چرا ادمو مجبور می کنن برگرده مراحل قبلی رو بازی کنه ، اونم به شکلی که اصلا معلوم نیست وقتی سلاح های جدید را می گیری می تونی کدوم مراحل را پاک کنی ؟
جدیدا اینطور مسائل کوچیک اما رواعصاب باعث میشه حس بازی کردنم از بین بره![]()
چرا ادمو مجبور می کنن برگرده مراحل قبلی رو بازی کنه ، اونم به شکلی که اصلا معلوم نیست وقتی سلاح های جدید را می گیری می تونی کدوم مراحل را پاک کنی ؟
جدیدا اینطور مسائل کوچیک اما رواعصاب باعث میشه حس بازی کردنم از بین بره![]()
سلام خدمت تمامی گیمر ها.من تو قسمت آخر مرحله 12(وقتی که داداش ت میخواد اطلاعات رو برداره)گیر کردم.من وقتی اون سگ های شیطانی رو میکشم دیگه هیچ دشمنی برام نمیاد و همینجوری باید واستم.در صورتی که وقتی من راهنماش رو از توی سایتی خوندم بعد سگ های دوباره یه عالمه دشمن میاد.مشکل از چیه؟آیا نسخه بازیم مشکل داره؟یا بعد کشتن سگ های باید کار دیگه ای بکنم؟لطفا هر کی میدونه سریع تر جواب بده.یکی دو هفته که درگیرشم. لطفا...![]()
درسته در اون قسمت باید کلی دشمن دیگه بیاد و مدتی طول میکشه تا داداشت اطلاعات رو برداره
تنها چیزی که به فکر من میرسه برای راهنمایی کردن اینه که یک سیو دیگه پیدا کنی که اون قسمت رو رد کنی
یا یک نسخه دیگه از بازی رو تهیه کنی و از اول بری
سلام زبان بازی من روسی هست از وقتی که آپدیت ها رو نصب کردم
چی کار کنم انگلیسی بشه؟
خواهشا نگید برم کلاس زبان روسی
سلام دوستان 1. چرا با داداشش جنگید ؟ 2. چرا وقتی اونو شکست دادیم موهاش سفید شد ؟ ممنون
وقتی که موندوس کشته میشه
ورجیل تصمیم میگیره تا خودشون دنیا رو کنترل کنن و حکومت رو به دستشون بگیرن
اما دانته مخالفت میکنه و میگه که قرار این بود که فقط موندوس رو از بین ببریم و خودمون هم در یک گوشه ای از دنیا زندگی کنیم و کنترل دنیا رو به مردمانش بسپاریم
ورجیل میگه که این مردمان توانایی انجام همچین کاری ندارن و یکی قدرتمند باید بالاسرشون باشه که دانته به دختره کت اشاره میکنه و میگه که تا الان یک انسان به ما
برای رسیدن به این حد کمک کرده است
اما ورجیل قانع نیمشه و درگیر میشن.
موه های سر به تبدیل شدن حالت شیطانی برمیگرده که یعنی هرچه بیشتر به ذات شیطانیت خودشون برگشتن
تو شماره 4 وقتی CHANGE PLAYER میشه تو جنگل چکار باید بکنه گیر افتادم هر مسیری میرم مسیر تکراریه تو سه تا منطقه همش بازه که تغییر نمیکنه بتونم جای برم هر کاری به نظرم رسید کردم؟![]()
اگه درست متوجه شده باشم اینجایی:
اون مجسمه وسط هست؟ اونو در نظر بگیر به سایه ای که پای مجسمه میفته دقت کن،سایه هرکدوم طرف بود جهت خلافشو برو.
تنها مجسمه جاییه که سه راه هست که وسط میدان یه مجسمه که سه تا لوح داره که هر مسیر میری یه رنگش فعال میشه صورتی ،بنفش،سبز از مسیر وسطی میرم دوباره برمیگرده اول مجسمه دو تا مسیر دیگم میارزه باید کرد
میدونم،،به سایه ای که مجسمه داره دقت کن.
مثلا اگه سایه ی مجسمه افتاده سمت راستش شما باید بری سمت چپ!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)