تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 145 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

امشب خیلی جالب بود صحنه اولش

خیلی ،
    شاهکار بود تیر خوردن اسب امام حسین ( ع) ، در اوردن گوشواره های حضرت رقیه و اتیش زدن خیمه ها واقعا همه شاهکار بود من که دیشب تموم شد ضدوباره نشستم یه بار دیگه نگاه کردم

پس چرا اینطوری شد؟ پس صحنه های عاشورا چی شد؟ حضرت عباس ع چی شد؟
    توی این هفته تکرارش را کی میزاره تلویزیون؟
    تو قسمت های اینده به صورت فلش بک صحنه هایی از عاشورا نمایش داده میشه همشو تو یه قسمت نشون نمیدن

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

سلام .

آقا خون چه کسی ریخته رو پای این ابن زیاد که به اون روز درش آورد ؟ خود امام حسین یا کس دیگه ای ؟!

.
    وقتی سر امام حسین رو به درگاه ابن مرجانه آوردند سر ایشان به روی نیزه حرف میزد(تمام منابع معتبر شیعه و سنی تایید کردند) و قاتلانش را نفرین میکرد. ابن زیاد چوب خیزران رو برداشت و بر لب های مبارک امام حسین زد تا بیش از این سخن نگوید.در همین حال قطره ای از خون گلوی سیدالشهدا به روی ران این ملعون افتاد و زخمی بسیار فجیه به وجود آمد که بوی بسیار بدی میداد.(البته من شنیده بودم که این اتفاق برای یزید افتاد نه ابن زیاد. به هر حال در این سریال پلید ترین شخصیت ابن زیاده نه یزید)

این قسمت هم واقعاً بی نظیر بود. من که گذر زمان رو حس نمیکردم.
    Last edited by molaali; 27-11-2010 at 10:16.

3. 8 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

خیلی ناگهانی و اون هم با واقعه کربلا! من فکر میکردم یه مقدار کلی تر از این، به وقایع کلی کربلا (جزئیاتش نه) با کلام راوی پرداخته بشه نه اینقدر کم و کلا کمتر از سه دقیقه!
    نه عزیز من از اول هم تو رسانه ها اعلام شده بود که واقعه کربلا بصورت فلاش بک به تصویر کشیده شده
    موضوع اصلی و محوری فیلم قیام مختار هست .. کارگردان اگه وارد واقعۀ عاشورا میشد ، با توجه به وسواس شدیدی که کارگردان نسبت به کلیت فیلم دارن و همچنین وسواسی که روی خود واقعۀ عاشورا هست ، توی این اتفاق گیر میکرد و به اصطلاح، کارگردان اسیر فیلم میشد و افسار فیلم یه جورایی موقع ساخت از دستش خارج میشد .. ضمن اینکه شاید قیام مختار تحت تاثیر عاشورا قرار میگرفت..
    ترفند خوبی بود گذشتن از عاشورا و پرداختن بهش به صورت فلش بک ..
    ترسیم کردن عاشورا با توجه به فضا و تصویری که تک تک مردم از اون روز برای خودشون ساختن ، سخته ..
    اما حالا اینجوری مخاطبِ تشنۀ دیدن عاشورا رو هر قسمت با چند فلش بک ( قطره قطره ) سیراب میکنه ..
    عالی بود ..

ولی کلا این قسمت زیاد برای من راضی کننده نبود .. بصورت کلی ..
    Last edited by ElmO; 27-11-2010 at 10:32.

5. 2 کاربر از ElmO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

موضوع اصلی و محوری فیلم قیام مختار هست .. کارگردان اگه وارد واقعۀ عاشورا میشد ، با توجه به وسواس شدیدی که کارگردان نسبت به کلیت فیلم دارن و همچنین وسواسی که روی خود واقعۀ عاشورا هست ، توی این اتفاق گیر میکرد و به اصطلاح، کارگردان اسیر فیلم میشد و افسار فیلم یه جورایی موقع ساخت از دستش خارج میشد .. ضمن اینکه شاید قیام مختار تحت تاثیر عاشورا قرار میگرفت..
    ترفند خوبی بود گذشتن از عاشورا و پرداختن بهش به صورت فلش بک ..
    ترسیم کردن عاشورا با توجه به فضا و تصویری که تک تک مردم از اون روز برای خودشون ساختن ، سخته ..
    اما حالا اینجوری مخاطبِ تشنۀ دیدن عاشورا رو هر قسمت با چند فلش بک ( قطره قطره ) سیراب میکنه ..
    عالی بود ..

