تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 449 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام.
    قصد عوض کردن ویندوز رو دارم.
    برای این که دوباره آپدیت را انجام ندهم چه کار کنم؟؟؟
    برای این که دو باره نیازی به فول اسکن نباشه چی کار کنم؟؟؟
    ممنون
    برای آپدیت به محل نصب comodo برید. شاخه scanners یک فایل هست به نام bases.cav این فایل رو کپی بگیرید. ویندوز رو که عوض کردید و بارنامه رو نصب کردید دوباره به همین مسیر برگردید و فایل bases.cav موجود که حجمش تقریبا 10 مگ هست رو به bases.old تغییر نام بدید سپس فایل بک آپ گرفته شده ویندوز قبلی یعنی bases.cav که حجمش تقریبا 110 مگ بود رو در همان محل کپی کنید و سیستم رو ریست کنید.

اسکن لازمه اما میتونید اسکن نکنید.

موفق باشید

2. 3 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

با وجود این که سیستم من رمش نیم گیگه!!! و cpu من از نوع celeron هست،ولی حتی روی نیم درصد کارایی سیستم من هم اثرمحسوسی ندارد،
    تنها از 5مگابایت رم من استفاده می کند و 27 پروسه که حدود 8درصد می شود در cpu پردازش می کند،که این رقم ها کاملا قابل چشم پوشی هستند،
    ولی در قبال این ها به من امنیت بالای 99 درصد و حس اطمینان در فضای سایبر می دهد،که کمتر کاربری این حس را دارد،

تصمیم دارم به زودی از ویندوزxp به لینوکس اوبونتو کوچ کنم،ولی به دلیل عدم عرضه برنامه فتوشاپ روی لینوکس این تصمیمم تقریبا منتفی است!!!

آره کمودو واقعا سبکه, برای شما رم و مصرف سی پی یو مهمه که همینا هم برای من و بقیه هم مهمه اما نکته ای که بیشتر کمودو رو در سبک بودنش نشون میده درگیر نبودن کمودو با هارد است. من که اصلا احساس نمیکنم آنتی ویروسی در سیستم نصب باشه

در مورد Ubuntu هم نیازی به کوچ کامل نداری. میتونی Ubuntu رو داخل ویندوز XP نصب کنی. مثل یک برنامه و هر وقت هم خواستی از کنترل پنل ویندوز اکس پی قسمت Add/remove Programes میتونی پاکش کنی.

4. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام سیامک عزیز.
    خوب شد خودت امتحان کردی و جواب V.P.N رو پیدا کردی.
    اما در مورد سوال دومت بهت پیشنهاد میکنم قسمت Sandbox را در توضیحات پست اول نوشتم کمی با دقت تر بخونی. البته بعدا فیلم های آموزشی رو در مورد این تکنولوژی قرار میدم و در فیلم کاملا نشون داده میشه که Sandbox جطوری کار میکنه.

آنتی ویروسی که در بسته امنیتی کمودو وجود داره, حتی اگر هیچ ویروس و مخربی رو تشخیص نده 99.99 درصد سیستم شما در مقابل حمله هر مخربی ایمن هست. لایه های دفاعی و محافظتی کمودو را به همین دلیل توضیح دادم.
    واقعا عالیه من دو سالی هست که از کومودو استفاده می کنم، واقعا حرف نداره ولی تاسفانه من چند وقت پیش یه اشتباه کردم و avg suit رو کنارش نصب کردم که به مشکل برخوردم سیستمم مرتبط فریز و هنگ می کنه مخصوصا توی مرورگرها و سرعت اینترنتم نوسان پیدا کرده

6. این کاربر از zardaki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

واقعا عالیه من دو سالی هست که از کومودو استفاده می کنم، واقعا حرف نداره ولی تاسفانه من چند وقت پیش یه اشتباه کردم و avg suit رو کنارش نصب کردم که به مشکل برخوردم سیستمم مرتبط فریز و هنگ می کنه مخصوصا توی مرورگرها و سرعت اینترنتم نوسان پیدا کرده
    بله شما اگر Comodo Internet Security را تنها نصب کنید احتیاج به هیچ آنتی ویروس دیگه ای ندارید چون این بسته داخل خودش آنتی ویروس هم داره و احتمال اینکه با AVG intenet Security مشکل داشتید هم همین بوده. یعنی 2 آنتی ویروس با 2 تا فایروال را کنار هم داشتید و اینطوری هم خب معلومه سیستم حتی اگر هنگ هم نکنه امنیتتون خیلی میاد پایین و بین برنامه ها اختلال ایجاد میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه CECELIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

9

بعضی وقتها اینطور میشه.

