سلام دوستان کسی میدونه حداکثر توان خروجی هدفون vaio f series چه قدره؟
می خوام یه اسپیکر 60 وات بگیرم .می خوام ببینم می تونم از نهایت صدای اسپیکر
استفاده کنم.
سلام دوستان کسی میدونه حداکثر توان خروجی هدفون vaio f series چه قدره؟
می خوام یه اسپیکر 60 وات بگیرم .می خوام ببینم می تونم از نهایت صدای اسپیکر
استفاده کنم.
امکان این که کارت صدات بسوزه زیاده به خاطر این که امکان دار یک لحظه آمپر بکشه
سلام
وقتی میگی اسپیکر یعنی به برق وصل میشه پس فرقی نداره قدرت خروجی چقدر باشه
چیزی که مهمه کیفیت خروجیه که عالیه![]()
بچه ها راجع به f116 کسی اطلاعاتی نداره ؟؟؟ نسبت به f123 بهتره یا بدتر ؟؟
بعد از خرید دستگاهم از کجا میتونم گرافیک و بایوس دستگامو آپگرید کنم ؟؟ میشه یه لینک دقیق بهم بدید ؟؟ قطعه دیگه ایم احتیاج به آپگرید داره ؟؟
لینک بدید ممنون میشم ... واسه f116
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX .....
سلام به همه دوستان ... مخصوصا mk-4th عزیز ... شرمنده من یکم زیادی وسواس دارم .. چند تا سوال .. لطف کنین جوابمو بدین ..
اول اینکه F12 GFX صداش چجوریاس ؟؟؟... از نظر کیفیت و بلندی صدا ...
دوم اینکه گرافیکش واسه بازی در چه حدیه ؟؟؟ مثلا GTA یا PES2010 یا RESIDENT EVIL 5 رو چوری اجرا میکنه ؟؟؟؟ من بازی زیاد برام مهم نیست ولی می خوام بدونم این گرافیک 330M نمرش چنده ؟؟؟
و بالاخره اینکه واسه اتصال WIRELESS به اینترنت که مشکلی نداره ؟؟؟؟ خیلی برام مهمه ....
و آخرین سوال ... که خیلی مهمه ... با توجه به اینکه F12 HFX و F12 GFX هر دو ، کانفیگشون یکیه (((با فرض ارتقا دادن رم HFX به 6گیگ .... هارد هم که زیاد مهم نیست ... BLU RAY هم که اصلا مهم نیست ))) به نظرتون ارزش داره من GFX رو
فقط به خاطر صفحه نمایش FULL HD انتخاب کنم ؟؟؟؟ یعنی اگه قرار باشه GFX بگیرم تنها دلیلم همون صفحه نمایشه .. به نظرتون ارزش داره ؟؟؟ دوستان این سوالو انصافا با دلیل و منطق و عادلانه جواب بدین ... آخه تقریبا 200-300 فرق میکنن با هم ...
از همتون پیشاپیش تشکر می کنم ... اگه ممکنه همه دوستان جواب بدن تا بتونم تصمیممو بگیرم .. و اگه ممکنه یکم سریع تر .. بازم مممممممممننننوووونننننن
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX
دوستان خواهشا اگه ممکنه سوالی که تو پست قبلیم (پست455) گذاشتم رو جواب بدین .. لطفا اگه میشه سریعتر ....
سلام
1.کلا سری f صدای نسبتا خوبی دارند و از خیلی لبتاب های دیگه بهترند اما تو باس زیاد مشکل دار میشن!توصیه میشه اگه به کیفیت خیلی اهمیت میدید یه هدفون خوب بگیرید
2. با گرافیک330m میتونید بازی های روز رو با کیفت مناسب اجرا کنید.pes10به راحتی اجرا میسه،همچنین evil5،اما اگه بخوای GTA IVرو با high resolutionاجرا کنی بازی گیر پیدا میکنه!گرافیک خوبیه!اما به پای گرافیک N61JQنمیرسه.
3.wirelessچه مشکلی با اینترنت داشته باشه؟!!!نه هیچ مشکلی واسه اتصال ندارید!
4.این اختلاف قیمت الکی که نیست!2 گیگ رم بیشتر،درایو بلو ری،هارد بیشتر،صفحه فول اچ دی!
اما اگه واسه شما درایو بلوری اهمیتی نداره پس صفحه فول اچ دی هم نیازتون نیست!اگه به محتوایFull HDدسترسی دارین و براتون کیفیت مهمه GFX رو از دست ندید! ولا غیر!!
این f1290x که فکر کنم سفارشی_cto_باشه که تو یه سایت خارجی مدل ارزون فول اچ دی از f12 داشت تو ایران پیدا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون من full hd ارزونتر 1700تومن ندیدم !!درسته؟؟؟
تورو خدا اگه کسی میدونه خبر بده
من gta رو با رزولیشن 720 و همه تنظیمات حداکثر با 30 فریم بازی کردمدوم اینکه گرافیکش واسه بازی در چه حدیه ؟؟؟ مثلا GTA یا PES2010 یا RESIDENT EVIL 5 رو چوری اجرا میکنه ؟؟؟؟ من بازی زیاد برام مهم نیست ولی می خوام بدونم این گرافیک 330M نمرش چنده ؟؟؟
تمام بازی ها رو میتونه در حد نزدیک به حداکثر اجرا کنه واست
Last edited by hasteem; 06-09-2010 at 01:56.
سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم میخواستم بدونم چجوری میشه از لپ تاپ بکاپ گرفت؟ و ایا بکاپ با ریکاوری فرق داره؟ نحوه ریکاوری رو هم اگه توضیح بدید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)