[QUOTE=baron.1992;5034235]ولی اخه یه جوری معنی کرده اونو انگار حاله (دلسوزانه)خوب حال دیگه یعنی چی اخه![]()
[QUOTE=baron.1992;5034235]ولی اخه یه جوری معنی کرده اونو انگار حاله (دلسوزانه)خوب حال دیگه یعنی چی اخه![]()
یه دلیلش فعلش هست + دلسوزانه رو میشه معادل همچون دلسوزان گرفت ...
اون ترجمه ی جمله ها جمله ی سومی دوتا لغتش رو اصلا نخونده بودم جمله بندی رو طوری کردم که لغتهایی که بلد بودم اول افتاد و لغتهایی که بلد نبودم و از خودم در آوردم دوم افتاد. امیدوارم نصف نمره بدن.
سه تا کلمه داده که دوتاش توی جمله صدق میکنه بجز یکی. اونی که صدق نمیکنه رو باید بنویسی توی پاسخنامه. اولی کلمه ی منصوب در جمله صدق نمیکرد، دومی چون منادا مضاعف بود نباید مضموم میبود. البته من دومی رو ربَنا نوشتم نه ربُنا. اشتباه لپی احمقانه ای بود.میگم این سوال 10 قسمت ب چی خواسته بود
اگه گاج میخونی همین الان شروع کن که خیلی زیاده و وقت هم کمه.شیمیم همیشه بالا 18 بوده(الیته امتحان های دبیرمون در حد المپیاده) و تو کانون هم همیشه بالای 80 % میزدم
چرا سوال 10 اولیش تو پاسخ نامه ساکن گذاشته ؟؟؟؟تو گزینه ها ساکن نداره که!!!خودشونم نمیدونن چی کار میکنن
دوستان به مقداری پول نیازه بریم وسیقه بزاریم جناب ریگی رو ازاد کنیم ترتیب این طراحارو بده یه ملت راحت شن
یکی میگفت طراح فیزیک همونیه که سال 86 رو طرح کرده بود یه بار جستی ملخک 2بار....
شما سوالای 86 فیزیک رو با 89 مقایسه میکنی ؟! .... اون سوالا اصلا قابل مقایسه نیستن ! ...
سلام
دیدم این تاپیک ماله امتحان نهایی اومدم توش , ولی صفحه آخر رو که خوندم هیچ چیش ربطی به امتحان نهایی نداشت![]()
حالا بیخیال , امتحان عربی تقریبا سخت بود !!
من متضاد نقص رو اکمل نوشتم به نظرتون درست میگیره ؟
جالبه از هركي ميپرسيدم ميگفت اكمل من خودمم اينو نوشتم ولي كلاً فقط شاگرد اولمون درست نوشته بود!
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
آره منم موافقم ، تو يه از قرانم اشاره شده كه عرباچون زيادي جاهل بودن اگه پيامبر جاي ديگه اي ظهور ميكرد امكان هدايت از عربا كلاً صلب ميشد ، باور كن
نقص 2 تا معنی داره ... کاهش و ناقص - کاهش میشه زاد - ناقص هم اکملجالبه از هركي ميپرسيدم ميگفت اكمل من خودمم اينو نوشتم ولي كلاً فقط شاگرد اولمون درست نوشته بود!
به نظر من هر 2 درستن !!!
این 10 الف تو پاسخ نامه ساکن گذاشتن ! ... بعد درستش رو چطوری به اطلاع مصحح ها میرسونن ! ... اصلاحیه میدن ؟
چطوری از این اصلاحیه ها با خبر بشیم ؟ ... شاید فیزیک هم فرایند همدما هم درست بگیرن !!! ... تو کتاب بدون یخش هم فشار هست ... با یخ همدما میشه دیگه !!!
دوستان تو سوال 8 حال مگه (فهم ارفع الناس شانا)نمیشه؟
آخه چرااااااااااااااااااااااا اااااااا؟
دوست من شما اگه دقت میکرین جمله حالیه همون یرزقون هست
انی که شما میگی ارفع اومده ارفع یک صفت بر وزن افعل هست و بعد از اون حتما تمیز نسبت میاد!
نه این نمیتونه حال باشه
نمره من بالا 18 برآورد میشه ! بین 18 و 19![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)