مراحل زیر رو انجام بدین:

ابتدا روی آیکون comodo کلیک راست کرده و برنامه را خارج کنید.

سپس comodo رو از کنترل پنل ریمو کنید.

سیستم رو ریست کنید.

وقتی ویندوز بالا اومد به کنترل پنل برید و فایروال ویندوز رو خاموش کنید.

حالا یک بار دیگه comodo رو نصب کنید.

نتیجه رو بگید.

موفق باشید.
    نـشـد!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

راستش الان هم فایروال ویندوز غیرفعاله
    من همیشه بعد از نصب ویندوز کل قسمت های سکیوریتی ویندوز مثل آپدیت و تشخیص انتی ویروس و فایروال رو غیر فعال میکنم
    باشه، برنامه رو پاک میکنم از اول نصب میکنم فردا صبح جوابش رو میدم
    ممنون
    در مورد این قسمتی که پررنگ کردم اگر منظورتون اینه که از داخل Security Center قسمت هایی را که مربوط به آنتی ویروس و فایروال است غیر فعال میکنید اونوقت اشتباه کردید. شما نباید این قسمت ها رو غیر فعال کنید. اگر این کار رو بکنید براتون در ویندوز و نه در کار آنتی ویروس مشکل درست میشه. مثلا هر آنتی ویروسی که شما نصب کنید اون آنتی ویروس بصورت آنتی ویروس فعال در رجیستری و سکیوریتی سنتر ثبت میشه و مثلا وقتی میخواهید با برنامه ای مانند Utorrent یا IDM فایلی را دانلود کنید قبل از تمام شدن دانلود و یا سریعا بعد از تمام شدن دانلود ویندوز دستوری را از طرف این برنامه ها برای آنتی ویروس فعال سیستم دریافت میکنه.

اما وقتی آنتی ویروس فعالی در سیستم شما ثبت نشده باشه این خود آنتی ویروسه که با گاردش باید تصمیم بگیره که فایل رو اسکن کنه و اگر نتونه این کار رو بکنه ویروس در سیستم شما باقی میمونه و یا فعال میشه. این دستورها کلا در زمان رید و رایت از طرف ویندوز به آنتی ویروس فعال فرستاده میشه و فرقی نمیکنه شما از چه طریقی فایل آلوده و سالمی رو وارد کامپیوتر کنید.

برای غیر فعال کردن کلی فایروال ویندوز برید به مسیر Control Panle >> Administrative Tools >> Services بعد در اونجا بگردید و Windows Firewall را پیدا کنید. روش 2 بار کلیک کنید تا صفحۀ زیر براتون باز میشه. بعد اون رو بر روی Disable قرار بدید و Apply و بعد OK را بزنید. سیستم خودتون رو ریستارت کنید. بعد از ریستارت کردن میتونید کمودو رو نصب کنید.

بعد از نصب CIS تمام گزینه ها در سکوریتی سنتر ویندوز شما باید مثل عکس زیر باشه و اسم کمودو بعنوان آنتی ویروس, فایروال و آنتی اسپای ور ثبت شده باشه.

سلام
    من دیروز CIS رو به همراه آپدیتش دانلود و نصب کردم اون تنظیماتی رو که نوشته بودید برای این برنامه انجام دادم حالا دو سه تا مشکل اساسی دارم
    1. وقتی فایروال فعاله هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم روی Safe Mode هم رفتم، نشد. مجبور شدم فایروال رو غیر فعال کنم. بعضی وقتا که فایروال هم غیرفعاله بازم نمیتونم سایتی رو باز کنم!
    توی تنظیمات APP Rules فایرفاکس رو به عنوان یه مرورگر معرفی کردم
    البته ناگفته نمونه، چند روز پیش هم که Outpost رو نصب کردم اینجوری بود یعنی خیلی از سایتها باز نمی شد

2. آپدیت برنامه کار نمیکنه الان 5 دقیقه است که هیچی دانلود نکرده

اگر مشکل شما حل نشد پست زیر رو بخونید و چیزی رو که خواستم لینکش رو برام بزارید تا بررسی بشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آقا مهران،تفاوت دو گزینه

add to trusted file
    با
    add to exclusions
    در چیه؟چون هر دوشون کارشون تقریبا" یکیه!!!
    ===========
    این برام خیلی مهمه،چون فایل زیرو می خوام به عنوان بدافزار نشناسه،به نظر شما از کدو راه این کارو بکنم،

دانلود فایل|رمز:123
    کد:
    لینک ویروس توتال:
    کد:
    ||||فایل فوق تصدیق اوریجینال بودن دیسک یکی از شرکت های معتبر نرم افزاریه،به نوعی یه قفل نرم افزاری،
    که میره تو پوشه
    system32/drivers
    ،که کومودو اجازه نمیده،
    منم 15 تومن بابت این سی دی پول دادم،می خوام ازش استفاده کنم
    کومودو نمی ذاره این فایله بره بشینه تو اون پوشه و وقتی سی دی بالا میاد،میگه "متاسفانه دیسک شما اوریجینال نیست!"

خودم با انتخاب add to trusted file سی دی رو بالا آوردم،
    ولی نمی دونم چرا کومودو گزینهadd to exclusions رو هم گذاشته،تفاوت کاریشون در چیه؟
    فک نکنم فایلی که من آپدیت کردم بدافزار باشه،

ممنونم...
    Last edited by santamove; 19-10-2010 at 12:55.

12. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

درود
    من با این ویروس چیکار کنم؟
    هر بار که به نت وصل هستم به Svchost حمله میکنه
    منم بلوکه ش میکنم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

آقا مهران،تفاوت دو گزینه

add to trusted file
    با
    add to exclusions
    در چیه؟چون هر دوشون کارشون تقریبا" یکیه!!!
    اگر فایل آلوده ای مانند همین نمونه ای که گذاشتید توسط آنتی ویروس بهتون خبر داده بشه یعنی اینکه این فایل گذشته از آلوده بودنش ممکنه امضای دیجیتالی نداشته باشه و حتی اگر هم داشته باشه ممکنه در لیست سفید CIS ثبت نشده باشه. پس زمانی که فایلی بدون امضای دیجیتالی و یا بدون اینکه در لیست سفید کمودو ثبت شده باشه بخواد اجرا بشه اونوقت ممکنه +Defense و یا Sandbox دست بکار بشند و باقی ماجرا را هم خودتون میدونید.

حالا با انتخاب add to trusted files شما فایل آلوده را بعنوان یک فایل سالم برای تمام لایه های محافظتی کمودو ثبت میکنید و +Defense, Behavior Blocker و یا Sandbox حتی در صورت آلوده بودن فایل به اون کاری ندارند.

اما اگر Add to Exclusions را انتخاب کنید این فایل آلوده فقط در لیست سفید و فایل های قابل اعتماد آنتی ویروس ثبت میشه و ربطی به قسمت های دیگر کمودو نداره.

این فایل به احتمال زیاد False Positive باشه, یعنی تشخیص نادرست. من چک میکنم و بعد در مورد آلوده بودن و یا سالم بودن فایل بهتون خبر میدم.

15. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

درود
    من با این ویروس چیکار کنم؟
    هر بار که به نت وصل هستم به Svchost حمله میکنه
    منم بلوکه ش میکنم

شما اگر یکبار کامپیوترتون رو ریستارت بکنید این ویروس هم غیر فعال میشه مگر اینکه شما به اشتباه اون رو جزو فایل های قابل اعتماد به کمودو معرفی کرده باشید.

شما در همین پیغام روی 17.exe کلیک کنید تا مشخصات فایل براتون باز بشه بعد مسیر رو که در اونجا قرار داره برید پیدا کنید و پاکش کنید.

در ضمن شما حتی از طریق Acrive Process list و یا Defense Pluse Events هم میتونید این رو غیر فعال و یا پاک کنید. در بحث های قبلی بارها بهش اشاره کردم و با عکس هم نشون دادم.

یکی از اون پست هایی که باید میخوندید پست زیره.

کد:

در ضمن پیغامهای مربوط به این فایل را تا زمانی که مطمئن نشدید این فایل سالمه هیچ وقت Allow نکنید.

ویرایش: مسیرش رو من الان در پیغام دیدم. شما قبلا به ویروسی اجازه دادید که در سیستم شما اجرا بشه. حالا ممکه کرکی اجرا کرده باشید و با وجود اینکه کمودو بهتون گفته نکن و بلاکش کن اما شما اون رو Allow کردید چون اصلا امکان نداره ویروسی بتونه بدون پیغام داخل پوشۀ System32 جا خوش کنه.

شما از طریق پستی که گفتم اول اونو غیر فعال کنید بعد برید به مسیری که در پیغام و عکسی که گذاشتید نشون داده یعنی پوشۀ system32 و اونجا پاکش کنید.

در ضمن فول اسکن با آنتی ویروس و همچنین MalwareBytes AntiMalware یادتون نره.
    Last edited by M E H R A N; 19-10-2010 at 15:27.

17. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •