تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 132 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1313

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان قم

پروفشنال sub-zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

در کنترل شبکه که فرقی بین شرکتها وجود ندارد
    دقیقا ..موافقم...
    و از منبع اصلی کنترل می شود،پس همیشه کنترل وجود دارد.
    بله کنترل همیشه وجود دارد
    اما من فکر میکنم شما وقتی از کسی که شیر فلکه اصلی اینترنت دستشه سرویس میگیری و اون برای این به تو سرویس داده که مواظبت باشه کمتر امنیت داری تا زمانی که اینترنت رو از یه واسطه میگیری... همچنین واسطه یه شرکت خصوصیه که برای بقای خودش باید حریم خصوصیه مشتریاش رو حفظ کنه وگرنه مشتریاش رو از دست میده...
    اما این به این منظور نیست که کنترل نباشه .هست.. اما من فکر میکنم امنیت شبکه ی با واسطه بیشتر باشه...

افرادی را می شناسم که به جای دانلود حداکثر 2 فیلم هالیوودی در روز به حداقل 4 فیلم هالیوودی رسیدند و این روش به پخشه زودتر فرهنگ غربی در جامعه کمک کرد.ضمنا گسترش استفاده از یوتیوب و فیس بوک هم راحت تر شده و این نامحدود بودن در موارد کمی به رشد علمی جامعه کمک کرد،پس تصمیم گرفته شد به روش محدود برگردند.به جای حل مساله صورت مساله را پاک کردند.مهم جلوگیری از گردش آزاده اطلاعاته
    خوب این دیدگاه شماست که به نظرم میتونه درست باشه...
    اما من کلا از یک نگاه دیگه به این قضیه نگاه کردم...اونم اشراف کامل بروی فعالیت کاربران بود ...
    نه نقش اینترنت در بعد فرهنگی جامعه...
    ببخشید بیشتر نمیشه اینجا توضیح داد
    فکر میکنم دیگه ادامه این بحث در اینجا درست نباشه...
    از همه پوزش میخوام...
    Last edited by sub-zero; 05-06-2011 at 19:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

افرادی را می شناسم که به جای دانلود حداکثر 2 فیلم هالیوودی در روز به حداقل 4 فیلم هالیوودی رسیدند و این روش به پخشه زودتر فرهنگ غربی در جامعه کمک کرد.ضمنا گسترش استفاده از یوتیوب و فیس بوک هم راحت تر شده و این نامحدود بودن در موارد کمی به رشد علمی جامعه کمک کرد
    بهانه های همیشگی برای توجیح عقب موندگی مملکت(چه اینترنت چه بخش های دیگه)
    به هر حال این شرایط اینترنت هست(وفقط هم مخصوص شهری مثل قم چون مخابرات مشهد هم اینترنت نامحدود داره هم بسته های مختلف با امتیازات مختلف برای اینترنت محدود این هم اضافه کنم که برای ایام خاص هم به محدود ها دانلود نامحدود هم میدن)
    Last edited by hosseinboss; 08-06-2011 at 21:51.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

سلام.

آقا میگم از اینترنت شبانه خبری نشد ؟
    کسی خبری چیزی نداره ؟
    چون به نظرم خطوط مخابرات البته اگه شبانه اش راه بیوفته باز هم نسبت به شرکت های دیگه مرقوم به صرفه تره...

دوستان اگه خبری هست که بگن...اگر هم نه که پس بیایید یه فکری کنیم یه چاره ای بیندیشیم بلکه این شبانه رو راه بندازن!
    من یه چند تا پیشنهاد دارم که البته نیازمند همراهی همه دوستان هست...
    Last edited by sub-zero; 09-06-2011 at 18:59.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

آقا میگم از اینترنت شبانه خبری نشد ؟
    کسی خبری چیزی نداره ؟
    چون به نظرم خطوط مخابرات البته اگه شبانه اش راه بیوفته باز هم نسبت به شرکت های دیگه مرقوم به صرفه تره...

دوستان اگه خبری هست که بگن...اگر هم نه که پس بیایید یه فکری کنیم یه چاره ای بیندیشیم بلکه این شبانه رو راه بندازن!
    من یه چند تا پیشنهاد دارم که البته نیازمند همراهی همه دوستان هست...
    من اون هفته ای رفتم پرسیدم گفتند که خبری نیست و معلوم نیست و از این حرف ها، منم به جای شارژ خطم رو گفتند جمع کنند و برگشتم الان صبا.
    پیشنهاد هم به نظر من همین فسخ قرار داد هست، تا وقتی کاربراشون کم نشند هیچ کاری نمیکنند به نظر من.
    اگر شبانه راه بندازنند آره برمیگردم همین مخابرات به صرفه تره.

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مخابرات مشهد

من الان مشهدم یعنی یه اشتراک از مخابرات مشهد دارم

دوستان ببینید مخابرات مشهد دو نو ع سرویس میده جدیدا

یکی نامحدود با قیمت بالا و پهنای باند با ضریب 1/8 پ
    و
    یکی محدود با قیمت خیلی پایین و با پهنای باند تا 2 مگ

این شرایط خیلی خوبیه

من تعجبا چرا مخابرات قم یهو اومده محدود کرده

تازه اینجا همه سرعت ها هم میدن به همه

من ترم که تموم بشه بر میگردم قم میخواستم اشتراکم رو از صبا نت کنسل کنم و از مخابرات بخرم ولی وقتی بچه ها گفتن که دیگه نامحدود نیست منصرف شدم اگه قرار باشه که نامحدود نباشه که صبا خیلی بهتره

دوتا سوال از بچه ها و همشهری های عزیز دارم

1 - یکی یه شماره مستقیم از پشتیبانی ADSL مخابرات بهم بده یا یه جایی که پاسخ گو باشه
    2 -شنیدم شاتل یه طرح نامحدود هم داره اگه کسی اطلاعی داره بذاره لطفا

==================
    کاره مخابرات مشهد خیلی عالیه اگه مخابرات قم هم همین کار رو انجام بده خیلی عالی میشه هر چند مسئولین اینجا خیلی بهتر پاسخ گو هستند
    ==================

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

7188 شماره پشتیبانی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

الان خطای 2 و 4 مگ توی مخابرات قم ارائه نمی شه؟
    بعد شبانه رایگان نداره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

الان خطای 2 و 4 مگ توی مخابرات قم ارائه نمی شه؟
    نه سقفش 512 هست که این روی کاغذه...شما هر سرویسی که بگیری سرعتش دو برابره...
    128 = 256
    256=512
    512 = 1024

البته تو قیمت ها نرخ سرویس یک مگ رو هم زدن اما من پرسیدم که گفت نمیدیم...ولی فکر میکنم اگر سریش بازی در بیاری میدن...و با توجه به دوبل بودن سرعت ها اونوقت خط یه مگت میشه دو مگ!

بعد شبانه رایگان نداره؟
    شبانه رایگان هم فعلا نداره...البته زحمت کشیدن فعلا وعده سر خرمن دادن...
    Last edited by sub-zero; 10-06-2011 at 14:18.

داره خودمونی میشه PersianMatrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

فرق مخابرات با بقیه در اینه که نمیتونی خیلی باهاشون بحث کنی، موقعی هم که کنسل کنی میگه بفرما کنسل کن، چون کارمنده و پولشو میگیره و بدشم نمیاد یک مقدار مردم آزاری کنه و حرف زور بگه، خیلی هم که سیریش بشی میده ردت رو بگیرن و در بیارن که ننه ات کیه و بابات کیه و چی دانلود میکنی.
    اولین بار که رفتم مخابرات ثبت نام کنم، دیدم داره با یه مشتری صحبت مبکنه که آقا من میدونم شما از خطی که بهت دادیم سوء استفاده کردی و فیلم دانلود کردی و پرونده شما رو فرستادیم به یک ارگان دیگه تا بررسی کنن!
    عذر بدتر از گناه این بود که برای اینکه جلوی پیشروی فرهنگ غرب رو بگیره با کله رفته توی بی فرهنگی شرقی خودمون که سرک بکشه و حریم خصوصی هم که اصلا مطرح نیست!
    یه بار برو مخابرات بگو میخوام کنسل کنم، سریع یه کاغذ میذاره جلوت و میگه بفرما کنسل کن.
    مشکل ما ایرانیه اینه که وقتی بهمون زور میگن کوچکترین کار که همون کنسل کردن و نخریدن و استفاده نکردن هستش رو هم انجام نمیدیم.
    خوبه خودشون هم قبول دارن که ایران از نظر سرویس و سرعت اینترنت از آخر چهارمه
    فرهنگ مردم هم که اونقدر به واسطه نرسیدن به جوونا و فراهم نکردن زمینه های زندگی سالم از غرب وحشی هم پایین تر اومده، حالا دیگه محدود کردن دیگه چیه، اگر خطوط اینترنت باز بشه با این فرهنگی که ما پیدا کردیم میتونم هر فرهنگی رو به زانو در بیاریم.

10. 5 کاربر از PersianMatrix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من سرویس شاتل 128 اکو لات دارم البته شبانه نداره ماهی 500 مگابایت ترافیک!
    ماهی 3600 تومن منطقه بنیاد 270 تازگی ها سرعتا رو بدرن بالا مثلا سرعت 17 دانلود رو رسوندن به 130 وپینگسک اومده پایین چون چند ماهی بود که سرعت این منطقا افتضا ح بود به قول خودشون کمبود پهنایی باند
    تا یک ماهه دیگه قراره جابه جا شیم به منطقه نیروگاه اوضاع اینترنت اونجا چه جوری هست ایا مخابراتی ائنجا را ساپورت میکنه یا روی همین شاتل بمونم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •