اينجا تالار بحث و تبادل نظر درباره لپ تاپ ها هست نه تالار خريد و فروش
نميدونم چرا مديري نمياد اين پستهاي اسپم رو پاك كنن
اينجا تالار بحث و تبادل نظر درباره لپ تاپ ها هست نه تالار خريد و فروش
نميدونم چرا مديري نمياد اين پستهاي اسپم رو پاك كنن
دوستانی که خریدن چرا میفروشن؟
عیب و ایرادی داره که میفروشن یا وزن زیاد لپ تاپ قابل تحمل نیست؟
لطفا راهنمایی کنید چون الان دو نفر تو این انجمن گذاشتن واسه فروش.
به هر حال من با قیمت 1.700 میخرم.هر کی خواست پ خ بده.
ممنون.![]()
من به قیمت ۱,۷۰۰تومن میخرمش.
اگه راضی هستی بگو تا قرار بزاریم.
اون قیمتی که خودت میگی نمی ارزه لپ تاپی که ۱ساعت هم باهاش کار کنی ۳۰ درصد قیمتش میاد پایین.این لپ تاپ هم بالای ۴ کیلو وزنش هست و افت قیمت بعد از خریدش بسیار بالاست.
سلام بر همه ی اعضا گروه اصلا من هیچی نمی گم برین مدل JW بگیرین که گرافیکش 460 است بعد پشیمون شدید اونوقت متوجه می شید حرفمو با مدرک می زنم یه سری به این دو سایت بزنید
در ضمن دوست عزیزی که گفت 1700کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم مدل من با مدل asus g73jh-b1 که بهترینشه فرق نداره شما a1 دو میلیون گیر نمیاری چه برسه من که دارم با cpu 740 رم 8 1333 دارم بهت می دم یه سری به کانفیگ a1 بزن راستی من کارت گارانتی2ساله و 1 سال شارژر وباتری درم بهت می دم در ضمن من پول لازمم همه ی وزنش فدای کانفیگش من از روز اولی که می خواستم اینو بگیرم از همه چیزش اطلاع داشتم.
زرشک
دوست عزیز شما لطف کن پولاتو خرج نکن قبض
اب وبرق قراره بیاد !
قیمت 2150 و فاکتور خرید داره و از این سرهای تعمیری که همه جا پره و کارت گرافیک قدیمی روش هست نیست/تاریخ ساخت دستگاه و ویندوز و همه چیزش معلومه!ضمنا کسی خواستش یکسری اشانتیون هم روش میدم که اون سورپرایزه.
من عمرا این قیمتها بدم!اگه شده کادو به کسی بدم این قیمت نمیفروشم!
هیچ مشکلی نداره کلا با نوت بوک تک کارت حال نمیکنم!میخوام چند وقت دیگه برم دوکارته بگیرم.
وزنشم مشکل ندارم بزرگیشم همینطور ضمنا من یک نوت بوک دیگه دارم و این مازاد بر نیاز هست گفتم تبدیل به احسندش کنم!
ضمنا دوست عزیز اینجا فقط فروش اسپم حساب میشه اما کسانی که اطلاعات غلط میدن اسپم حساب نمیشه!؟!
اگر هم کسی خواست سیستم رو تست میکنم همه جوره و تحویل میدم با نرم افزار های بنچ مارک و گیمهای سنگین.
اینم بگم کسانی که میگن g73jhقویتره شاید با گیمهای حال حاضر درست بگن اما توجه کنن که هنوز گیمهای direct x11زیاد باب نشده!چون 460gtx تو دایرکت ایکس 11 قوی تره /نمونه اش بازی dirt 2که بر مبنای دایرکت ایکس 11 هست کاملا!برید فریمهای که میده رو مقایسه کنید.
کسانی که گیمر هستند میدونن که hawax 2 رو کدوم سری کارتها فریم بیشتری میده!
ati 5870درسته قوی هست اما تو دایرک ایکس 11 حرفی برای گفتن نداره!و nvidia 460gtxترنزلیشن بهتر و بالا تری داره/دوستان میدونن که این ویژگی جزییات تصویر رو زیاد تر میکنه و تصویر شسته رفته تری میده.
cuda وphisiyqse که به کنار لطفا تحقیقاتتونو کامل کنید بعد اظهار فضل بفرمایید!!![]()
Last edited by hithd; 02-02-2011 at 17:13.
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
[زرشک
دوست عزیز شما لطف کن پولاتو خرج نکن قبض
اب وبرق قراره بیاد !
من عمرا این قیمتها بدم!اگه شده کادو به کسی بدم این قیمت نمیفروشم!
هیچ مشکلی نداره کلا با نوت بوک تک کارت حال نمیکنم!میخوام چند وقت دیگه برم دوکارته بگیرم.
وزنشم مشکل ندارم بزرگیشم همینطور ضمنا من یک نوت بوک دیگه دارم و این مازاد بر نیاز هست گفتم تبدیل به احسندش کنم!
ضمنا دوست عزیز اینجا فقط فروش اسپم حساب میشه اما کسانی که اطلاعات غلط میدن اسپم حساب نمیشه!؟!
اگر هم کسی خواست سیستم رو تست میکنم همه جوره و تحویل میدم با نرم افزار های بنچ مارک و گیمهای سنگین.
اینم بگم کسانی که میگن g73jhقویتره شاید با گیمهای حال حاضر درست بگن اما توجه کنن که هنوز گیمهای direct x11زیاد باب نشده!چون 460gtx تو دایرکت ایکس 11 قوی تره /نمونه اش بازی dirt 2که بر مبنای دایرکت ایکس 11 هست کاملا!برید فریمهای که میده رو مقایسه کنید.
کسانی که گیمر هستند میدونن که hawax 2 رو کدوم سری کارتها فریم بیشتری میده!
ati 5870درسته قوی هست اما تو دایرک ایکس 11 حرفی برای گفتن نداره!و nvidia 460gtxترنزلیشن بهتر و بالا تری داره/دوستان میدونن که این ویژگی جزییات تصویر رو زیاد تر میکنه و تصویر شسته رفته تری میده.
cuda وphisiyqse ;i fi ;kh![/QUOTE]
همین طور که این دوست عزیز گفت بز خری ممنوع منم پولشو لازم دارم می خوام بذارم روش یه SLI 460 بگیرم که SAGER داده بیرون من تازه می گم کارت گارانتی این چیزا راستی دوست عزیز برو تو او سایتی که معرفی کردم ببین 460 چهار پله پایینتر از 5870 است و اجرای گیم هاش و فرم هاش هست.ولی خودم به شخصه موندم crossfire5870 بگیرم یا SLI460؟
همین طور که این دوست عزیز گفت بز خری ممنوع منم پولشو لازم دارم می خوام بذارم روش یه SLI 460 بگیرم که SAGER داده بیرون من تازه می گم کارت گارانتی این چیزا راستی دوست عزیز برو تو او سایتی که معرفی کردم ببین 460 چهار پله پایینتر از 5870 است و اجرای گیم هاش و فرم هاش هست.ولی خودم به شخصه موندم crossfire5870 بگیرم یا SLI460؟ [/QUOTE]
آقا جون شما نگرفتی چی شد!مطلب منو قشنگ بخون و لطفا تحقیقاتتو کامل کن!شما درست میگی اما توجه کن تو چه گیمهایی!دایرکت ایکس 10 ساپورت بله اما دایرکت ایکس 11(dirt 2مثلا) اونم فول ساپورت 460 قوی تر هست/من خودم اون لیستو حفظم که شما میگی ریویوهای نوت بوکهای گیم رو هم اکثرا خوندم.
ببین باید ببینی اون برندی که میگیری آیا خوب هست یا نه و خرابی و رضایت یوزر هاش چطوره.
Last edited by hithd; 02-02-2011 at 17:30.
حالا چرا ناراحت میشی دوست عزیز؟؟؟؟؟؟؟
شما از همون مغازه ای که خریدی ببر و قیمت بگیر و ببین چند تومن ازت میخرن؟
مطمئن باش با اون پولی که خریدی دیگه نمیتونی ردش کنی بره.خوب لپ تاپ گرون قیمت و سنگینی خریدی و مشتری خاصی داره که تو ایران زیاد طرفش نمیان.بخصوص وزنش خیلی زیاده و افت قیمتش هم طبیعتا بالاست.
منم واسه خودم نمیخوام چون یه لپ تاپ با وزن 5 کیلو به دردم نمیخوره بجاش میرم یه دسکتاپ با امکانات خفنتر میگیرم.موقع حمل میدونی اینجور لپ تابها چه دردسری دارن!!!!1
یکی از دوستام خواسته و اونم پولش تو رنج 1.700 تومن هست .هر کی خواست به من بگه تا من براش مشتری رو جور کنم.![]()
از این قیمت پرتی که شما میدی خوب معلومه ناراحت میشم!من از مغازه نخریدم که بخوام برم بپرسم من خودم تو کار چیزهای تک و کم یابم شمام اگه g73 تو مغازه دیدی بدون برگشتی به کارخونه بوده و تعمیری و دوباره به ملتهای مثل ایران انداختن!
