تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 827 اولاول ... 364243444546474849505696146546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی اینجا هارد 2 ترا که esata هم داشته باشه تا 250 تومن می شناسه؟
    سلام از اونجایی که من عاشق وسترن دیجیتال هستم و فقط بااین محصولات سرو کاردارم مدل مورد نظر شما
    My Book
    Studio Edition II
    هست
    که دارای
    USB 2.0
    FireWire 800
    FireWire 400
    eSATA
    میباشد و از ا تا 4 ترابایت موجوده که راید هم داره و 5 سال هم توسط خود وسترن گارانتی شده ولی از قیمتش هم خبر ندارم

یک نکته مهم در موقع خرید :
    با توجه به اینکه این مدل حجمهای مختلفی داره دقت کن که esata برای تمامی این حجمها موجوده یا فقط برای یه حجمه خاصه!!!

نکته دیگه اینه که برای سیستمهای مک فرمت شده که اگه بخوان توی ویندوز کار کنید باید مجددا فرمتش کنید (جزئیاتشو باید از متخصصین بپرسی)

نکته دیگه هم اینه که با توجه به اینکه راید داره اگه شما هارد 4 ترا بگیری احتمالا فقط از دو ترا میتونی استفاده کنی (ببین در این زمینه من مطمئن نیستما !!! شاید بتونی راید رو غیر فعال کنی !!!)

Last edited by ata.royalfalcon; 15-12-2010 at 17:48.

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز من یه سوالی داشتم بنظرتون من بین این 2 تا هارد کدوم رو بخرم بهتره اگه قیمتم مهم نباشه

segate GoFlex™ Desk

Western Digital My Book Elite

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من نمی‌خوام حملش کنم و فقط می‌خوام یه گوشه باشه و بازی‌ پلی استیشن روش بریزم و 3.5 اینچ میخوام... اگه هارد اکسترنال یک هفته روشن باشه خراب نمی‌شه؟ صدایی فنش در چه حد در فاصله ۲ متری ازش؟
    من خیلی‌ از دوستام گفتن که وسترن دیجیتال و سیگت مثل هم هستن و پول اضافه ندم چقدر حرفشون رو قبول دارین؟ به پول اضافه دادن می ارزه؟ کدوم جدیدتر هست ؟ مدل پیشنهادیتون چیه؟..ممنون از جوابتون

راستی‌ من یدونه هارد Western Digital My Passport Studio گرفتم که کلی‌ به مشکل خوردم و پلی استیشن 3 نمیشناسش چون یه درایو اضافه واسه برنامهٔ بک آپ اینا توش گذاشتن که با درایوی که من درست می‌کنم می‌شه ۲ درایو و پلی استیشن فقط یه درایو می‌شناسه... حالا اگرم میخواین وسترن دیجیتال بگید حداقل یه مدل بگیر که مثل این مدل یه درایو اضافه توش نباشه حداقل...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی‌ من یدونه هارد Western Digital My Passport Studio گرفتم که کلی‌ به مشکل خوردم و پلی استیشن 3 نمیشناسش چون یه درایو اضافه واسه برنامهٔ بک آپ اینا توش گذاشتن که با درایوی که من درست می‌کنم می‌شه ۲ درایو و پلی استیشن فقط یه درایو می‌شناسه... حالا اگرم میخواین وسترن دیجیتال بگید حداقل یه مدل بگیر که مثل این مدل یه درایو اضافه توش نباشه حداقل...
    سلام
    تمامی مدلهای my book نرم افزار Automatic backup دارند بغیر از مدل My Book 3.0 که اون هم فقط USB3 هست
    شما میتونین خیلی راحت تمامی پارتیشنهارو حذف و یه پارتیشن بسازین که توسط دستگاه پلی استیشن شناسایی بشه ولی از نرم افزار یه بک آپ بگیر شاید پشیمون بشی

اگه هارد اکسترنال یک هفته روشن باشه خراب نمی‌شه؟
    نه هیچ مشکلی پیش نمیاد

صدایی فنش در چه حد در فاصله ۲ متری ازش؟
    مدل Western Digital My Book Elite که شما میخواین فن نداره ولی با تجربیاتی که من دارم مدلهای دو ترابایت خیلی زود گرم میشن که بهتره حتما یه فن 12 سانی پشتش باشه

من پیشنهادم اینه که شما اون هاردی که الان دارین رو پارتیشن بندی کنین یه پارتیشن بساز با فرمتی که پلی استیش ساپورت میکنه (FAT یا NTFS) بعدا برو یه هارد جدید بخر

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یک هارد اکسترنال پرتابل میخام 500 تا 1 ترا .
    وزن پایین و اینکه بدون آداپتور هم باشه بهتره .
    چه مدل هایی را پیشنهاد میکنید که خیلی هم گرون نباشه . ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من یک هارد اکسترنال پرتابل میخام 500 تا 1 ترا .
    وزن پایین و اینکه بدون آداپتور هم باشه بهتره .
    چه مدل هایی را پیشنهاد میکنید که خیلی هم گرون نباشه . ؟
    سلام.

من TRANSCEND 25D3 رو پیشنهاد میدم.

انتی شوکر هم داره. 500 و 640 و 750 داره. ولی 750 فکر نکنم امده باشه.کاملا بی صدا و لرزش خیلی خیلی خفیف. کابلش USB2 و USB3 رو باهم ساپورت میکنه ولی ESATA نداره.
    ادابتور هم نداره. وزنش 191 گرم. کاور هارد هم داره تو خودش. من 500شو 83 تومان 2 هفته پیش گرفتم.

8. 2 کاربر از omid405 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

الان هارد اکسترنال از نوع جامد ssd تو بازار هست

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام از اونجایی که من عاشق وسترن دیجیتال هستم و فقط بااین محصولات سرو کاردارم مدل مورد نظر شما
    My Book
    Studio Edition II
    هست
    که دارای
    USB 2.0
    FireWire 800
    FireWire 400
    eSATA
    میباشد و از ا تا 4 ترابایت موجوده که راید هم داره و 5 سال هم توسط خود وسترن گارانتی شده ولی از قیمتش هم خبر ندارم

یک نکته مهم در موقع خرید :
    با توجه به اینکه این مدل حجمهای مختلفی داره دقت کن که esata برای تمامی این حجمها موجوده یا فقط برای یه حجمه خاصه!!!

نکته دیگه اینه که برای سیستمهای مک فرمت شده که اگه بخوان توی ویندوز کار کنید باید مجددا فرمتش کنید (جزئیاتشو باید از متخصصین بپرسی)

نکته دیگه هم اینه که با توجه به اینکه راید داره اگه شما هارد 4 ترا بگیری احتمالا فقط از دو ترا میتونی استفاده کنی (ببین در این زمینه من مطمئن نیستما !!! شاید بتونی راید رو غیر فعال کنی !!!)

مدل دیگه ای نمی شناسید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدل دیگه ای نمی شناسید؟
    سایت سیگیت رو جستجو کردم این مدل
    FreeAgent® GoFlex Ultra–portable Drive

که حداکثر تا حجم 1.5 ترا بایت موجوده دارای آداپتر قابل تعویضه یعنی اینکه با تعویض آداپتر میتونی همه انواع اینترفیس رو داشته باشی (حالا این آداپتر هاش تو بازار پیدا میشه یا نه خدا میدونه )
    انواع اینتر فیس هایی که میتونه داشته باشه
    FireWire® 800
    USB 3.0
    eSATA
    USB 2.0
    یه عکس از آداپتر هاش

البته مدل FreeAgent® GoFlex™ Desk External Drive دارای آداپتر های قابل تعویض هست ولی توی سایتش که جستجو کردم آداپتری برای ESATA نداره!!! ولی احتمالا با جدا کردن آداپتر هاش یتونی مستقیما از ساتا استفاده کنی

من حداکثر با این دو برند سرو کاردارم شاید برندهای دیگه ای هم باشه بهتره که یه سرچی تو گوگل بزنی
    در ضمن دوست عزیز چرا روی ESATA تاکید داری ESATA دردسر داره نمیتونی همینجوری مثل USB به سیستم بزنی سیستم باید خاموش باشه از برق هم بکشی یعنی کلا راحت نیست اگه سرعت براتون مهمه مادربرد ساپورت USB3 بگیر هارد هم از نوع USB3 که داره فراوان میشه سرعتش هم از ساتا بیشتره
    Last edited by ata.royalfalcon; 17-12-2010 at 13:57.

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه faghat AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    دره سیلیکون

پيش فرض

سایت سیگیت رو جستجو کردم این مدل
    FreeAgent® GoFlex Ultra–portable Drive

که حداکثر تا حجم 1.5 ترا بایت موجوده دارای آداپتر قابل تعویضه یعنی اینکه با تعویض آداپتر میتونی همه انواع اینترفیس رو داشته باشی (حالا این آداپتر هاش تو بازار پیدا میشه یا نه خدا میدونه )
    انواع اینتر فیس هایی که میتونه داشته باشه
    FireWire® 800
    USB 3.0
    eSATA
    USB 2.0
    یه عکس از آداپتر هاش

البته مدل FreeAgent® GoFlex™ Desk External Drive دارای آداپتر های قابل تعویض هست ولی توی سایتش که جستجو کردم آداپتری برای ESATA نداره!!! ولی احتمالا با جدا کردن آداپتر هاش یتونی مستقیما از ساتا استفاده کنی

آداپترهای هر دو مدل تو بازار موجوده و همون طور که فرمودین پس از جدا کردن آداپتر میتونین مستقیم از ساتا استفده کنید.

14. این کاربر از faghat AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چطوری میشه روی هارد اکسترنال رمز گذاشت و یا یک درایو رو مخفی کرد طوری که به هر سیستمی و هر ویندوزی وصل میشه رمز عبور بخاد و یا مخفی باشه ؟

یعنی مستقل از سیستم عامل و کامپیوتر نه اینکه رمز و یا مخفی شدنش فقط برای همون سیستمی باشه که باهاش اینکارو انجام دادیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •