اون تاپیک ترفند ها داره زیر خاکی میشه یه دستی بهش بکشین فقط یه خواهش:معما هایی که میزارید به نظرم بهتره کاربردی باشه مثلا احتمال ایجاد موقیعتش در بازی به وجود بیاد اسون هم بزارید که بچه ها برای حلش انگیزه داشته باشن![]()
اون تاپیک ترفند ها داره زیر خاکی میشه یه دستی بهش بکشین فقط یه خواهش:معما هایی که میزارید به نظرم بهتره کاربردی باشه مثلا احتمال ایجاد موقیعتش در بازی به وجود بیاد اسون هم بزارید که بچه ها برای حلش انگیزه داشته باشن![]()
آقا اینقدر واسه من نچین.!اول بگم که 5 دور اصلا کم نیست.مسابقاتی چون جام خزر اگه سرچ کنین با وجود300 شرکت کنده در 3 گروه که مثلامیشه100نفر در 9 دور یا 11 دور برگزار میشه.
اصولا دور اول شانس هست ولی وارد کردین ریتینک که بچه ها ندارن تاثیر روی قرعه کشی می زاره شانس رو کم میکنه.
ولی این سیستم میگه که اگه تو 4 بار بردی حریفتم 4 بار برده حالا و هرچی امتیاز ها بالاتر باشهحریفت قوی تره چون مثلا شما شانسی بالا اومده دست بعد با یه1 امتیازی می خوری که شانسی نیومده و بعد....
ولی در کل شانس بخشی ازمسابقه هست چه بسا درمسابقات رسمیم حریف گاهی نمیادیا حتی بخاطر قانون دست به مهره!میبازی. و همینطور در قرعهکشی شانسمیاره و حتیبخاطر بدشانسییکی دیگه شانس میاری ...این شانسم قسمتی از جذابیت بازیه.
امامیدونم خیلی کم روی ردهبندی نهایی وبازی تاثیر میزاره مگهاینکه یکی خیلیبدشانس باشه.
اتفاقا می خوام یه چند تا پوزسیون بزارم جنبه آموزشی هم داره.
یه تاپیک آموزش شطرنج کهآموزش هست نمی دونم تو گروه بزارم یا اینجا یا همین تاپیک ترفند اینا بزارم.؟
شرکت کنید
درخواستشو من ندادم.تیم مقابل داد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی این تورنومنت هم شروع شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by caca_caca888; 22-08-2010 at 20:09.
من باختم
ميز 2 سفيد برد
هر كسي با حريفش فقط 1 دست بايد بازي كنه ديگه؟
Last edited by MCSE MAN; 22-08-2010 at 20:59.
آره .می دونم چی شد...!![]()
آهان پس سوتي رو داشتي. اصلا حواسم به انقدر زود مات شدن نبود.
اهداف بلند مدت داشتم![]()
لینکشو بفرستیم ؟
نمی خواد دیدم.
نیکی و پرسش.!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)