تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 451 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سیستم سامری رو با نرم افزار های تست مثل اورست میشه چک کرد.در مورد سرعت ویندوز هم تو همین تاپیک و تو پستهای قبل توضیح دادم.اما در مورد صدا،گارانتی لپ تاپ من هم امرتات است ولی تو سکوت مطلق هم بی صداست.طبق مشورتی که با بعضی از دوستان داشتم حدس من اینه که این صدا از فن کارت گرافیک است و بخاطر استفاده تو محیط های پر گرد خاکه البته این فقط یه حدسه.
    تا این جا که من فهمیدم این صدا فقط مخصوص N61JQ هست نه مدل سفارشیش اون هایی هم که این صدا را دارن همه فکر کنم امرتاتی هستند در ضمن اقای وایو من فهمیدی منظورم چی بود یعنی صداش چجوریه ؟ تو ویندوز وقتی اسپیکرهات روشن اشن کلیک کنی میشنوی چه صدایی میده ؟ اینم دقیقا همون صداست فاصله زمانیش تقریبا زیاده هر 3-4 دقیقه اونم بعضی وقت ها .
    در مورد گردو خاک هم باید بگم من اینجا زیاد گردوخاکی نمیبینم در ضمن من از لپتاپم خیلی کم استفاده میکنم همش هم تو کیفش هیچوقت نشده توی فضای باز در معرض گردوخاک باشه

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا این جا که من فهمیدم این صدا فقط مخصوص N61JQ هست نه مدل سفارشیش اون هایی هم که این صدا را دارن همه فکر کنم امرتاتی هستند در ضمن اقای وایو من فهمیدی منظورم چی بود یعنی صداش چجوریه ؟ تو ویندوز وقتی اسپیکرهات روشن اشن کلیک کنی میشنوی چه صدایی میده ؟ اینم دقیقا همون صداست فاصله زمانیش تقریبا زیاده هر 3-4 دقیقه اونم بعضی وقت ها .
    در مورد گردو خاک هم باید بگم من اینجا زیاد گردوخاکی نمیبینم در ضمن من از لپتاپم خیلی کم استفاده میکنم همش هم تو کیفش هیچوقت نشده توی فضای باز در معرض گردوخاک باشه
    در مورد گرد و خاک فقط حدس زدم.من مثل شما کنجکاو شدم که بدونم.لپ تاپ من که هیچ صدایی نداره شایدم بخاطر فرقشونه.اما این دو مدل تقریبآ شبیه هم هستند.جز درایو بلوری و برند هارد من که تا حالا اختلافی ندیدم.

3. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اون دوستانی که میگن لپ تاپ ما بیصداست !!! توی محیط ساکت تست کردی ؟ صداش خیلی کمه ها بعدشم فاصله زمانیش زیاده دقت کن بازم بهمون خبر بده .
    در ضمن بچه هایی که میگن لپتاپمون بی صداست گارانتی شون چیه ؟ فکر کنم این صدا فقط مال لپ تاپ های گارانتی امرتات باشه

مال من گارانتی امرتات هست و مطمئنم که اصلا صدا نمیده چون خیلی حساسم به صدای لپ تاپ و اگر صدا میداد حتما متوجه میشدم.

5. 2 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

منم امرتات هستش و دیشب ساعت 3 صبح تست کردم و صدا نمیداد . امشب هم بیشتر دقت میکنم ببینم چه خبره .

مخلصیم .

7. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

جالبه قطعات با هم تفاوت دارند
    حتی تو درایور
    هارد سیگیت و وسترن
    درایور

HiLG Matshita

رم هم که king , ADATA

خیلی جالبه ها

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

آقا یکی در مورد دمای سیستم به من جواب بده
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Dezful

پيش فرض

سلام
    جواب سوال اولتو نمیدونم .
    ویندوز را که دوباره ریکاوری کردی بازم همون برنامه ها ی حجیم و بدرد نخور روش هستند اونا را پاک کنی کمی سیستم بهتر میشه در ضمن فکر کنم لپ تاپت روی High Performance نیست چون اون که خیلی تاثیر داره این دوتا را چک کن خبر بده .

