ظرفیت وجودی هر انسان به صورت کاسه ای هست که اگر لبریز بشه شخص به خود و جامعه ی خود ضرر وارد می کنه.مسلما اگر همون انسان با ظرفیت کم بتواند در مسیر درست گام بردارد( خودسازی) ظرفیت وجودی او (همون کاسه) افزایش خواهد یافت و حقایق برایش قابل فهم تر و قابل لمس هست..ما که نمی تونیم توی ظرف یک لیتری ، 3 لیتر آب بریزیم!!
فلان کشور با دستیابی به تکنولوژی بمب اتم می سازه و کشور دیگه ای توی سیاست هاش همچین چیزی وجود نداره...
حالا جای کشور ها آدم بذار...فلان آدم اگر از ساخت دینامیت مطلع بشه آدم می کشه اما فلانی معدن کشف می کنه!!!!
در دیگر موضوعات هم این مثال صادق هست.....
هر که را اسرار حق آموختند //////مهر کردند و دهانش دوختند!
در مورد ابوذر و سلمان هم متاسفانه اولین باری هست که همچین چیزی می شنوم .سلمان کسی هست که علی (ع)بهش گفت تو از اهل بیت هستی .ابوذر کسی هست که ایمانش فقط چند پله (دقیق نمودنم) از معصومین پایین تر هست.فکر کنم ظرفیت وجودی هر دو نفر بی نظیر باشه.
اصلا قصد بی احترامی ندارم ولی همه خیلی چیزا می گن....فقط دارن می گن....
خوشبختانه(یا متاسفانه
.gif)
) ما توی کشورمون عالم زیاد داریم به خاطر همین حرف های مختلف و متنوعی می شنویم.
قانع شدن و یا نشدن-مون هم به خودمون بستگی داره.خودم رو می گم....شاید من اصلا دوست نداشته باشم با فلان بچه مذهبیه هم عقیده بشم. حتی اگر درست باشه و برعکسش هم به کرّات دیده شده.....و مسلما بچه های یک انجمن نمی تونند ما رو قانع کنند.ما باید در انتخاب عالم برای یافتن سوالمون هم نهایت دقت رو بکنیم.بالاخره به قول خودشون آخرالزمان هست.
در این زمان مردم باید از روی خط(کتاب) ایمان بیاورند........خیلی سخته که از طریق بچه های یک انجمن به ایمان رسید
.gif)