که معمولا با گرافیک 5870 هست میخوای تهرون آدرس بدم بری قیمتو ببینی کف کنی برق از سرت بپره!تازه نه کیف نه موس نه گارانتی!
شما مطمعن باش هیچ آدم عاقلی این قیمتها جنسش رو نمیده حتی اگه دسته دو باشه و تعمیری !شاید اگه بگردی با گرافیک atiو cpu=720یا پایین تر و 4گیگ رم شاید تعمیری تو این قیمت که میخوای پیدا کنی/راستی من چندتا از رفیقام طالب هستن و اگه اشاره کنم تندی به پول نزدیک شده/اما من عادت ندارم رفاقت رو با پول ومامعله قاطی کنم اخلاقم اینطوریه.
من از خود شرکت خریدم و دستگاه کاملا نو هست/اگر هم فروش نرفت فدایی سرم مهم نیست !دستگاه حتی از یو اس بی هاشم استفاده نشده و فیش یو اس بی به سختی داخلش میره.
من خودم کاسبم و اخلاق کاسبکار جماعت چه موبایل فروش وچه کامپیوتر فروش رو میدونم/پس شما نمیخواد یاد من بدی. بله واسه جنس مونث این نوت بوکها سنگین هست و بدرد نخور 5 کیلو نیستش /5کیلو توشیبا کوسمیو ایکس 505 هست با همین کانفیگ اما ال سی دی 18.5 اینچ!
گفتم اگه کسی هم نخرید میزارم یه گوشه اگه نخواستم کادوش میدم به کسی !اما با این قیمتها که هیچ بالاتر از این هم نمیدم!
یوزر بز خر باید بره با جنس بندازهای از خدا بی خبر که از کانفیگ و کلا سخت افزار و نرم افزار هیچ سر در نمیارن طرف بشه و از اونا خرید کنه!(البته تو این صنف آدم حسابیم پیدا میشه اما کم!بر عکس صنف موبایل!)
اینم توجه کن این مدل لپتاپ 17 اینج صفحه داره! و جایگزین دسکتاپ هست/من از شما سوال دارم شما میتونی دسکتاپ خفنتو بزاری زیر بغلت و بری همه جا روشنش کنی و استفاده کنی؟!!؟!!؟؟!!؟؟
ضمنا این مدل کولینگ منحصر بفردی داره و طراحیشم باعث فروش بالاش شده/اگه خواستی جای معتبری رو سراغ دارم که با همین کانفیگ اماg53jwرو میفروشه با گارانتی /وزنش کمتره و قیافه و کانفیگش همینه!شاید بکارت بیاد خواستی بگو.اما قیمتش بالاست.
بله خانوم محترم شما از بازار خبر نداری/اتفاقا تو تهران چیزی که واسه اش زیاده مشتری هست شما نگران نباش خانوم محترم!
شما واسه رفیقت چرا چیز سبک تر ور نمیداری تازه گیم هم به راحتی و با کیفیت بسیار عالی اجرا میکنه نو هم هست و مطمعن تر(از لحاظ اینکه گارانتی داره )تازه وزنشم خوراک دوستان هست چون کوچکتر هست و سبکتر.خواستی بگو تا راهنمایت کنم تو این آشفته بازار گم راه نشی/ضمنا من یک ایسوس دیگه مدل دیگه و قیمت بسیار مناسب تر و کانفیگ قوی دارم حالا یا اینو میفروشم یا اونو فرق نداره asus-n61jq
دوسال گارانتیش مونده خواستی اونم هست.![]()
Last edited by hithd; 02-02-2011 at 22:52.
[QUOTE=hithd;5825767]از این قیمت پرتی که شما میدی خوب معلومه ناراحت میشم!من از مغازه نخریدم که بخوام برم بپرسم من خودم تو کار چیزهای تک و کم یابم شمام اگه g73 تو مغازه دیدی بدون برگشتی به کارخونه بوده و تعمیری و دوباره به ملتهای مثل ایران انداختن!
که معمولا با گرافیک 5870 هست میخوای تهرون آدرس بدم بری قیمتو ببینی کف کنی برق از سرت بپره!تازه نه کیف نه موس نه گارانتی!
شما مطمعن باش هیچ آدم عاقلی این قیمتها جنسش رو نمیده حتی اگه دسته دو باشه و تعمیری !شاید اگه بگردی با گرافیک atiو cpu=720یا پایین تر و 4گیگ رم شاید تعمیری تو این قیمت که میخوای پیدا کنی/راستی من چندتا از رفیقام طالب هستن و اگه اشاره کنم تندی به پول نزدیک شده/اما من عادت ندارم رفاقت رو با پول ومامعله قاطی کنم اخلاقم اینطوریه.