---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------

اون دوستانی که میگن لپ تاپ ما بیصداست !!! توی محیط ساکت تست کردی ؟ صداش خیلی کمه ها بعدشم فاصله زمانیش زیاده دقت کن بازم بهمون خبر بده .
    در ضمن بچه هایی که میگن لپتاپمون بی صداست گارانتی شون چیه ؟ فکر کنم این صدا فقط مال لپ تاپ های گارانتی امرتات باشه
    نه داداش جون گارانتي من ويستا هستش و شما ميگي كه فاصله زماني زياد ولي واسه من فاصله زمانيش خيلي كم هستش.

داره خودمونی میشه N61JQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان ...
    تو رو به جون سی پی یو نوت بوکاتون کمکم کنید.الان که اومدم دستگاه رو روشن کنم ... مثل بقیه وقت ها اومد بالا ... اما یک ربع داشت داخل محیط ویندوز .. ساعت شنی میومد و ...
    حتا اولش راست کلیک هم نمیتونم بکنم!
    alt ctrl delet
    هم هنگ میکنه!!!
    جالبش اینجاست که یک در صد هم از سی پی یو استفاده نمیشه!!!!!!!

تو رو هر کسی که دوست دارید کمکم کنید ...

فردا میخوام برم یک سی دی ویندوز سون 32 بیت بگیرم ....
    آیا کار درستی هست که ویندوزم رو کلا عوض کنم؟؟؟ (البته ریکاوری روی دی وی دی دارم از ویندوز اورجینال)
    به نظرتون مشکل من سخت افزاری نیست ؟؟؟
    میتونم دوباره پارتیشن بندی کنم؟ در کل چند تا پارتیشن شما پیشنهاد میکنید؟؟؟ که سیستم کند نشه؟

نحوه نصب و فرمتش که چیز جدیدی نداره؟ (منظورم اینه که مثل ویندوز اکس پی هست یا باید کارهای خاصی برای نصب و فرمت درایو انجام داد؟؟؟)

دوستان دیگه دارم ازنگرانی سکته میکنم!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بچه ها یه لطف میکنین یه شات از دمای هسته های CPU تون بزارین
    ببینم در حالت IDLE چه دمایی دارین

اینهم مال من:

13. این کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان ...
    تو رو به جون سی پی یو نوت بوکاتون کمکم کنید.الان که اومدم دستگاه رو روشن کنم ... مثل بقیه وقت ها اومد بالا ... اما یک ربع داشت داخل محیط ویندوز .. ساعت شنی میومد و ...
    حتا اولش راست کلیک هم نمیتونم بکنم!
    alt ctrl delet
    هم هنگ میکنه!!!
    جالبش اینجاست که یک در صد هم از سی پی یو استفاده نمیشه!!!!!!!
    تو رو هر کسی که دوست دارید کمکم کنید ...
    فردا میخوام برم یک سی دی ویندوز سون 32 بیت بگیرم ....
    آیا کار درستی هست که ویندوزم رو کلا عوض کنم؟؟؟ (البته ریکاوری روی دی وی دی دارم از ویندوز اورجینال)
    به نظرتون مشکل من سخت افزاری نیست ؟؟؟
    میتونم دوباره پارتیشن بندی کنم؟ در کل چند تا پارتیشن شما پیشنهاد میکنید؟؟؟ که سیستم کند نشه؟
    نحوه نصب و فرمتش که چیز جدیدی نداره؟ (منظورم اینه که مثل ویندوز اکس پی هست یا باید کارهای خاصی برای نصب و فرمت درایو انجام داد؟؟؟)
    دوستان دیگه دارم ازنگرانی سکته میکنم!!!
    به نظر من که مشکل شما فقط بخاطر ویندوزشه. یک ویندوز 64 خوب از بیرون بخر و نصبش کن، احتمالا همه مشکلاتت حل میشه. ضمنا من خودم 5 پارتیشن کردم:
    C: 100 فقط برای ویندوز
    D: 50 برای برنامه‌های نصب شده
    E: 130
    F: 140
    G: 120

رامین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •