اتفاقا خیلی دقیق و درست و خلاصه و مفید گفتی
حقیقتیه
اونجاها که قرمز کردم اوج مطلب بود
اتفاقا خیلی دقیق و درست و خلاصه و مفید گفتی
حقیقتیه
اونجاها که قرمز کردم اوج مطلب بود
آخرش ببین چطوری این دختره نماز خون میشه ! و 180 درجه تغییر می کنه !
-------------
دیشب دقت کردین لحظه ای رو که پسره په پدره گفت " مگه دوست شدن هر دختر و پسر به قصد ازدواج هست " چه آهنگی گذاشتن ! و چقدر کارگردان سعی کرد غیر مستقیم حس بد بودن این حرف رو منتقل کنه ؟!
واقعا چرا؟!!چرا نقش های زنه منفیه سریال های ایرانی یک شبه قدیس میشن؟؟!!
هنوز پونه و یلدا از یاد هیچکس نرفته! مثله اینکه باید اسم بیتا رو هم اضافه کنیم!!
![]()
چون هر چی بلا هست از گور این زنها بلند میشه![]()
آخ که چه قدر موقع سوار شدن بیتا تو ماشین علی خندیدم. خیلی تیکه جالبی بود. مخصوصا این ادا اطوارای علی.
اگه میشه حسین جان زحمت اون تیکه ای که بیتا سوار میشه و حرفاشونو بکشه. ممنون.![]()
اين علي صبوري يبسهحالا نميتوني صحبت كني از زير زبون دختره بكشي با سعيد درست حرف بزن
يه راست مطلب رو بهش بگو
نوشته شده توسط علي صبوري
آقا به نظر من این بیتا ، خرده شیشه داره ، حالا ببینید کی بهتون گفتم
ما اونموقع که میرفتیم مدرسه اگه میخواستن اینجوری اخراج کنن ، توی آبان ماه مدرسه خالی از سکنه میشد![]()
آقا این سریال دیگه شورش رو در آورده.من وقتی میبینم انگار دارم برنامه ی گلبرگ رو نگاه می کنم.یارو دیگه زل میزنه تو دوربین آدم رو نصیت می کنه.
چند تا نکته هم بود:اولا اون قسمتی که نیما رفت پیش محسن عصبانیتش خوب بود ولی وقتی دوباره مهربون شد خیلی مسخره بود.یعنی آدم اینقدر زود نظرش عوض میشه؟؟؟؟
یا مثلا اخراج وحید.مگه اخراج کردن اینقدر الکیه که به خاطر چهارتا سی دی که تو مدرسه هم نبود آدم رو اخراج کنن.
یا اون قضیه ی نماز که قبلا هم گفتم.
واقعا دلنوازان و ترانه ی مادری از این بهتر بود.هر روز بدتر از دیروز
کلا سریال ضعیفیه ولی برای پر کردن وقت خانواده های ایرانی که جز بیکارترین جوامع بشر هستند خوبه
مشکل اش هم اینه که شخصیت ها یا سیاه سیاه یا سفید سفیدن و خاکستری نیستن برای همین نمیشه باهاشون همذات پنداری کرد و غیر قابل باورن
ضمنا یکی گفته بود نمیدونه کی خوبه کی بد
فقط به اسم هاشون توجه کن
اسم عربی خوب
اسم فارسی اصیل بد و لات و سیگاری و ملعون
من که واقعا از پست های بعضی دوستان مثل pcforlife لذت میبرم
مشخصه پشت حرف هاشون فکر های خوبی دارند
اوووف. بابا تو دیگه کی هستی. چشم بسته غیب گفتیا!کلک تنهایی گفتی یا کسی کمکت کرد؟
![]()
Last edited by N.I.M.A _ P30; 24-07-2010 at 23:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)