تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما كدام نسخه از اين سري بهترين بود؟

راي دهنده
73. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • BioShock

19 26.03%
  • BioShock 2

1 1.37%
  • BioShock: Infinite

53 72.60%
صفحه 46 از 62 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 620

نام تاپيک: BioShock: Infinite

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    دوستان کجا میشه نسخه ایکس باکس رو گیر اورد؟
    هر جا میرم ندارن میگن مشکل داره.
    با تشکر...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hojjat07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من یه خورده گیج شدم یکی از دوستان اگه متوجه شد چی شد آخر ماجرا ما رو در جریان بزاره
    لطفاً پ.خ بدید که دوستان دیگه که هنوز بازی رو تموم نکردن شاکی نشن!
    منتظریما، ممنون...

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

من این بازی رو 1 ماه پیش تموم کردم اصلا هم خوشم نیومد چرا اخرش اینقدر تلخ بود

Dishonored خیلی از این بهتر بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hojjat07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با تشکر از جناب Layken عزیز که کمک کردن و بالاخره فهمیدم چی شد آخر کار دقیقاً...
    واقعاً عالی بود داستان فوق العاده ای داشت...
    آخرش هم تلخ بود هم شیرین واقعاً بهترین بازی عمرم رو تا به این لحظه تجربه کردم
    موفق باشید...

5. 5 کاربر از Hojjat07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام عزيزانم...من اون مرحله ايم ام كه ميگه go to comestuck home...ولي نميتونم پيدا كنم مسير خونشو..هندي من مياد ميكشمش ولي تا ميخام برم سراغ يكي از در ها ميگه still is in a combat..نميدونم واقعا!

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من برای بار دوم دارم بازی میکنم ایندفعه روی هارد و قصد دارم بیشتر به داستان توجه کنم چون سری اول اینقد تو کف بازی بودم اصا کاری به داستان نداشتم.

این سری چرا وقتی با V به دشمنا ضربه میزنم آتیش میگیرن ؟

یه سوال دیگه .. تو بازی یه چیزی برداشتم کلاه و کفش و این چیزا بود و نوشته بود میشه از منوی گیم پلی اونا رو کنترل کرد ... منظورش کجاس ؟!

یه نوشته هم اومد وسط بازی که نوشته بود دزدی کنی یه سری نتایج داره ... منظورش چیه ؟

8. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من بازی رو تازه امروز شروع کردم و حدود 3 ساعتی بازی کردم .
    اولین چیزی که باید اعتراف کنم اینه که گرافیک بازی اصلا اون چیزی که حدس میزدم نبود و در واقع افتضاااااح بود !!! یعنی حتی فکرم نمیکردم با این گرافیک بازی رتبه اورده باشه !!! قبلش فارکرای 3 رو بازی کرده بودم چند روز و اینو الان که بازی کردم دیدم سوسک هم نیست پیش فارکرای !!! کلا اگه کرایسیس 3 رو از لحاظ تکسچر و گرافیک 10 بدیم فارکرای3 میشه 8 و بایوشاک میشه 4 !!
    گیم پلی بازی بد نبود تا حالا ! در کل یکم تو ذوقم خورد حالا میرم جلو ببینم چی میشه

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اولین چیزی که باید اعتراف کنم اینه که گرافیک بازی اصلا اون چیزی که حدس میزدم نبود و در واقع افتضاااااح بود !!! یعنی حتی فکرم نمیکردم با این گرافیک بازی رتبه اورده باشه !!! قبلش فارکرای 3 رو بازی کرده بودم چند روز و اینو الان که بازی کردم دیدم سوسک هم نیست پیش فارکرای !!! کلا اگه کرایسیس 3 رو از لحاظ تکسچر و گرافیک 10 بدیم فارکرای3 میشه 8 و بایوشاک میشه 4 !!
    گیم پلی بازی بد نبود تا حالا ! در کل یکم تو ذوقم خورد حالا میرم جلو ببینم چی میشه
    دوست من همه بازی ها صرفا بخاطر گرافیک جذاب نیستند. این بازی اصلا به خاطر گرافیکش رتبه نیاوارد. گرافیک بازی قابل قبوله. ولی داستان بازی و طراحی شخصیت هاست که این بازی رو از کرایسیس یا فار کرای ۳ متمایز میکنه و اون ۲ بازی به هیچ عنوان قابل رقابت با داستان این بازی نیستند

11. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز برای بار دوم که بازیو تموم کردم با اینکه دیگه داستان بازی برام مشخص بود و دیگه سورپرایزی در کار نبود ، ولی بازی برام تاثیرگذار بود و تونستم با غم بایوشاکی همراه بشم!
    درسته شاید اصل داستان بازی در مورد اون مسائل دنیاهای موازی هست که توی این تاپیک و تاپیک داستان بازی به طور کامل بهش اشاره شد ولی اگه توی بازی ریز بشیم به نظرم کلا یه جورایی مثل بایوشاک به مسائلی سیاسی ، مذهبی ، اجتماعی و ... هم می پردازه و میشه گفت نویسنده بازی تفکرات خودشو به بهترین شکل توی این بازی پیاده کرده.
    به نظرم اگه بایوشاک به جای بازی یه فیلم بود می تونست اسکارها رو کلا درو کنه!
    یه جورایی میشه گفت شیوه داستانی پردازی اون بی نظیره و کلا این سری یکی از تاثیرگذار ترین و عمیق ترین داستان ها رو در کل بازی ها داره...

بعد از اینکه بار دوم اونو تموم کردم از دادن امتیاز 10 که بهش دادم اصلا پشیمون نیستم هر چند که با ارفاق باشه
    فقط به نظرم اگه سختگیرانه در نظر بگیریم برای گیم پلی میشه امتیاز کامل رو نداد و یکمی جزئی می تونست کاملتر باشه...
    کلا به قول یه نفر تا وقتی همچین بازی هایی وجود دارن از اینکه بگیم یه گیمریم باید افتخار کنیم. اگه یه زمانی هم تعداد بازی هایی بالا رفت که هر شماره همون قدر که فروششون بیشتر میشه کیفیتشون سیر نزولی می گیره ، باید احساس شرمساری کنیم

گرافیک بازی افتضاحه؟!
    به نظر من در سختگیرانه ترین شکل ممکن هم گرافیک این بازی امتیازی بین 9-10 می گیره!
    کلا گرافیک فقط کیفیت بافت ها نیست و یه هنریه که توی این بازی به شکل فوق العاده ای پیاده شده و ایراد اون چنان خاصی بهش وارد نیست.

13. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

کلا اگه کرایسیس 3 رو از لحاظ تکسچر و گرافیک 10 بدیم فارکرای3 میشه 8 و بایوشاک میشه 4 !!
    کرایسیس 3 افتضاح بود ...
    هیچ پیشرفتی توش نبود ... فقط تکرار و تکرار حتی توی گرافیکش که واسه نسخه ی دو بود.

فارکرای گرافیکش عالی بود ...
    بیوشاک هم نسبت به دیزاین مراحل خودش و جزئیاتش خیلی عالیه و من واقعا تعجب میکنم از اینکه میگی افتضاحه

15. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •