برنامه افزایش ساخت داخل تندر 90 گفت: همزمان با افزایش ساخت داخل باید کیفیت تولیدات و خدمات پس از فروش و تیراژ تولید ایران خودرو هم افزایش یابد. تولید تندر 90 در ایران خودرو و سایپا (پارس خودرو) در ده ماه گذشته به 47 هزار دستگاه رسید که 170% بیشتر از مدت مشابه سال قبل است.
    در این مراسم مهندس قلعه بانی از خدمات و تلاشهای مهندس روشنی مقدم و دکتر زگردی اعضای سابق هیأت مدیره رنو پارس برای پیشبرد کارها و برنامه های این شرکت تشکر و با اشاره به مسئولیت های اجرایی مهندس تفرشی مدیر عامل پارس خودرو و معتمد مدیر تولید تندر 90 ایران خوردو گفت : با توجه به اینکه مهندس تفرشی و معتمد در شرکتهای پارس خودرو و ایران مسئولیت مستقیم خطوط تولید تندر 90 را به عهده دارند رشد کمیت و کیفیت تولید و حل مشکلات رنو پارس تسریع خواهد شد . شرکت رنو پارس دارای هفت هیأت مدیره است که 3 عضو آن ایرانی و 4 عضو فرانسوی است .
    51% سهم این شرکت به رنو فرانسه و 40% به ایران (سازمان گسترش) تعلق دارد.

شنبه، 26 بهمن 1387

13. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض خودرو ال 90 تيپ اي 2

بنده يك خودرو ال 90 تيپ اي 2در تاريخ 15/11/87 به مبلغ 13 ميليون از محل اماني خريد كرده ام ولي حالا متوجه شده ام كه پارس خودرو گران فروشي كرده است به نظر شما به كجا بايد شكايت كنم؟

داره خودمونی میشه ritana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بنده يك خودرو ال 90 تيپ اي 2در تاريخ 15/11/87 به مبلغ 13 ميليون از محل اماني خريد كرده ام ولي حالا متوجه شده ام كه پارس خودرو گران فروشي كرده است به نظر شما به كجا بايد شكايت كنم؟
    خوب همينكه از محل اماني خريدارينموديد فكر نميكنم جاي پيگيري داشته باشد .
    بيخيال پولش بشيد و از ماشينتون لذت ببريد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •