تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 78 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 775

نام تاپيک: درمان لاغری - راه های افزایش وزن

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببنید دوست عزیز درسته که هر دارویی هم می تونه عارضه داشته باشه ولی اینکه ببنیم آیا مصرف دارو به عارضه اش می ارزه یا نه و یا به عبارت دیگر اینکه فایده اش بیشتره یا عارضه اش توسط پزشک تعیین می شود . به این معنی که بر روی این داروها سالها بررسی انجام شده است و نهایتا تصمیم بر این شده است که در صورت اثبات وجود بیماری با صلاحدید پزشک دارو مصرف شود و ریسک عارضه اش در این شرایط بسیار بسیار کمتر از خطر خود بیماری است .
    در مورد این پودر ها باید عرض کنم که هیچکدام جزو رده داروهای ژنریک نیستند و فقط مواد تجاری می باشند . بنابر این خیلی منطقی می باشد که شرکت های تجاری برای افزایش تاثیر مواد خود و جلب مشتری کاری کنند که تاثیر موادشان زیاد شود و من و شما را به سوی خود جذب کنند . این کار تنها با افزایش میزان کالری موجود در این مواد امکان پذیر نبوده لذا به احتمال زیاد سراغ موادی می روند که بصورت کاذب وزن را بالا می برند و این مواد می توانند داروهای هورمونی باشند .
    از نظر علمی و بر اساس کتب مرجع علمی درمان کاهش وزن فقط و فقط افزایش کالری مصرفی می باشد و در هیچ جایی حرفی از مواد دارویی ( بجز مکمل ها و ویتامین ها و مواد معدنی مجاز ) به میان نیامده است .
    تایید فدراسیونهای پزشکی هم دلیل بر تایید علمی نیست . در ضمن ممکن است این مواد را در شرایط خاص و در افراد خاص و به میزان خاصی مجاز بدانند نه همه افراد .
    نهایتا در نظر داشته باشید که اکثر این اضافه وزنها باید همراه با ورزش باشد و معمولا موقت و ناپایدار می باشد .
    ببین دوست من اگه شما داشتی درباره یه مکمل مث افلاطون بحث میکردید تمامی نوشته های شما درست بود و من هم موافق شما اما در مورد مکمل های دیگه من نظر شما رو قبول ندارم
    شما میگید که این مکمل ها تجاری هستند و انچنان تاییدی از لحاظ علم پزشکی ندارند
    اون جا که ایران نیست ببینید به عنوان مثال اونجا نوشیدنی های الکلی ازاد هست و از اب هم راحت تر گیر میاد ولی اگه کسی سنش زیر 18 باشه به هیچ وجه به این نوشیدنی ها نمیتونه دسترسی داشته باشه
    شما چطور میتونید بگید تو همچین کشورهایی با این سطح از قانون بیان روی مکمل ها نظارت نداشته باشند اتفاقا صد در صد هم نظارت پزشکی و علمی دارند حتی شرکت های تولید کننده مکمل با استفاده از روش های علمی دست به تولید این مکمل ها می زنند.شما اگه چند مجله مربوط به بدنسازی و مکمل ها مطالعه فرمایید به حرف های من خواهید رسید.و چون این مکمل ها مستقیما با سیستم انابولیک بدن سروکار دارند بشدت تست خواهند شد.
    اما این که میگید تجاری هستند خب بحثش جداست تجاری بودن یک جنس دلیل بر عدم تایید از لحاظ پزشکی نیست جانم.بخاطر اینکه اصلا صنف داروخانه و مکمل و جنس کار این دو فرق میکنه باید مکمل در محل های مخصوص به فروش برسه که صنف مکمل فروشی به عنوان یه مکان تجاری محسوب میشه.
    و به عنوان نکته اخر خیلی از مککل هایی که الان تو کشور موجود هستند و از مجاری قانونی وارد کشور شدند برچسب وزارت بهداشت و سلامت رو دارند.
    اما باز هم میگم طرف تکلم من مکمل های اصل هست نه مکمل های درجه 2 و تقلبی دوستی میگفت 80 درصد مکمل های موجود تو کشور اصل نیستند

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ببین دوست من اگه شما داشتی درباره یه مکمل مث افلاطون بحث میکردید تمامی نوشته های شما درست بود و من هم موافق شما اما در مورد مکمل های دیگه من نظر شما رو قبول ندارم
    شما میگید که این مکمل ها تجاری هستند و انچنان تاییدی از لحاظ علم پزشکی ندارند
    اون جا که ایران نیست ببینید به عنوان مثال اونجا نوشیدنی های الکلی ازاد هست و از اب هم راحت تر گیر میاد ولی اگه کسی سنش زیر 18 باشه به هیچ وجه به این نوشیدنی ها نمیتونه دسترسی داشته باشه
    شما چطور میتونید بگید تو همچین کشورهایی با این سطح از قانون بیان روی مکمل ها نظارت نداشته باشند اتفاقا صد در صد هم نظارت پزشکی و علمی دارند حتی شرکت های تولید کننده مکمل با استفاده از روش های علمی دست به تولید این مکمل ها می زنند.شما اگه چند مجله مربوط به بدنسازی و مکمل ها مطالعه فرمایید به حرف های من خواهید رسید.و چون این مکمل ها مستقیما با سیستم انابولیک بدن سروکار دارند بشدت تست خواهند شد.
    اما این که میگید تجاری هستند خب بحثش جداست تجاری بودن یک جنس دلیل بر عدم تایید از لحاظ پزشکی نیست جانم.بخاطر اینکه اصلا صنف داروخانه و مکمل و جنس کار این دو فرق میکنه باید مکمل در محل های مخصوص به فروش برسه که صنف مکمل فروشی به عنوان یه مکان تجاری محسوب میشه.
    و به عنوان نکته اخر خیلی از مککل هایی که الان تو کشور موجود هستند و از مجاری قانونی وارد کشور شدند برچسب وزارت بهداشت و سلامت رو دارند.
    اما باز هم میگم طرف تکلم من مکمل های اصل هست نه مکمل های درجه 2 و تقلبی دوستی میگفت 80 درصد مکمل های موجود تو کشور اصل نیستند
    دوست گرامی همانطور که قبلا هم گفتم برای ما ملاک و مرجع کتب علمی می باشند و نه مقالات و مجلات مختلف که شما می فرمایید مجلات بدنسازی را مطالعه کنم !! در کتب علمی تنها راه افزایش وزن افزایش کالری مصرفی می باشد و لا غیر حال ممکن است موادی در غالب پودر ساخته شوند که در حجم کم کالری بالایی داشته باشند ولی همانطور که عرض کردم و همانطور که شما گفتید این مواد تجاری تاثیر روی آنابولیسم بدن دارند و این تاثیر روی آنابولیسم فقط توسط مواد پر کالری نمی باشد و به احتمال زیاد مواد دیگری مانند هورمون هم در آنها وجود دارد که می توانند مضر باشند . تقریبا تمام این مواد برای افراد ورزشکار ساخته می شود و نه فردی که بی اشتهایی عصبی دارد . بنابر این تاثیر و عوارض آن نیز در این فرد می تواند متفاوت باشد .
    در هر صورت بنده نظر شخصی و علمی خودم را می دهم و از نظر تجربه هم بسیاری از مشکلات بوجود آمده را دیده ام حال هر فردی خودش میتونه تصمیم بگیره که چگونه و به چه صورتی از این مواد استفاده کنند .
    در مورد اصل و یا تقلبی بودن هم که شما با بنده هم نظر هستید و می دانید که تشخیص آن به این راحتی نیست .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

14 کپسول چاقی (تی ان تی)...

من این کپسول رو خریدم (البته تو اینترنت قیمتش 45000 تومانه ولی من از عطاری 16000 تومان خریدم):

خیلی آدم رو گرسنه و تشنه میکنه، خیلی
    یکم ترسیدم
    چون میترسم انقد بخورم تا بترکم
    آدم رو به صورت جنون آمیزی وادار به خوردن و نوشیدن میکنه
    و اینکه آب بدن رو به شدت خشک میکنه و مجبور میشم که روزی تا حدود 15 لیوان آب بخورم
    ببخشید باعث میشه آدم خیلی کم به WC بره...
    سوالم اینه ضرر نداره؟
    پسر عموم اینو قبلا استفاده کرده و به منم پیشنهاد داد منم گرفتم
    ایشون در عرض 2 ماه استفاده 8 کیلو اضافه کرد
    پسرعموم 22 سالشه و منم 20 سالمه
    ممنون از راهنمایی...

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به جای این کپسول میتونستی از عرق یونجه استفاده کنی که یه داروی گیاهیه و هیچ عوارضی نداره.اما اینطور که معلومه این کپسول خیلی مشکوکه و ممکنه عوارض داشته باشه.
    جدا از اینا برای اضافه وزن کردن راههای بهتر و منطقی تری هم هست.
    اضافه وزن باید اصولی باشه وگرنه به ضرر فرد تموم میشه

موفق باشی

5. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اما اینطور که معلومه این کپسول خیلی مشکوکه و ممکنه عوارض داشته باشه.
    من تا به حال مشکلی برام پیش نیومده
    فقط:
    نیم ساعت بعد از خوردن کپسول به شدت گرسنه میشم
    دوباره دو ساعت بعدش گرسنگی میاد سراغم
    و به شدت آدمو تشنه میکنه، خیلی
    من قبلا مثلا همراه غذا دو لیوان آب میخوردم ولی حالا 5 تا 6 لیوان آب میخورم
    جدا از اینا برای اضافه وزن کردن راههای بهتر و منطقی تری هم هست.
    مگه بهترین راه افزایش وزن افزودت کالری مصرفی نیست؟
    اگه اینطوره پس این راه بهترینه چون باعث میشه بدن با خوردن و آشامیدن چاق بشه
    من قبلا روزی کمتر 1200کالری مصرف میکردم ولی حالا روزی بالای 1800کالری مصرف میکنم که از لحاظ علمی باید بعد از مدتی چاق بشم
    درست میگم دیگه نه؟...

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

میشه قد و وزنتون رو بگین؟

8. این کاربر از shabnam1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

میشه قد و وزنتون رو بگین؟
    اگه بگم مثلا چی میشه؟ میخوای راهنمایی کنی خب راهنمایی کن... قدم 171 وزن 56 هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

يكي دو كيلو فقط كم دارين شما
    اگر عوارض نداشت بگين داداش منم استفاده كنه
    180 قدش هست 50 كيلو وزنش
    يعني حدود 18 كيلو كم داره !!!!!!!

البته يه مدت به 70 رسيده بود
    ولي باز كم شده .........
    همشم بخاطر اينه كه چيزي نميخوره ...

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

حتي دكتر بهش پودر داد گرفتيم پروتئيني 40 تومن
    قرص ايتاليايي لووكسترا داد 65 تومن
    ولي اثر نكرد
    كلا اون چيزي هم كه ميخورد ديگه نخورد !!!!!!!

11. این کاربر از manya-atashin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

همشم بخاطر اينه كه چيزي نميخوره ...
    همونطور که گفتم این کپسول به شدت اشتها آوره
    از لحاظ علمی هم وقتی انسان بخوره و میزان کالری دریافتیش رو افزایش بده بعد یه مدت شروع به چاقی میکنه
    عوارضش هم اینکه بسیار تشنه کننده اس
    ولی باعث بالا رفتن سوخت و ساز میشه.. مثلا من دیشب یه دونه سنگک رو با یه رون مرغ مثل چی خوردم در ضورتی که قبلن یه کف دست سنگک هم نمیتونستم بخورم

به نظرم بهترین راه همینه چون آمپول و ... الکیه و باده به قول معروف
    ولی این کپسول اشتها آوره و باعث میشه آدم بخوره
    که صحیحترین راهش هم همینه.

اگه تو نت همین اسم تاپیک رو سرچ کنید هست
    البته من تعجب میکنم چرا 45000 تومان...
    من 16000 تومن خریدم از عطاری

13. این کاربر از s9b5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

يكي دو كيلو فقط كم دارين شما
    یکی دو کیلو چیه خانوم؟ من باید بالای 66 باشه وزنم... یعنی 10 کیلو کم دارم... تازه این حداقلشه..!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •