نه غولای سخت رو نرو
سگه با2 برادر و ماهی و اون جونوره که مثله کرمه و یکی دیگه که یادم نیست کلال 4 یا5 غول اول بازی نه 4 یا5 غول اخر روبکشی باز میشه
نه غولای سخت رو نرو
سگه با2 برادر و ماهی و اون جونوره که مثله کرمه و یکی دیگه که یادم نیست کلال 4 یا5 غول اول بازی نه 4 یا5 غول اخر روبکشی باز میشه
آخه من اون دوتا برادرا رو به زور کشتم خیلی سخت خفنه
اوندو تا شمشیرها لم دارن اگه دستت بیاد تو دور سخت بازی هم راحت می زنیشون
برادرا که کاری نداره هر وقت میدوند طرفت یه پرش عقب بعد با تنفگ شلیک کن بهشون تا روی هوا بمونی و نتونن بزننت با سلاح لانچیکو فکر کنم البته شبیه لانچیکو راحت میمیرن
اين بازي اصلا سخت نيست! تمام غول هارو تو يه چشم به هم زدن ميكشمشون!
بلادي پليس رو كه ديگه تركوندم شما ركوردتون چند بوده؟
Last edited by *Necromancer; 28-06-2007 at 13:12.
سلام خدمت همه ي اقايون مخصوصا دي جي جان كه خيلي كمكم كرد.اما ظاهرا دوباره مشكل پيدا كردم
حالا 2 تا مشكل دارم:
1-وقتي ان 2 تا قول رو كه يكيشون شمشير ابي و يكي هم شمشير قرمز داره رو ميكشم شمشيرهاشو نو بر
ميدارم.اما حالا چه جوري ميشه از اين شمشير ها استفاده كرد؟
2-پس از انكه ان 2 تا قول رو كشتم وارد يه سالن ميشم كه 3 تا راه داره.راه هاي چپ و وسط رو ميرم اما راستي
رو نميشه رد كرد(چرا؟) .بعد يه سالن ميام عقب و الماسي رو كه به دست اوردم توي يك دستگاه ليزر ميزارم.بعد
ليزره به كار ميفته و مجسمه رو كه جلوي يكي از درهاست رو ميشكنه.خوبمن وارد دره ميشم.حالا بايد چيكار
كنم؟اگه نفهميدين كجاست بگين تا عكس بزارم.خواهش ميكنم كمكم كنيد
در بازی یه مجسمه هایی به شکل شیر طلایی وجود داره .سلام خدمت همه ي اقايون مخصوصا دي جي جان كه خيلي كمكم كرد.اما ظاهرا دوباره مشكل پيدا كردم
حالا 2 تا مشكل دارم:
1-وقتي ان 2 تا قول رو كه يكيشون شمشير ابي و يكي هم شمشير قرمز داره رو ميكشم شمشيرهاشو نو بر
ميدارم.اما حالا چه جوري ميشه از اين شمشير ها استفاده كرد؟
2-پس از انكه ان 2 تا قول رو كشتم وارد يه سالن ميشم كه 3 تا راه داره.راه هاي چپ و وسط رو ميرم اما راستي
رو نميشه رد كرد(چرا؟) .بعد يه سالن ميام عقب و الماسي رو كه به دست اوردم توي يك دستگاه ليزر ميزارم.بعد
ليزره به كار ميفته و مجسمه رو كه جلوي يكي از درهاست رو ميشكنه.خوبمن وارد دره ميشم.حالا بايد چيكار
كنم؟اگه نفهميدين كجاست بگين تا عكس بزارم.خواهش ميكنم كمكم كنيد
1.باید بری اونجا و در قسمت اسلحه ها اون رو جای یکی از اسلحه هایی که داری عوض کنی
2.عکس بزاری بهتره .
1-مرسي فهميدن
2-2-اينم عكس:
![]()
سلام
من لول پنج گیر دارم.
بعد از کشتن دلقک و برگشتن به بالا چیکار کنیم؟
به یک جا کلیدی میزنم یک منبع که میندازمون بالا آزاد میشه.
اگه یک واکترو فارسی دارین میشه بهم بدین؟
ممنون
اگه اخرين راه رو هم بري ميتوني ليزر رو برداري از در كه رد شدي مسير رو ادامه بده خيلي سرراسته! اگه خواستي از اون شمشير ها استفاده كني برو به مجسمه شير هموني كه ساعت شني رو كولشه به برو به اكيپ بعد عدد يك رو از سمت راست كيبرد بزن شمشيرتو انتخاب كن(فقط دوتا ميشه بر داشت) تو خود بازي با eوq اصلحه عوض ميكني!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)