مگه این بازی برای کامپیوتر اومده؟؟؟!!!!!!!
مگه این بازی برای کامپیوتر اومده؟؟؟!!!!!!!
آره مولتیش به نظر منم جالب نیست . انتظار مولتی بهتری داشتیم مثلا یه گروه اساسین شن یه گروه تمپلر ها و سوار اسب و اینا شن و با سلاح گرم و سرد و ... بیفتن به جون همبعد میشد مثلا مخفی کاریم کرد توش .
مولتیش الان یکم بده . باید بری یکی رو بکشی و بپایی یکی تو رو نکشه
البته به امید اینکه خبری از DRM اینا نباشه واسه PC چون ما رو 1-2 ماه تو کف میذارنشایدم اصلا کرک نشه (عمرا : دی) مثل HAWX 2 که فعلا کرک نشده
سلام
مگه میشه مولتی زد؟ میگن که قفل امینیتی خاصی داره که بعد از بازی بن میشی. حتی اگه پچ باشه و از این حرف ها. برا شما مشکلی پیش نیومد؟
والا من که فعلا دارم لات بازی در میارمسلام
مگه میشه مولتی زد؟ میگن که قفل امینیتی خاصی داره که بعد از بازی بن میشی. حتی اگه پچ باشه و از این حرف ها. برا شما مشکلی پیش نیومد؟
خودمم نمی دونم چرا این قدر لات شدم یهو
هم هیلو ریچ مالتی می زنم هم CoD
اینم یه دستی زدم
سلام، خوبید؟ آقا من دی وی دیه این بازیو از دوستم گرفتم، اون تموم کرده بازیو، ولی من که میذارم تو دستگاه، صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ کاری نمیکنه و دی وی دی هم در نمیاد و باید دستگاهو کلاً خاموش کنم، به نظر شما مشکل از دی وی دیه؟ آخه تقریباً نو هستش. ممنون
برای ویندوز (نه الزاما pc) :
Q1 2011
کنسولت رو آپدیت کردی؟سلام، خوبید؟ آقا من دی وی دیه این بازیو از دوستم گرفتم، اون تموم کرده بازیو، ولی من که میذارم تو دستگاه، صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ کاری نمیکنه و دی وی دی هم در نمیاد و باید دستگاهو کلاً خاموش کنم، به نظر شما مشکل از دی وی دیه؟ آخه تقریباً نو هستش. ممنون
طبق تاریخی که gamespot زده بازی 22 فوریه 2011 یعنی حدود 2 ماه دیگه برای pc میادکی برای پی سی میاد؟
سلام به نظر من وجود سلاح گرم خیلی بی مزه کرده بازی را
توی نسخه ی دو هم اصلا شهرش جالب نبود همش اب بود اگه مثل 1 بیشتر بیابون و عرب نشین داشت بهتر نبود؟نظر تون را بگین؟
یک که قشنگ بود ولی محدودیتی داشت . به نظرم ترکیب یک و دو جالبه یعنی یه مپ بسیار گسترده با روستا و اینا + یه شهر خیلی بزرگ با امکانات .توی نسخه ی دو هم اصلا شهرش جالب نبود همش اب بود اگه مثل 1 بیشتر بیابون و عرب نشین داشت بهتر نبود؟نظر تون را بگین؟
چون اگه مثل دو همش تو شهر باشه بازی یکم بی مزه میشه . البته ونیز توی ac ii بسیار جالب و قشنگ بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)