اول اینکه یه عذر خواهی از دوستان بسیار خوب که این بحث بوجود اومده طوری شد که روند تاپیک هم عوض بشه!
هومان جان والا این بحث ها و این حرفا کلا کاری ندارم حالا اولش بحث سر آمار فروش بود و اینا که بعد اون بحث نامبر وان بودن پیش اومد که خوب اومدم یه سوالی کردم در همین مورد و جواب درستی هم داده نشد!!!
ادامه اینکار اومد رو بحث جی تی و فورزا که خوب دیگه خودتون بهتر میدونید... یه مقدار میدونم حرفام شاید جالب به نظر نیومد و همون قضیه نابود شدن و اینا که اصلا بیخیال شیم هم بهتره که این از همون بحث نامبر وان بودن اومد ....
اون بحث GOW با GEOW هم که با آرمین عزیز بود که خوب یه مقایسه ای بود که آرمین انجام داد و در ادامه هم من هم مقایسه ای کردم که البته زیاد هم جالب نبود.این رو هم باید دید که بیشتر فن بازی شده بود بحث تا روند درست داشته باشه!
در کل این رو میگم که اون بحث بیشتر شده بود فن بازی تا بحث منطق البته بعد از اون بحث تبلیغات...
حرفایی که زده شد و چیز هایی که گفته شد کلا واقعا به نظرم مسخر شده بود به طوریکه واقعا این بحث ها نشون میده که کسی حرف دیگری رو قبول نداره و کاری هم ندارم اصلا چه توهین هایی شد و چه چیز های گفته شد چون اگر بخواییم با این حرفا چیزی رو به دیگری بگیم همون بهتر که چیزی نگیم...من خودم اون چیزی رو که درمورد GEOW گقتم مثل همون چیزی بود که در باره نامبر وان بودن عنوان های سونی مطرح شد چیزی که خودتون هم دیدید حرف سایت ها نبود و یک نظر کاملا شخصی بود و این رو که گفتم اومدن کار رو به مسخره کردن و اینا کشوندن ولی...من هیچ وقط نگفتم GEOW یک عنوان جالب نیست بلکه یک شاهکار بزرگ و شخصیت های دیدنی از جمله دام که خودم خیلی از رفتار و استایلش خوشم میاد هست ولی اگر هم نظر کلی داشته باشم که این عنوان واقعا نامبر وان نیست یا به نظر خودم مسخره هم باشه بیان نمیکنم چون نتیجه اش میشه همین بحث نامبر وان بودن! اگر از روی سایت ها و منابع هم باشه که خوب تو همین بحث ها هم بهش اشاره شده بود بهتر بود تا بیشتر رفت به سوی نظر شخصی و ...
+
یه بحث آمار فروش هم بود که خب نظرات داده شد ولی...
اگر مایکرو رو در نظر بگیریم یا سونی این حالت ها وجود داره که مایکرو پول داره و خرج میکنه تا یه عنوان بزرگ رو برای فروش بیشتر نشون بده و چند برابر اون رو هم درمیاره از فروش بازی و البته برای جذب مخاطب جدید که کار درستی هم به نظر میاد و از طرف دیگه این بحث وجود داره که اگر مایکرو به عنوان های خودش از جمله اینایی که سری میده اطمینان داشته باشه اینطور دیگه تلبلیغ هم نیاز نیست مثلا همین گیرز دیگه طرفدار های خودش رو داره حالا مخاطب جدید میخواد؟درست میخواد ولی دیگه هر کی بگن یه اکشن سوم شخص عالی میخوام بهش گیرز رو تو ایکس باکس معرفی میکنن و اینکه داستانش و شخصیت هاش طوری هست که باعث میشه مخاطب هر شماره رو بگیره و جذب اون بشه پس این همه تیلیغات هم زیاد جالب به نظر نمیرسه مثلا یه مثال میزنم...
این رو که میگم شاید زیاد منطقی نباشه ولی خب نظر شخصی من هست فقط برای اون مثال بالا میگم:
cod دیگه عنوانی هست که کسی نیست بگه کال چیه؟ حتی عنوان های اول شخص به خصوص تو مدرن کردن بازی ها ازmw هم یه چیز هایی رو گرفتن و حالا علت تبلیغ نکردن زیاد mw3 در مقابل bf 3 چیه؟! دو حالت داره اینجا یکی اینکه خوب اکتیویژن و اینفینیتی به محصول خودشون اطمینان دارن و میدونن موفق میشه و نیازی به تبلیغ گسترده نداره و اینکه کال هم عنوانی نیست بخواد کم بیاره چه در فروش و چه در کیفیت اوضاع گیرز هم اینطوریه که عنوانی نیست بخواد خراب کنه یا کم بیاره! حالا یه علت دیگه اش هم اینه که اصلا برنامه ای جدید ندارن بخوان تبلیغات کنن و حالا bf3 با تغییرات و جزئیات جدید اومده و برای آشنایی گیمر باید تبلیغات وسیعی داشته باشه که تو گیمز کام و e3 هم نشون داد چه تبلیغاتی رو از این بازی به نمایش گذاشت!
اون بحث تلیغات سونی هم شاید از مطمئن بودن عنوان هاش است یا که نه میگه چیز جدید برای ارائه نداره پس تبلیغات وسیع نیاز نیست که البته عنوان هاش هم که منتشر میشه نشون میده تا چه حد شاهکار هستن! ولی عنوانی مثل infamous که شماره اول عالی بود اما شماره دوم که اوایل بازی عالی بود ولی در آخر کلا نشون داد عنوان موفقی نیست و اینکه خوب با دیدی منطقی هم میبینم نمرات داده شده به این بازی هم درست بود و من هم خودم اینطور بحث رو با دوستان انجام دادم ولی متاسفانه حالا یا بد برداشت شد یا خواستن مسخره کنن یا هر چی گفته شد پیش خودت نشستی دیدی کدوم بهتره یا بدتر و اسم یه عنوانی هم آورده شد که حالا اینا رو هم بیخیال... فقط خواستم بگم اگر هم چیزی گفته بودم نظر شخصی نبود به غیر اون بحث فورزا و جی تی که علت اون نانمبر وان بودن بود و اینا رو گقتم که بد برداشت نشه!
+
شرمنده از دوستان عزیز که مزاحم شدم
با تشکر![]()