ولی کلا این قسمت زیاد برای من راضی کننده نبود .. بصورت کلی ..
    صحبت من راجع به این نیست که بیان یه قسمت کامل قیام عاشورا رو به تصویر بکشن... من میگم وقتی کارگردان قسمت نهم رو خیلی ناگهانی با حوادث کربلا و روز عاشورا شروع میکنه، باید بیش از سه دقیقه به اتفاقات اون موقع بپردازه... راوی نباید خیلی کوتاه بگه که سرانجام امام حسین (ع) دهم محرم سال 61 شهید شد... همین!

7. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب منم دارم کم کم بهتون میرسم
    دیروز قسمت 6 رو دیدم...

خیلی قشنگه.از این که آب قاطیش نکردند خیلی خوشم اومد.تند تند پیش میره ....

این مسلم رو هم چرا اینجوری درست کردن؟ یه جوریه....

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض دیشب مختارنامه سانسور نشد . جوابیه سایت مختارنامه

شب گذشته سریال «مختارنامه» با عبور گذرا از حادثه کربلا و وقایع روز عاشورا، تقریبا عده زیادی از مخاطبین خود را شوکه کرد.

به گزارش «تابناک» با آنکه از مدت ها پیش این گونه وعده داده شده بود که وقایع روز عاشورا در مجموعه بی نظیر مختارنامه به تصویر کشیده خواهد شد، اما عبور گذرا از آن شائبه سانسور را در ذهن مخاطبین ایجاد کرد که با توضیح عوامل این مجموعه روبرو شد.

بنابر این گزارش، سایت رسمی سریال «مختارنامه» در این باره نوشت:

در پی پخش صحنه هایی از واقعه جانسوز عاشورا در دقایق ابتدایی سریال مختارنامه، گروه زیادی از مخاطبان و علاقمندان این سریال طی تماس های تلفنی با دست اندرکاران و نیز ارسال ایمیل برای سایت مختارنامه در خصوص چند و چون این صحنه ها سوال کردند.

برخی نیز به تصور اینکه این صحنه ها از سریال مختارنامه حذف شده و سکانس های مربوط به عاشورا اصطلاحا «قیچی» خورده خواستار توضیح در این زمینه شدند.

به اطلاع کلیه مخاطبان سریال مختارنامه می رساند همانگونه که در خبر هفته گذشته نیز اعلام شد، در قسمت نهم اولین بخش از صحنه های کربلا در سریال مختارنامه به تصویر کشیده شده است.

در همان خبر تاکید شده بود که با توجه به این نکته که «سریال مختارنامه روایت زندگی و قیام مختار ثقفی است»، به دلیل ارتباط بخش هایی از زندگی این شخصیت با واقعه کربلا، کارگردان در مسیر روایت قصه اصلی خود با چند «تصویر» وارد کربلا شده و به شکل بسیار هنرمندانه ای به این رویداد پرداخته است.

از نظر شکل روایی داستان نیز، این تصاویر در حالی در قسمت نهم سریال پخش خواهد شد که در این مقطع از داستان، مختار به زندان افتاده و درست زمانی که او در زندان عبیدالله بن زیاد است، واقعه کربلا رخ می دهد. البته پخش این صحنه ها در ادامه سیر طبیعی قصه است و روال فعلی روایت داستان با پخش این تصاویر قطع نخواهد شد».

با تاکید مجدد بر این نکته اعلام می کنیم ادامه صحنه های کربلا در قسمت های آینده سریال مختارنامه به تصویر کشیده خواهد شد که پیش از پخش هر یک از این قسمت ها، اطلاع رسانی درخصوص آن صورت خواهد گرفت.

10. 4 کاربر از mohsen121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

توضیح ضروری روابط عمومی سریال مختارنامه درخصوص «صحنه های عاشورا»
    در پی پخش صحنه هایی از واقعه جانسوز عاشورا در دقایق ابتدایی سریال مختارنامه، گروه زیادی از مخاطبان و علاقمندان این سریال طی تماس های تلفنی با دست اندرکاران و نیز ارسال ایمیل برای سایت مختارنامه در خصوص چند و چون این صحنه ها سوال کردند. برخی نیز به تصور اینکه این صحنه ها از سریال مختارنامه حذف شده و سکانس های مربوط به عاشورا اصطلاحا «قیچی» خورده خواستار توضیح در این زمینه شدند.

