device info
statistics
dsl
ببین می یاید
device info
statistics
dsl
ببین می یاید
Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 263 215 Attenuation (0.1 dB): 300 123 Output Power (0.1 dBm): 195 125 Attainable Rate (Kbps): 18548
ممنون از راهنماییتون این اطلاعاتیه که من از مودمم دریافت کردم
من خودم یه خورده گیج شدم ازین اطلاعات ولی در کل راضیم از خطم.
بایدم راضی باشین.اوضاع خطتون خیلی خوبه.
سلام دوستان من سرویس ADSL دارم با سرعت 8 مگ در ثانیه SNR خطم گاهی اقات میاد روی 6 قطع میشه اینترنت حالت عادی هم این عدد روی 8 هست
سیم کشی داخلی هم کلا عوض کردم, می خواستم کمکم کنید ببینم برای کاهش نویز چیکار باید کنم؟
سلام بر همگی من اطلاعات مودم رو چک کردم SNR Margin بالا ست که این خوبه اما Attenuation هم خیلی بالا که این یکی بده!!ادر کل اساتید بنظرتون اینترنت من خوبه یا بد؟![]()
عکس برای من لود نشد!
تاپیک زیر هم تاپیک خوبیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و درود
من مودمم linksys 120wag هست و اصلا توی منوهاش هیچ گزینه ای به نام snr margin وجود نداره مثل جدولهایی که شما در پستهای بالا گذاشتین ندارم . فقط یه قسمت status داره که Downstream Rate و Upstream Rate داره . از این دو عدد چجوری بفهمم اوضاع سرعت و نویز و ... در چه وضعیتیه عکسش رو براتون میزارم . ممنون از پاسختون
![]()
Last edited by kkiiaa; 04-11-2013 at 19:45. دليل: تعویض عکس
Upstream Downstream Current Rate (Kbps) 2155 11520 Max Rate (Kbps) 2307 21248
SNR Margin (dB) 10.6 17.4 Line Attenuation (dB) 18 27
Errors (Pkts) 0 0
سلام
سیم کشی رو از دم در که کابل مخابرات میاد عوض کردم کابل تلفن کرمان درجه یک گرفتم و سیم ها رو عوض کردم .
یک مگ مخابرات هست .
یکی یه توضیح می ده این سرعت ها چرا انقدر بالا هستند ؟ و یعنی چی ؟ این اس ان آر خیلی پایین نیست ؟
Last edited by hamid_mol; 02-12-2013 at 16:17.
از این لینک استفاده کن نشون میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون cmd زدم ولی با اینکه انگلیسیم خوبه تا حدودی فهمیدم ولی میشه بازترش کنین مثلا دقیقا میشه بگید اسم برنامه هایی که دارن استفاده میکنن کجاش نوشته و واسه حذفشون میشه کاری کرد؟؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)