آیا مثل نسخه ی 4 قسمت اصلاح نقشه وجود داره توو این بازی؟!
آیا مثل نسخه ی 4 قسمت اصلاح نقشه وجود داره توو این بازی؟!
دوستان میتونن منو در مورد سناریو ها راهنمایی کنن؟ باید اون کارایی که سناریو می خواد انجام بدیم وگرنه می بازیم؟؟
مرسی،برای من اصلاً رهبرش صحبت نمیکنه فقط لباش تکون میخوره و به شکل زیرنویس انگلیسیش میاد بعد بعضی وقتا کارگرهای من بیکار هستن، درحالی که کلی کار هست و میتونن روی معدن آهن و طلا و جاده سازی کار کنن، ولی روی جای خودشون هستن تکون نمیخورن.یه مورد دیگه کشتی های باربر هست که تاحالا نفهمیدم چطوری باید ازشون استفاده کرد، راستی من مثلا دوس دارم از همین خاورمیانه یا هرجایی که خودم میخوام بازی رو شروع کنم ولی اول بازی من رو میبره توی قاره آفریقا (البته اگه نقشه پیشفزض دنیا باشه)
البته من فکر کنم چون بمب اتم انداختم روشون پسرفت داشتن و امکاناتشون رو از دست دادن، وگرنه اونها هم پیشرفت کرده بودن و هواپیما و اینا داشتن ولی پس از بمباران پسرفت داشتند، فکر کنم اینجوری بوده که ناچار شدن شمشیر به دست بگیرن
در مجموع فکر کنم داخل بازی بهرته همه چیش رو درست بسنجیم و همه رو با هم در یک سطح مناسب ارتقاع بدیم، هرچه تعداد شهرها بیشتر باشه کار آدم سخت تر میشه.فقط حمله هم فایده نداره مثلاً چنگیزخان حی حمله میکنه و یه عالمه شهر میسازه آخرش هم همرو میبازه (حی به من پیشنهاد جنگ میدهولی این اسکندر خیلی پسر خوبیه و حی پیشنهاد حمله به کشورهای دیگه رو میده و من هم دست رد روی سینش میزنم ، اونم سوار بر اسبش میاد و میگه عیب نداره
)، این داریوش هم وقتی بهش پیشنهاد جنگ میدی بدجور عصبی میشه ها
![]()
29 صفحه رو گشتم برای این سوال شما.قبلاً دیده بودم این مود رو:
اینجا رو بخونید پست 286 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مود رو از قبل دارم اما load نمیشه.
البته منظور من چیز دیگه ای بود و اون اینکه توو قسمت قبل این بازی یعنی IV یک قسمت وجود داشت که این امکان رو فراهم میکرد نقشه رو به طور دلخواه ویرایش کنی یعنی برای مثال دریای خزر رو تبدیل به خشکی کنی یا شبه جزیره ی عربستان رو تبدیل به اقیانوس یا ... .
کلا ولی تو ساخت بازیش ضعیف عمل کردن حالا امیدوارم تو civilization VI خوب عمل کنن و اینجوری بقیه ازمون عقب نیفتن .که بیان با شمشیر باهامون بجنگن.
البته نمی دونم مشکل از کجاست
چون من هم رو لپتاپم همین مشکل رو دارم و حتی روی سختی 8 هم تقریبا از من عقب مبمونن
ولی روی کامپیوترم لول 6-7 با بالا کاملا قوی هستن و رقابت کردن با اون ها خیلی سخت میشه!!!
سلام یک سوال
چه کار کنم که هم نیرو بسازم وهم پولم به منفی نرسه اخه هم میخوام نیرو زیاد بسازم هم پولم منفی نشه؟
من واقعا به این بازی معتاد شدم از طرفی هم دلم نمیاد بازی نکنم از طرف دیگر هم 8 ساعت روزانه بازی میکنم دوستان پیشنهادی دارین؟![]()
چند تا سوال دیگه هم یادم افتاد
1.راهی داره جوری تنظیم بشه بازی که اون ابر های مزاحم نباشن تا بتونی تمدن های دیگه رو کشف کنی؟ یعنی از اول بتونی همه تمدن ها رو ببینی راهی نداره؟
2.نسخه جدید kings and godsرا خیلی گشتم پیدا نکردم برای خرید کسی میتونه راهنماییی کنه چه طوری تهیه کنم؟
سلام
یکی از راه حل هاش این هست که policy های درست رو بردارین
مثلا در شاخه Tradition یکی از policy ها باعث میشه یونیت هایی که در شهر ها garrison شدن طلا مصرف نکنن (اگر امپراطوری بزرگی داشته باشین کاملا جواب میده)
و در شاخه Autocracy هم یک policy وجود داره که هزینه نگهداری یونیت ها رو کم میکنه
و راه حل دیگه هم این هست که با بیسمارک (آلمان) بازی کنین که هزینه نگهداری نیرو های زمینیش از بقیه کمتر هست
برای مشکل دوم هم کاری نمیشه کرد، این بازی زمان بر هست و وقتی شروع کنین حداقل باید 2-3 ساعت رفت (باید به مراکز ترک اعتیاد مراجعه کرد)
1- البته راه که داره ولی توی خود بازی من چنین آپشنی ندیدم
به جاش میتونین یه متحد بگیرین (Team) که سریع تر دنیاتون کشف بشه
2- در این مورد هم من دانلود کردم ولی سایتی که میفروشه رو براتون pm می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)