سلام
دوستان با 25000 منطقه1 (بومی شیراز- رشته ریاضی) میتونم روزانه یا شبانه مدیریت بازرگانی جایی قبول بشم؟؟(توی گزینه 2 و گزینشگر برام آورده ولی سنجش و قلم چی نه!!)
ممنون میشم دوستان لطف کنن و من رو بی کمک نزارن!!
سلام
دوستان با 25000 منطقه1 (بومی شیراز- رشته ریاضی) میتونم روزانه یا شبانه مدیریت بازرگانی جایی قبول بشم؟؟(توی گزینه 2 و گزینشگر برام آورده ولی سنجش و قلم چی نه!!)
ممنون میشم دوستان لطف کنن و من رو بی کمک نزارن!!
برای شبانه ها شانست تقریبا صفره
ولی احتمالا پیام نور ها رو قبول می شی![]()
توی سنندج پارسال با 20000 قبول شدن به روزانه
سیرجان با 21000
بابلسر شبانه 21000
سمنان شبانه 39000
زنجان شبانه 21000
لرستان 24000
لرستان شبانه 27000
سیرجان شبانه 28000
![]()
سلام
توی یادگار قلم چی نوشته؟
سیرجان اصلا مدیریت نداره در واقع خیلی از رشته های باهنر کرمان رو این قلم زده سیرجان !!! اینم از شاهکارای قلم چیه دیگه!
این مدیریت احتمالا باهنره.
سلام
ببخشید میشه گفت گزینش دانشگاه سوره که دو مرحله ای هست مثل نیمه متمرکزه ؟ آخه توی رشته ها اگه نیمه متمرکز قبول شی کامپیوتر اونو ذخیره میکنه و انقدر میره تا یه متمرکز قبول شی..میدونین چرا میپرسم؟آخه نوشته اونارو از 1 تا 9 بذارین و من هم اگه یک تا نه بذارمش قبول میشم اونوقت اگه همونو قبولی بزنه دیگه جاهای دیگه رو نمیخونه.....
اگه کمک کنید ممنون میشم
Last edited by Ali-ch; 07-08-2010 at 09:33.
نه دوست عزیز اینطوری نیست ! ...
همونطوری که توی دفترچه نوشته شده ، اون داوطلبانی که هم متمرکز و نیمه متمرکز رو انتخاب میکنند ، اول گزینش کد رشتههای متمرکزشون مورد بررسی قرار میگیره که چنانچه در یکی از کد رشتههای متمرکز پذیرفته شدند ، دیگر گزینش کد رشتههای نیمه متمرکزشون لغو میشه ، یعنی باید به رشتهی قبول شده در پذیرش متمرکز ادامه تحصیل بدن !
در غیر این صورت ؛ یعنی با اینکه هم متمرکز و نیمه متمرکز رو انتخاب کردند ، ولی اگر فقط توی کد رشتههای نیمه متمرکز قبول شده باشند ، باید برای مرحلهی بعدی که معاینه و اینجور چیزاست برن و بعد که مورد قبول واقع شدند به دانشگاه مربوطه معرفی بشن ... !!!!
( ایشالا درست گفته باشم !!!!)
من تهران و منطقه محل سکونت و مدرسمون 8 هست ولی فکر کنم از نظر کنکوری منطقه 3 باشه
آرش جان خدا خیرت بده از نگرانی درم اوردی واقعا گفتم احتمالا حق با سنجش باشه!
ولی چقدرم کف گرفته فکر کنم واسه رتبه 18هزار احتمالا هیچ رشته ای نشون نمیده![]()
خیلی واقعا دیگه قبولی دانشگاه روزانه و شبانه رشته های خوب سخت شده ولی تا دلتون بخواد می تونین پیام نور بزنید حتما هم قبولید.یکی نیست بگه چرا دانشگاه نمی سازید همش پیام کور اضافه می کنید!!!
این دانشگاه صنعتی چطور دانشگاهیه ؟ مدرکش چطوریه ؟ خوبه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)