دوست من اخه اونجا کشورشه چه به مزدک میرزائی
مثل اینکه گزارشگر خارجیه بیاد بگه مملی نصرت
دوست من اخه اونجا کشورشه چه به مزدک میرزائی
مثل اینکه گزارشگر خارجیه بیاد بگه مملی نصرت
دوستان شرمنده ولی اگه یک نفر اطلاعاتش کامل باشه دکتر صدره!! ( البته فردوسی پور هم اطلاعاتش کامله)
(اون تبلیغه بانک ملی هم که طرف میاد وسط بازی میگه اینو پرداخت کن بعد میره تو رخکن و با موبایل ..)
این تبلیغ که واقعا مزخرفه!!!!!!!!! من نمیدونم چه کسایی طرح این تبلیغ هارو میدن!!؟!!![]()
بین 2 نیمه بازی کره شمالی و برزیل که برزیل داشت بد بازی می کرد جاودانی به محصص گفت به نظرتون برزیل باید چی کار کنه؟
محصص گفت که راهش اینه که تعویض کنه،صدر هم تایید کرد و گفت که به احتمال زیاد الانو رو تعویض می کنه
نیمه دوم که شروع شد تعویض نکرد برزیل ( ضایع شدن جناب محصص ) و بعدشم الانو گل زد ( ضایع شدن جناب صدر )
2تا نظر دادن ،عکسشون اتفاق افتاد.
کلا تو ایران همه کارشناسن 90 درصدشونم همین جوری یه چیزی میگن که یه چیزی گفته باشن
یه نمونش تو همین تایپیک کلی کارشناس داریم![]()
امشب حسابی خندیدم...اولش از اسم کاپتان الجزایر...عنتر یحیی!!! آخه عنتر هم شد اسم؟تازه عادل گیر داده بود که یه رضا عنتر هم داشتیم بازیکن لبنانی(شایدم منظورش رضا جاودانی بود؟!)خلاصه خیلی تاکید داشت که اسم عنتر آقا رو کامل بگه!! عنتر یحیی!!
بعدشم که یهو گفت کرگر ناف نداره!!!وای مررررردم از خنده
موقعی که ایرادی وجود نداره همین جوری از خودتون یه چیزی دربیارید. کلا ایرانی ها توی این کار استادن![]()
جاودانی یه آس رو کرد:
توطئه توهم
والا ما تا حالا توهم توطئه شنیده بودیم
دوبار هم تکرار کرد که مطمئن بشیم اشتباه لپی نیست
تایید میشه .
مثلا به منچستر یونایتد میگن من یونایتد ، یا به زیدان میگفتن زیزو یا ...
اونا تو زبون خودشونه به تو چه مزدک ، هان عادل به تو چه ؟
مزدک میرزایی خوبه ما هم به تو بگیم مزی مزی؟!
ایده های تبلیغاتی در ایران = 0
یکی دیگه از تبلیغاتای اینترنت همراه اول هست که نه تنها ایده ای از خودشون ندادن بلکه کاملا %90 کپی از تبلیغات السیدی الجی هستش (زندگی بدون مرز...)
این که چیزی نیست ، پیرزنه همسایه ما بازیها رو برات همچین آنالیز میکنه که با لبات بازی میکنه
یه نفر دیگه هم وجود داره به اسم سرهنگ عنتر (علیفرم صداش میکنن)
اینم تصویری از شکم کرگر بی ناف :
کسی میدونه این تو شکم مادرش با کجاش تغذیه می کرده ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)