دوست عزیز اگر بدون گوشی توانستی با تلفن حرف بزنی بدون مودم هم می توانی به اینترنت وصل شوی!
دوست عزیز اگر بدون گوشی توانستی با تلفن حرف بزنی بدون مودم هم می توانی به اینترنت وصل شوی!
سلام دوستان
این مدل 47LED8600 قیمتش آن در سایز 47 اینچ 2900000 است! زیاد نیست؟
کیفیت تصاویر آن چگونه است؟ آیا گیرنده دیجیتال ----t دارد؟ چطوری می توان وارد منوی مخفی آن شد و ساعت کارکرد را دید؟
به نظر شما آیا انتخاب 47LED8600 نسبت به samsung c6900 انتخاب بهتری است؟
من بیشتری برای بازی با xbox و نگاه کردن به شبکه های تلویزیونی می خواهم tv بخرم.
ممنون
Last edited by koh; 25-12-2010 at 12:12.
دوست عزیز اگر از طریق سوییچ ارتباط بر قرار شود باید کابل به صورت direct باشد و اگر بصورت بدون واسطه وصل شوند باید کابل بصورت cross تهیه گردد (نحوه اتصال سیمهای کابل به کانکتور RG45 )
سلام خدمت هادی عزیز
آقا کم پیدا شدین....
ما هنوزم منتظر لیست قیمتهای جدید هستیم فراموشمون نکردین که؟
ارادت :
ناصر
سلام به اساتيد
من مي خواستم LCD660 بخرم ولي رفتم نمايندگي گفت LED5600 بردار
مي خواستم نظرتون رو بدونم
قابليت انطباق مهمتره يا كنتراست؟
ممنون ميشم زودتر جواب بديد
من تونستم راه بندازم؛ ؛فقط خيلي از فرمت فيلم ها رو نميخونه؛مثل wmv بعد موزيك رو هم نميشه جلو زد ؛راه حلي داريد؟بعد براي كانورت كردن ويديو ها اندازه تصوير رو جند بزارم تمام صفحه بشه تصوير؟و با كدوم فرمت؟؛
خیلی گرونه.
به نظر من برای خرید تلویزیون نباید بیشتر از 2 میلیون خرج کرد. LED ها خیلی گرونند و به نظر من مزیت خیلی خاصی نسبت به LCD ندارند به غیر از چند مدل خاص.
Last edited by poonel; 26-12-2010 at 14:10.
سلام
توی منو مخفی 42sl90qd فقط کشورهای {EU, AU, SG, ZA, VN, A-Only} وجود داره. مدل فریم ور هم 3.18.00 هستش.
1- مشکلم اینه که تلتکست فارسی ندارم!؟
2- آخرین فریم ور ارائه شده واسه این مدل چه ورژنیه؟
3- A-Only یعنی کجا؟
Last edited by mehran1115; 26-12-2010 at 14:00.
دوست عزیز نرم افزار nero که همراه TV تحویل داده می شه قابلیت خاصی نداره نرم افزار mezzmo یا wildmedia server قابلیتهای فراوانی دارند از جمله transcoding که تبدیل فرمت فیلم همزمان با پخش اون هست که فرمتهایی که برای TV قابل پخش نیست به نرم افزار معرفی می شه و در هنگام پخش به فرمت قابل قبول تبدیل و ارسال می شه
سلام
-احمد جان میشه بگی تو این تلویزیون وقتی تصویر بعضی از کانالها بخصوص تو م.ا.ه.و.ا.ر.ه از بالا و پایین جمع شده نمایش داده میشن و بالا پایین صفحه سیاهه؛تو اغلب تلویزیونها دگمه ای روی کنترل هست که ابعاد تصویر رو تغییر میده و صفحه رو پر میکنه؛اصطلاح فنی شو نمیدونم به این عملکرد چی میگن ؛ تواین تلویزیون هم همچه امکانی هست یانه؟
اصولا میخوام بدونم وقتی نصف صفحه نمایش بخاطر همون سیاهی بالا پایین از دست رفته این تلویزیون میتونه کاری براش بکنه؟ مثل چیزی که مثلا EX500 سونی میکنه؟
ارادت :
ناصر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)