من از خود شرکت خریدم و دستگاه کاملا نو هست/اگر هم فروش نرفت فدایی سرم مهم نیست !دستگاه حتی از یو اس بی هاشم استفاده نشده و فیش یو اس بی به سختی داخلش میره.
من خودم کاسبم و اخلاق کاسبکار جماعت چه موبایل فروش وچه کامپیوتر فروش رو میدونم/پس شما نمیخواد یاد من بدی. بله واسه جنس مونث این نوت بوکها سنگین هست و بدرد نخور 5 کیلو نیستش /5کیلو توشیبا کوسمیو ایکس 505 هست با همین کانفیگ اما ال سی دی 18.5 اینچ!
گفتم اگه کسی هم نخرید میزارم یه گوشه اگه نخواستم کادوش میدم به کسی !اما با این قیمتها که هیچ بالاتر از این هم نمیدم!
یوزر بز خر باید بره با جنس بندازهای از خدا بی خبر که از کانفیگ و کلا سخت افزار و نرم افزار هیچ سر در نمیارن طرف بشه و از اونا خرید کنه!(البته تو این صنف آدم حسابیم پیدا میشه اما کم!بر عکس صنف موبایل!)
اینم توجه کن این مدل لپتاپ 17 اینج صفحه داره! و جایگزین دسکتاپ هست/من از شما سوال دارم شما میتونی دسکتاپ خفنتو بزاری زیر بغلت و بری همه جا روشنش کنی و استفاده کنی؟!!؟!!؟؟!!؟؟
ضمنا این مدل کولینگ منحصر بفردی داره و طراحیشم باعث فروش بالاش شده/اگه خواستی جای معتبری رو سراغ دارم که با همین کانفیگ اماg53jwرو میفروشه با گارانتی /وزنش کمتره و قیافه و کانفیگش همینه!شاید بکارت بیاد خواستی بگو.اما قیمتش بالاست.
بله خانوم محترم شما از بازار خبر نداری/اتفاقا تو تهران چیزی که واسه اش زیاده مشتری هست شما نگران نباش خانوم محترم!
شما واسه رفیقت چرا چیز سبک تر ور نمیداری تازه گیم هم به راحتی و با کیفیت بسیار عالی اجرا میکنه نو هم هست و مطمعن تر(از لحاظ اینکه گارانتی داره )تازه وزنشم خوراک دوستان هست چون کوچکتر هست و سبکتر.خواستی بگو تا راهنمایت کنم تو این آشفته بازار گم راه نشی/ضمنا من یک ایسوس دیگه مدل دیگه و قیمت بسیار مناسب تر و کانفیگ قوی دارم حالا یا اینو میفروشم یا اونو فرق نداره asus-n61jq
دوسال گارانتیش مونده خواستی اونم هست.
کسی گیم باز باشه نمیگه وزنو ... من وقتی این لپ تاپ از دبی برام رسید داشتم بال در می آوردم و بعد از اون که GTA LIBERCITY که محصول تکمیلی 2010 هستش که دقیقا 5 تا DVD شو ریختم و با بالا بردن کانفیگه گرافیکاش تا خود صبح یه کله بازی کردم حالا برو این بازی رو بریز تو GX660 که ماتریکس 2900 گذاشته برا فروش یه 3 ساعت بازی کن بعد بگو چی میشه یا qosimio x500 ,x505 توشیبا هیچ کدوم اندازه این سری asus روی سیستمه تهویش خوب کار نشده.در ضمن من نمی دونم اگه این دوست 1700ی ما خانوم هست من یه مدل با 14 روز کارکرد دارم که بازی های الانو تقریبا خوب جواب میده گرافیکشم 5740 است با دو سال گارانتی![]()
[QUOTE=mkh.mkh;5826132]من نمیدونم شما هر مدل لپتاپی که داری چرا همش 14 روز کارکرده!!!
واقعا از اطلاعات دقیق وتکمیلی که دادی /خیلی ممنونم(قسمت آخر با دقت گفته بشه)!
بچه های فروم بدونن که ای تی ای کارت جدید زده اونم تو خفا!5740 گیم روز رو هم جواب میده
من نمیدونم چرا ما ایرانی ها با داشتن اینترنت و و وقت وپول بازم گیج میزنیم و به کپی کردن از رو دست دیگران عشق میورزیم!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)