آلمان دیشب فوق العاده قوی بود یا استرالیا ضعیف؟؟؟؟؟اگه آلمان جلوی همه اینطوری بازی کنه تا فینال میاد بالا....
آلمان دیشب فوق العاده قوی بود یا استرالیا ضعیف؟؟؟؟؟اگه آلمان جلوی همه اینطوری بازی کنه تا فینال میاد بالا....
دیشب آلمان خیلی خوب در خط حمله تونستن پاس تودر بدن و ضربه آخر ور هم خیلی خوب زدن و نتیجه 4 بر صفر گرفتن فعلا بهترین تیم بازی نخست هستن اما ادامه راه دشواری رو دارن کار برای تمامی تیم ها سخته اما تیم های ریشه داری مثل آلمان برزیل ایتالیا
فرانسه اسپانیا هلند تا مراحل پایانی خواهند اومد
سلام به همه دوستان گل
ایول به این آلمان
---------------------------------
به همه تبریک میگم این پيروزی مقتدرانه و روحیه بخش رو
---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:56 AM ----------
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Never lose your belief
عجب بازيي بود خداييش. آلمان غير قابل تصور بود. با اينكه از فوتبال ماشيني آلمان خيلي خوشم نمياد از فوتبال ديشب كيف كردم. البته استراليا خيلي ضعيف بود. زمين تا آسمون با استراليايي كه ايران نفله كرد فرق داشت.![]()
تبریک به همه آلمانی های عزیز
من دو گل اول رو دیدم، یکیشو کلوزه زد اون یکیشم لوکاس پودولسکی، سوم و چهارم رو کیا زدن؟؟؟؟
استرالیا از وقتی اومده اسیا ضعیف شده چون خیالش از بابت صعود راحته نتیجه اش هم این شد
بیشتر از اونکه المان قوی باشه استرالیا ضعیف بود
نه من برخلاف نظر دوستان آلمان دیشب فوقالعاده بازی کرد دیشب آلمان بهترین فوتبال رو در بین همه تیم ها ارائه داد
من که از تماشایه بازیشون لذت بردم! از لحاظ کار گروهی بی نظیر بودن
هر جند هلند و آلمان یه خصومت دیرینه دارن![]()
سلام
آلمان دیشب خوب از همه موقعیت ها استفاده نکرد و شب خوبش نبود والا حماسه عربستان تکرار می شد
استرالیا هم همون تیمی بود که ایتالیا رو تا آخرین دقیقه متوقف کرده بود استرالیا با هر تیم دیگه تو جام بازی می کرد کمتر گل می خورد گل هم میزد آلمان با تیم امید قهرمان اروپا و با برنامه درست و حساب شده درس درست بازی کردن رو در شب اول به همه داد دیشب دفاع و دروازه بن زیاد امتحان نشدند اما تو بازی با غنا و صربستان اون ها هم تست میشن آلمان اگه همه بازی ها این طوری باشه با تیم امیدش قهرمان میشه
مرسی از لطف همه دوستان
درسته که استرالیا تیم زیاد قوی نیست اما نه اونقدر که راحت 4 تا از آلمان بخوره و 3-4 تا دیگه هم نخوره !
آلمان بازی تیمیش دیشب خیلی خوب بود .و هماهنگ نشون داد .معلومه که رو این تیم کار شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)