راستش من قبلش جواب یکی از دوستان رو داده بودم.كسي هست كه با اين سرويس از V-P-N استفاده كنه.
ميخوام ببينم خوب جواب ميده يا مثل نرم افزارهاي دور زدن ... سرعت كم ميشه و قطع و وصلي داره
من الان یه هفت هشت ماهه دارم و از چیز پی ان هم استفاده میکنم هیچ مشکلی نیست.
سرعت هم هرگز و هرگز افت نمیکنه. البته اون شرکت یا سایتی که ازش خرید میکنی یه بخشی داره که سرعت یا پینگ آدرس آی پی ها رو توش زده که بهترینش امریکا و انگلیس هست. شما همیشه از امریکا استفاده کن اگه چند تاییه!
PPTPواسه من جفتش وصل میشه ولی L2LP سریع تر وصل میشه. دردسرش هم کمتره.هیچ فرقی نداره شما با همون L2TP استفاده کنید هیچ مشکلی نیست. جواب نميده ولي L2TPجواب داد.
البته سرعت بعد از استفاده از چیز پی ان کاملا بستگی به اون سرورها داره که دارین ازش سرویس میگیرین.
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
در مورد چیز پی ان بالا گفتم.به خدا همه این کار ها رو میکنم ولی بازم ارور میده...بعد راستی دوستان با همراه اول میشه به v-p-n وصل شد؟l2tp
بعد تنظیمات اینترنت همراه اول رو کامل میدید تا تو گوشی بزنم؟؟الان خالی میزارم و. فقط mcinet میزنم تو گوشی میره ولی کامپیوتر هرکاری میکنم نمیشه..
شما گوشیت چیه؟؟ تنظیمات اولیه رو انجام دادی؟؟
من یه گوشی الترا سامسونگ داشتم همین دردسر رو داشتم.
شما در اولین کار ؛ آخرین ورژن از برنامه ی گوشیت رو از سایت مربوطه اش دانلود کن. خیلی وقتها با دانلود نسخه ی جدید مشکل حل شده.