سلام
آهان.پس ميگيد كه اينطور
پس حد اقل طرز تهيه ي سس گوجه فرنگي رو ياد بديد.
در ضمن دوستان نظرتون راجع به گوشت گراز چيه؟من يه بار خوردم خيلي حال داد ولي انگار ميگن از نظر شرعي مشكل داره!
![]()
سلام
آهان.پس ميگيد كه اينطور
پس حد اقل طرز تهيه ي سس گوجه فرنگي رو ياد بديد.
در ضمن دوستان نظرتون راجع به گوشت گراز چيه؟من يه بار خوردم خيلي حال داد ولي انگار ميگن از نظر شرعي مشكل داره!
![]()
اگر اشتباه نکرده باشم
حکم خرچنگ ( خرچنگ با میگو فرق داره) و گراز ( از نظر احکام با خوک فرقی نداره) یکیه
خوراک یا کتلت فرق نمی کنه.
ممنون![]()
سلام
میخوام اموزش یک غذلی استثنایی بدم:تخم مرغ
1.ابتدا تخم مرغرا شکسته ودر طاوه می اندازیم
2.سپس ان را میخورید (نمک فراموش نشه)![]()
عزیز جون چقدر اواتارت وحشتناکه اینقدر چندشم شد که حواسم از اشپزی پرت شد میشه لطفا عوضش کنی
سس سالاد
مواد لازم:
سس مایونز: ۲ فنجان
تخم مرغ سفت: ۲عددد
خیار شور رنده شده ریز آب گرفته: یک سوم فنجان
پیازچه ریزشده: یک سوم فنجان
مغز کرفس ریز شده: یک دوم فنجان
سس تند: ۲ قاشق مربا خوری
سرکه: یک سوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری
تخم سفت شده را از رنده ریز رد کرده و همراه با خیار شور، پیازچه، مغز کرفس ریزشده، سس تند، سرکه، نمک و روغن زیتون و سس مایونز مخلوط می کنیم. سس آماده مصرف می باشد، باید دقت کنید تمام مواد این سس کاملا ریز خرد شود یا رنده شده باشد. این سس یکی از بهترین و خوشمزه ترین سس ها می باشد که به مصرف سالادهای سبز و غذاها می رسد
من فقط نفهمیدم تو چرا کلید کری روی سسها
درباره گوشت گراز تا حالا چیزی نشنیدیم
جلل الخالق
Last edited by maria42; 03-02-2008 at 16:55.
فعلا از غذا بگذر بگو اواتار وامضاتو چطوری درست کردی
ماهی میدم
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
برنج=500 گرم
تره=500 گرم
شبت=1 کیلوگرم
ماهی=1 کیلوگرم(از نوع ماهیهای گوشتی مثل ماهی شیر-هامور-سنگسر-میش ماهی یا هر نوع ماهی گوشتی)
پیاز متوسط=3 عدد
روغن=200 گرم
گرد لیمو عمانی=1 قاشق سوپخوری
زردچوبه=1 قاشق مرباخوری
نمک=بقدر کافی
طرز تهیه:
سبزی را پاک کرده،می شوییم و در آبکش می ریزیم.وقتی آب آن کاملا گرفته شد،به صورت ریز خرد می کنیم.پیاز را خلال کرده با 100 گرم روغن سرخ می نماییم تا طلایی شود.سبزی را در پیاز ریخته،قدری گرد لیمو
عمانی و زردچوبه و کمی نمک به آن می زنیم و در حرارت ملایم می گذاریم آب سبزی تبخیر گردیده،کمی سرخ شود.ماهی را قطعه کرده،می شوییم و با نصف استکان آب و کمی نمک در ظرفی می ریزیم.آن را در حرارت ملایم
می گذاریم تا کمی بپزد.پوست ماهی را می گیریم و به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و داخل سبزی می ریزیم.آنها را هم می زنیم تا با سایر مواد آغشته شده،کمی سرخ شود.برنج را خیس کرده،آبکش می کنیم.نصفی از روغن را با نصف لیوان آب در کف دیگ می ریزیم و می گذاریم
داغ شود.نصفی از برنج را در دیگ می ریزیم.مواد سبزی و ماهی را لای آن می گذاریم و با بقیه برنج روی آن را می پوشانیم.ظرف برنج را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و در ظرف را می بندیم.بقیه روغن را که 50 گرم می شود با نصف لیوان آب جوشانده،روی برنج می دهیم و می گذاریم با حرارت ملایم به مدت 45 تا 60 دقیقه دم بکشد.موقع کشیدن تمام مواد را در دیگ مخلوط می نماییم و در دیس می کشیم
ممنون بابت سس ولي اگه ميشه سس گوجه رو ياد بدين
من كاري باهاشون ندارم اونا كليد كردن رو من
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)