به اطلاع کلیه مخاطبان سریال مختارنامه می رساند همانگونه که در خبر هفته گذشته نیز اعلام شد، در قسمت نهم اولین بخش از صحنه های کربلا در سریال مختارنامه به تصویر کشیده شده است. در همان خبر تاکید شده بود که با توجه به این نکته که «سریال مختارنامه روایت زندگی و قیام مختار ثقفی است»، به دلیل ارتباط بخش هایی از زندگی این شخصیت با واقعه کربلا، کارگردان در مسیر روایت قصه اصلی خود با چند «تصویر» وارد کربلا شده و به شکل بسیار هنرمندانه ای به این رویداد پرداخته است. از نظر شکل روایی داستان نیز، این تصاویر در حالی در قسمت نهم سریال پخش خواهد شد که در این مقطع از داستان، مختار به زندان افتاده و درست زمانی که او در زندان عبیدالله بن زیاد است، واقعه کربلا رخ می دهد. البته پخش این صحنه ها در ادامه سیر طبیعی قصه است و روال فعلی روایت داستان با پخش این تصاویر قطع نخواهد شد».

با تاکید مجدد بر این نکته اعلام می کنیم ادامه صحنه های کربلا در قسمت های آینده سریال مختارنامه به تصویر کشیده خواهد شد که پیش از پخش هر یک از این قسمت ها، اطلاع رسانی درخصوص آن صورت خواهد گرفت

12. این کاربر از anahita2002_anahita2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اونجایی که بن عفیف تو زندان به مختار میگفت که قاتلین امام حسین رو قصاص کن ولی نه از روی کینه و عداوت و هوس شخصی، بلکه از روی عمل به تکلیف. خیلی این صحنه برام جالب و تکان دهنده بود. یه لحظه یاد داستان حضرت علی(ع) و عمرو ابن عبدود تو جنگ خیبر افتادم . صحنه ی اعدام میثم تمار هم خیلی طبیعی و جوندار ساخته شده بود. به خصوص اون زنهایی که اجیر شده بودند تا در پشت بامها هلهله راه بندازن . صحنه ی کاروان اسرا و نمایی که از پای غل و زنجیر شده ی امام زین العابدین هم خیلی سوزناک و تاثیرگذار بود . در کل این قسمت فوق العاده بود از نظر من.

14. 4 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

در حاشيه مراسم تجليل از پيرغلامان اهل بيت در بوشهر؛
    ضرغامي از خواننده مرثيه علي اصغر(ع) در تيتراژ «مختارنامه» تجليل كرد

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان صداوسيما از خواننده مرثيه حضرت علي اصغر(ع) در تيتراژ مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» قدرداني كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، رئيس سازمان صداوسيما در ديدار با صديقه بحراني مداح اهل بيت و خواننده مرثيه لالايي علي اصغر(ع) كه در تيتراژ سريال مختارنامه از آن استفاده شده، با تجليل از ايشان گفت: اجراي هنرمندانه و با اخلاص اين قطعه، بيانگر ظرفيت ارزشمند و بي‌بديل مراسم آئيني در فرهنگ ديني و ولايت‌مدارانه مردم جنوب ايران است.
    ضرغامي گفت: ميليون‌ها نفر از عاشقان اباعبدالله الحسين(ع) پس از ديدن هر قسمت از اين سريال با اين مرثيه حزن‌انگيز و جان‌گذاز نوحه سرايي مي‌كنند.
    صديقه بحراني نيز در اين ديدار با اشاره به اينكه اجراي ايشان در سال 82 در كنار ديگر خوانندگان اين قطعه در صدا و سيماي مركز بوشهر بعنوان برترين اجراء شناخته شده، گفت: افتخارم روضه خواني و مرثيه سرايي در مجالس عزاي حسيني ويژه بانوان است كه سالهاست با لطف الهي توفيق آن را پيدا كرده‌ام.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

روبات
    اقا هی بیخودی به این nar nia گیر میدادیم این روبات p30world هست ! پستاشو نگاه کنید همش اخبار و کپی پیسته :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

.
    .
    دوستان یه سوال! موقعی که عمر سعد رفت تو فکر و یه فلش بک کوتاه به کربلا زده شده، منظورش از اون فلش بک چی بود؟
    یاعلی
    پ.ن:
    همین الان تو سایت مختارنامه بودم، یه خبری رو دیدم که قبلا یه چیز دیگه ای تو همین تاپیک دیده بودم! اصلا خودتون ببینید! به قول یکی از دوستان انجمن خبر ورزشی تفاوت را احساس کنید!
    کد:
    کد:

17. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •