تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 82 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 818

نام تاپيک: Gears of War 3

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

صحبتهای سهیل هم مبنی بر نابود شدن فورزا به دست جی تی و برتر بودن گاد آو وار به گیرز آو وار هم مواردی بود که وضعیت رو بدترین حالت ممکنه رسوند که البته اینم ادامه پست مراد بود!
    اول اینکه یه عذر خواهی از دوستان بسیار خوب که این بحث بوجود اومده طوری شد که روند تاپیک هم عوض بشه!
    هومان جان والا این بحث ها و این حرفا کلا کاری ندارم حالا اولش بحث سر آمار فروش بود و اینا که بعد اون بحث نامبر وان بودن پیش اومد که خوب اومدم یه سوالی کردم در همین مورد و جواب درستی هم داده نشد!!!
    ادامه اینکار اومد رو بحث جی تی و فورزا که خوب دیگه خودتون بهتر میدونید... یه مقدار میدونم حرفام شاید جالب به نظر نیومد و همون قضیه نابود شدن و اینا که اصلا بیخیال شیم هم بهتره که این از همون بحث نامبر وان بودن اومد ....
    اون بحث GOW با GEOW هم که با آرمین عزیز بود که خوب یه مقایسه ای بود که آرمین انجام داد و در ادامه هم من هم مقایسه ای کردم که البته زیاد هم جالب نبود.این رو هم باید دید که بیشتر فن بازی شده بود بحث تا روند درست داشته باشه!

در کل این رو میگم که اون بحث بیشتر شده بود فن بازی تا بحث منطق البته بعد از اون بحث تبلیغات...
    حرفایی که زده شد و چیز هایی که گفته شد کلا واقعا به نظرم مسخر شده بود به طوریکه واقعا این بحث ها نشون میده که کسی حرف دیگری رو قبول نداره و کاری هم ندارم اصلا چه توهین هایی شد و چه چیز های گفته شد چون اگر بخواییم با این حرفا چیزی رو به دیگری بگیم همون بهتر که چیزی نگیم...من خودم اون چیزی رو که درمورد GEOW گقتم مثل همون چیزی بود که در باره نامبر وان بودن عنوان های سونی مطرح شد چیزی که خودتون هم دیدید حرف سایت ها نبود و یک نظر کاملا شخصی بود و این رو که گفتم اومدن کار رو به مسخره کردن و اینا کشوندن ولی...من هیچ وقط نگفتم GEOW یک عنوان جالب نیست بلکه یک شاهکار بزرگ و شخصیت های دیدنی از جمله دام که خودم خیلی از رفتار و استایلش خوشم میاد هست ولی اگر هم نظر کلی داشته باشم که این عنوان واقعا نامبر وان نیست یا به نظر خودم مسخره هم باشه بیان نمیکنم چون نتیجه اش میشه همین بحث نامبر وان بودن! اگر از روی سایت ها و منابع هم باشه که خوب تو همین بحث ها هم بهش اشاره شده بود بهتر بود تا بیشتر رفت به سوی نظر شخصی و ...
    +
    یه بحث آمار فروش هم بود که خب نظرات داده شد ولی...
    اگر مایکرو رو در نظر بگیریم یا سونی این حالت ها وجود داره که مایکرو پول داره و خرج میکنه تا یه عنوان بزرگ رو برای فروش بیشتر نشون بده و چند برابر اون رو هم درمیاره از فروش بازی و البته برای جذب مخاطب جدید که کار درستی هم به نظر میاد و از طرف دیگه این بحث وجود داره که اگر مایکرو به عنوان های خودش از جمله اینایی که سری میده اطمینان داشته باشه اینطور دیگه تلبلیغ هم نیاز نیست مثلا همین گیرز دیگه طرفدار های خودش رو داره حالا مخاطب جدید میخواد؟درست میخواد ولی دیگه هر کی بگن یه اکشن سوم شخص عالی میخوام بهش گیرز رو تو ایکس باکس معرفی میکنن و اینکه داستانش و شخصیت هاش طوری هست که باعث میشه مخاطب هر شماره رو بگیره و جذب اون بشه پس این همه تیلیغات هم زیاد جالب به نظر نمیرسه مثلا یه مثال میزنم...

این رو که میگم شاید زیاد منطقی نباشه ولی خب نظر شخصی من هست فقط برای اون مثال بالا میگم:
    cod دیگه عنوانی هست که کسی نیست بگه کال چیه؟ حتی عنوان های اول شخص به خصوص تو مدرن کردن بازی ها ازmw هم یه چیز هایی رو گرفتن و حالا علت تبلیغ نکردن زیاد mw3 در مقابل bf 3 چیه؟! دو حالت داره اینجا یکی اینکه خوب اکتیویژن و اینفینیتی به محصول خودشون اطمینان دارن و میدونن موفق میشه و نیازی به تبلیغ گسترده نداره و اینکه کال هم عنوانی نیست بخواد کم بیاره چه در فروش و چه در کیفیت اوضاع گیرز هم اینطوریه که عنوانی نیست بخواد خراب کنه یا کم بیاره! حالا یه علت دیگه اش هم اینه که اصلا برنامه ای جدید ندارن بخوان تبلیغات کنن و حالا bf3 با تغییرات و جزئیات جدید اومده و برای آشنایی گیمر باید تبلیغات وسیعی داشته باشه که تو گیمز کام و e3 هم نشون داد چه تبلیغاتی رو از این بازی به نمایش گذاشت!

اون بحث تلیغات سونی هم شاید از مطمئن بودن عنوان هاش است یا که نه میگه چیز جدید برای ارائه نداره پس تبلیغات وسیع نیاز نیست که البته عنوان هاش هم که منتشر میشه نشون میده تا چه حد شاهکار هستن! ولی عنوانی مثل infamous که شماره اول عالی بود اما شماره دوم که اوایل بازی عالی بود ولی در آخر کلا نشون داد عنوان موفقی نیست و اینکه خوب با دیدی منطقی هم میبینم نمرات داده شده به این بازی هم درست بود و من هم خودم اینطور بحث رو با دوستان انجام دادم ولی متاسفانه حالا یا بد برداشت شد یا خواستن مسخره کنن یا هر چی گفته شد پیش خودت نشستی دیدی کدوم بهتره یا بدتر و اسم یه عنوانی هم آورده شد که حالا اینا رو هم بیخیال... فقط خواستم بگم اگر هم چیزی گفته بودم نظر شخصی نبود به غیر اون بحث فورزا و جی تی که علت اون نانمبر وان بودن بود و اینا رو گقتم که بد برداشت نشه!
    +
    شرمنده از دوستان عزیز که مزاحم شدم
    با تشکر

2. 8 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

نسخه کامل بازی لیک شد که متاسفانه XGD 3 هستش!
    فعلا باید صبر کنیم تا LT 2 بیاد.............

4. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

دوست عزیز اگه 30 40 تا سایت منتقد بیشتر نداریم پس شما یه توضیح علمی به من بده این که نوشتن based on 66 Critics یعنی چی ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن این حرف شماست که میگید 5 6 تا بیشتر سایت منتقد نیست که همه بهش اعتماد دارن!! هر سایتی که نمره به یه بازی میده معیارای خاص خودشو داره و وقتتی و نمرش تو MetaCritic ثبت میشه یعنی یه جورایی معتبره!
    این از این!!
    در مورد قسمت دوم حرفت هم پدیده ای به نام میانگین رو مطرح کردم که از بین 1000 تا نمره مختلف می تونه به ما یه نمره ثابت بده که در واقع با توجه به 1000 تا سلیقه مختلف بدست اومده !! این رو شما نمی تونید بگید که من قبولش ندارم!! ( برای این هم به طور مثال مراجعه کنید به قسمت user critic سایت Gamespot )
    +
    منم تو پست قبلی نگفتم اینا نظر شخصی نیستن، ولی وقتی این نظرات میانگینشون به دست بیاد اون موقع یه معیاری برای سنجش کیفیت بازی به دست میاد!!

(زیاد به این مثال گیر ندید :-w )
    -----------
    منظور مراد هم فکر می کنم همین بوده باشه که در واقع نامبر وانیه یه بازی تو یه مجموعه بزرگ مشخص شده باشه نه تو یه خونه بین من و تو !
    بله درسته، ممکنه من از یه بازی مثل آلیس خوشم بیاد با میانگین نمره 6 ولی اونو میگیریم بازی می کنم خیلی هم باهاش حال می کنم، ولی آیا این بازی به صورت بین المللی و بین صدها بازی دیگه نامبر وان محسوب میشه!؟

امیدوارم متوجه شده باشی...
    میدونید بزرگترین مشکل این جور بحث ها چیه!؟ اینه که یکی از طرفین ممکنه منظور اصلی طرف دیگر مناظره رو به درستی متوجه نشه!

دوست من ، من کی گفتم 30 الی 40 تا سایت منتقد وجود نداره!؟ من گفتم 5 الی 6 تا سایت معتبر وجود داره که ما میتونم به امتیازاتشون و معیار هاشون تکیه کنیم! metacritic هم یه سایت هست که فقط امتیازات سایت های دیگه رو میانگین گیری میکنه ! حالا توی لیستش یه زمانی 20 تا سایت به عقیده خودش معتبر هست یه وقت 1000 تا ! ولی آخرش چه من چه شما و چه بقیه چند تا سایت مثل : Game spot و IGN و Euro Gamer و ... رو معتبرتر از بقیه میدونیم و روی نقدهاشون مانور میدیم!

در مورد میانگین که به نظر شما یه پدیده هست باید بگم که بنده کاری اصلا به میانگین امتیازات ندارم! من دارم میگم اگه یه بازی به نظر شخص شما یا من بهترین گیم پلی رو داشته باشه آیا اگر سایتی مثل گیم اسپات به اون بازی امتیاز پایین بده ما سلیقمون عوض میشه و میگیم خوب حالا که من اون امتیاز پایینی که گیم اسپات به بازی داده ( یا حالا میانگینش) رو دیدم پس نپرم رو عوض میکنم و میگم اصلا این بازی خوب نبود!!؟ فقط به خاطر این که چند تا سایت امتیاز قابل قبولی به بازی ندادن!!

همه این ها سلیقه ای هست!

برای مثال بازی مثل Toy Soldiers: Cold War میانگینش از نظر سایت ها 85 از 100 شده ولی از نظر کاربران امتیاز 4.5 از 10 گرفته! آیا این بازی آخرش خوبه یا بد!؟ تا زمانی که خودتون بازی نکنید و نظر ندین میتونین حرفی بزنین!؟

بزار یه مثال بزنم برات! فرض کن شرکت BMW یه مدل جدید زده و می خواد اونو وارد بازار کنه و به رخ همه بکشه!
    یه معیاری باید برای کیفیت این ماشین وجود داشته باشه دیگه؟ نمی تونید به حرف اینو اون گوش کنیم که(اینجا اون معیار رو نمره در نظر بگیر!) ممکنه من کاملا متنفر باشم از این مدل BMW دلیلم اینه که طرفدار بنز هستم یا اصلا چراغاش به دلم نمیشینه، این نظر من آیا می تونه کیفیت اون محصول رو ببره زیر سوال !؟ یا مثلا عنوان نامبر وانی رو ازش بگیره؟ جواب نه هستش! چون ممکنه خـــــــــــیلی های دیگه باشن که از این مدل خوششون بیاد،
    پس اینجا میایم به نظر میلیون ها نفر گوش می کنیم تا یه یه اتفاق نظر برسیم!
    بحث فن بودن رو خواهشا پیش نکشین! این یه انگ به ما نمیچسبه!

من کاری به این چیزا کلا ندارم ولی میگم که درسته که امتیازات سایت های معتبر یه جور معیاره برای تشخیص خوب یا بد بودن یه بازی ولی تنها و مهمترین معیار نیست! البته به نظر من!

بترکین بابامطلب من در مورد روز شمار gears3 رفت اون ته که........فوقش اوریج می گیرین دیگه

ولی جدا از شوخی مساله سختیه ولی باید باهاش کنار اومد...... .

+

شهاب جان نمیتونم بگم حرفت اشتباه هست..... چون اون نظر تو هستش و واسه خودت معتبر......ولی برای شخص من و بعضی از دوستان معیار میانگین معیار معتبریه...و اکثر سایتا معتبر هستن و سابقه نشون داده اکثر اوقات میانگین با شایستگی بازی جور در میاد...... .

الان تو خودت برو ببین ......ناظم بازی در مورد بازی جدید زلدا از میانگین برای نشون دادن شایستگیش استفاده کرده
    +

یه مورد هم اینکه همیشه باید معیاری واسه کیفیت یه چیزی باشه معیار اگه فقط بشه شخص مراد در نتیجه کاملا میشه معیار شخصی........مثلا من عاشق کینکت اسپورت هستم پس بهترین بازی امسال دیگه نه؟؟؟؟
    یه معیار مثه نمره کلاس اینا........

+

در کل بحث بحث طولانی هست و نمیتونم بگم تو راس میگی یا اشتباه میگی....ولی من به نظرم اون معیار میانگین رو قبول دارم........ .
    کلا حرفی هس که میشه روش مثه چند کاربر متعالی بحث کرد ولی اگه بحث کنیم این شمارش معکوس من میره ته....مصیبت جدید قفل هم که وارد شده از هر طرف تاپیک آشوبی میشه..

.
    .
    ببین مراد من نمیگم این امتیازات معیار نیست! من میگم یکی از معیارهاست ولی مهمترینش قطعا نیست! مهمترین معیار برای تشخیص خوب یا بد بودن بازی خود شخص گیمر هست! یه بازی برای تو بهترین ولی برای من بدترین! حالا تو بر اساس سایت ها و میانگین امتیازات میگی من بر اساس سلیقه شخصی ! و بالعکس! البته این نظره منه و تو هم نظر خودت رو داری و من نمیتونم نظرم رو به تو تحمیل کنم!

6. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نسخه کامل بازی لیک شد که متاسفانه XGD 3 هستش!
    فعلا باید صبر کنیم تا LT 2 بیاد.............
    LT+ 2.0 مهم نیست ، فقط ایمیج بگیرن ازش :|||||

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اول اینکه یه عذر خواهی از دوستان بسیار خوب که این بحث بوجود اومده طوری شد که روند تاپیک هم عوض بشه!
    هومان جان والا این بحث ها و این حرفا کلا کاری ندارم حالا اولش بحث سر آمار فروش بود و اینا که بعد اون بحث نامبر وان بودن پیش اومد که خوب اومدم یه سوالی کردم در همین مورد و جواب درستی هم داده نشد!!!
    ادامه اینکار اومد رو بحث جی تی و فورزا که خوب دیگه خودتون بهتر میدونید... یه مقدار میدونم حرفام شاید جالب به نظر نیومد و همون قضیه نابود شدن و اینا که اصلا بیخیال شیم هم بهتره که این از همون بحث نامبر وان بودن اومد ....
    اون بحث GOW با GEOW هم که با آرمین عزیز بود که خوب یه مقایسه ای بود که آرمین انجام داد و در ادامه هم من هم مقایسه ای کردم که البته زیاد هم جالب نبود.این رو هم باید دید که بیشتر فن بازی شده بود بحث تا روند درست داشته باشه!
    ببین سهیل جان برای اینکه سو تفاهمی فقط بین من و شما نباشه اجازه می خوام این پستو بدم و شما هم بخوونی .......امیدوارم اگه مشکلی هست حل شه.. یهو دیدی افتادم مردم اون دنیا گریبانمو نگیری :

بحثی که من با ناظم انجمن شروع کردم و حرفایی که بین من و ایشون رد و بدل شد به این پست ربطی نداره .....با مدیر صحبت کردیم و تموم شده(یعنی نمیخوام در مورد محتوای اونا دفاع یا انتقادی کنم)
    ولی در مورد پستایی که بین من و شما رد و بدل شد میخوام اینا رو بخوونی:

پستی که شما به من دادی پیرو بحث در تاپیک به نظر من عجیب اومد حتی تا حدی بود که کاربر عزیز amin 2010 هم خودشون یه جورایی متعجب شدن :

باو دیگه یه بازیایی رو مثال میزنی که خوده فنای SONY هم ارزوشونه رو کنسولشون ببیننش !
    +
    خب بکش بکش باشه که کریتوس هم از اول تا اخر فقط میکشه میره جلو!!
    !!!??? جان !!؟؟؟ فرزا رو نابود کرد !!؟؟؟ بعد از دو سال که اومد همه طرفدارای بازی یامائوچی رو به فحش کشیدن بعدا میگی نابود شده !!!
    بعدشم که گفتی من فنم و همیشه از بازیهای ماییکرو حمایت می کنم و فلان ظنم بیشتر شد که شما پست تحریک کننده به من دادی و هدف مسخره کردن منو داشتی واسه همین بنده هم با اون شکلکا جوابتو دادم(اگه بدونین من در این چند سال هیچگاه اینجوری جواب کسی رو ندادم)

1-حالا نمیدونم واقعا قصدتوت از اون پستا چی بوده؟؟؟اگه واقعا نظر شخصی بود و پست تحریک کننده نبوده.....من از شما عذر میخوام که اونجوری جواب دادم

2-ولی اگه اون لحظه هم قصد شیطنتی داشتین و باعث شده من اونجوری جواب بدم هم باز بی خیال و امیدوارم به دوستیمون خدشه وارد نشه باشه و من از شما معذرت می خوام خیالی نیس....

.
    .
    Last edited by halflife g; 10-09-2011 at 20:42.

9. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

ببین سهیل جان برای اینکه سو تفاهمی فقط بین من و شما نباشه اجازه می خوام این پستو بدم و شما هم بخوونی .......امیدوارم اگه مشکلی هست حل شه.. یهو دیدی افتادم مردم اون دنیا گریبانمو نگیری :

بحثی که من با ناظم انجمن شروع کردم و حرفایی که بین من و ایشون رد و بدل شد به این پست ربطی نداره .....با مدیر صحبت کردیم و تموم شده(یعنی نمیخوام در مورد محتوای اونا دفاع یا انتقادی کنم)
    ولی در مورد پستایی که بین من و شما رد و بدل شد میخوام اینا رو بخوونی:

پستی که شما به من دادی پیرو بحث در تاپیک به نظر من عجیب اومد حتی تا حدی بود که کاربر عزیز amin 2010 هم خودشون یه جورایی متعجب شدن :

بعدشم که گفتی من فنم و همیشه از بازیهای ماییکرو حمایت می کنم و فلان ظنم بیشتر شد که شما پست تحریک کننده به من دادی و هدف مسخره کردن منو داشتی واسه همین بنده هم با اون شکلکا جوابتو دادم(اگه بدونین من در این چند سال هیچگاه اینجوری جواب کسی رو ندادم)

1-حالا نمیدونم واقعا قصدتوت از اون پستا چی بوده؟؟؟اگه واقعا نظر شخصی بود و پست تحریک کننده نبوده.....من از شما عذر میخوام که اونجوری جواب دادم

2-ولی اگه اون لحظه هم قصد شیطنتی داشتین و باعث شده من اونجوری جواب بدم هم باز بی خیال و امیدوارم به دوستیمون خدشه وارد نشه باشه و من از شما معذرت می خوام خیالی نیس....

.
    .
    مراد جان فک نکنم برای یه صحبت ساده و دوستانه بخواد جای مشکلی باشه یا اینکه بخواییم سو تفاهمی داشته باشیم و به شخصه من که با شما مشکلی ندارم و اینکه شما عزیز ما هستی
    این ها همه یه بحث بود با تم خشونت!! حالا یه مقدار تند صحبت کردیم این هم میزاریم بابت باحال شدن بحث
    چرا میگی این رو آخه سو تفاهم چیه؟!
    +
    اون بحث شما با حامد جان که من کاری ندارم...ولی در رابطه با اون بحث....

واقعا این طور برداشت کردی؟! دمت گرم مراد!!! واقعا من اینطوری هستم؟! پست تحریک کننده!!!!
    باور میکنی من خوشم نمیاد کسی رو مسخر کنم؟! باور میکنی منظوری نداشتم؟! این چیز هایی رو که گفتم شاید یه مقدار تند بود حرفام ولی باور کن قصد توهین ندارم اصلا هم دوست ندارم اینطوری فک کنی که ناراحت میشم
    آقا این چی بود برداشت کردی؟!
    +

نه باو من که قصد جسارت نداشتم پست تحریک کننده ندادم و همونطور که تو اون پست گفتم بیشتر برای اون قضیه نامبر وان که به نظر تحریک کننده نیز بود جواب دادم همین...

والا مراد جان اگر گفتم طرف مایکرو رو میگیری اصلا این کجاش قصد مسخره کردن داشت؟! بعد اینکه خوب من دیده بودم که بیشتر طرف مایکرو رو میگری که گفته بودی ایکس باکس کنسول برتره و ... که البته حالا درست و نادرست اش رو کار ندارم چون جان کارمک هم گفته ایکس باکس اوله و بعد اون ps3 دوم هست تو کنسول ها به نظر من اینا فقط نظر شخصیه و چون جان کارمک گفته دلیل نمیشه حرف اون رو برای برتری یه کنسول دونست و به بقیه این رو تحمیل کرد بلکه نظر کارمک حالا شاید روش معیار هایی داشته این رو گفته و یا شما آمار فروش رو یه بار که گذاشته بودی تو بخش فروش بازی ها ملاک برتر بودن دونستی که نظر شما هم قابل احترامه و اینکه بحث جدایی داره که در حد این تاپیک و مربوط به اینحا هم نیست ولی به هر حال...

اینکه قصد من از این پست ها فقط این بود که بگم آقا این عنوان هایی که گفتی حالا به دور از هر گونه مقایسه واقعا شماره یک هستن دیگه این رو خودت بهتر میدونی دیگه حالا چی شد این رو گفتی یه مقدار برای من جای تعجب داشت؟؟؟!!! و اینکه اگر من چیزی گفتم به هر حال ناراحت شدی که میدونم هم ناراحت شدی بنده از شما عذر میخوام و ممنون از اینکه گفتی این برداشتی که از حرفای من داشتی چون واقعا اگر نمیگفتی اینجا یه دلخوری بی جهت و بی اساس پیش میومد و اینکه باز هم میگم قصدی از اون حرفا نداشتم.

11. 7 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

اقا بازم شد فیلم فارسی که !!!
    همه چی در پایان با گفتن من فدای تو چاکرم نوکرم به خوبی و خوشی تموم شد بعد میگن ما ها جنبه بحث نداریم !!! ببینین چقدر دوستانه حل شد مشکل !!!
    +
    اقا من حالیم نیست بحثم کاری ندارم ولی تو قضیه فرزا و GT نظرم عوض نشده ها ! در جریان باشید کلا !
    +
    سهیل وسط بحث واقعا میدیدمت خفت میکردم !اینم در جریان باش !
    +
    مراد عجیبه من شدیدا در سلیقه بهت نزدیکم ( بجز یه چی که گفتی بهترینFPS پی اس 3 RS هستش ( باو کیلزون من خیلی خوشم امد !!))در کل بهت تبریک میگم ، خوش سلیقه ای !!!
    +
    اقا یه سوال من داشتم . ما ها که بازی کپی کردیم اگه بازی اوریج بخریم بازی کنیم (انلاین) امکان داره بن شیم ؟

13. 6 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

اقا بازم شد فیلم فارسی که !!!
    همه چی در پایان با گفتن من فدای تو چاکرم نوکرم به خوبی و خوشی تموم شد بعد میگن ما ها جنبه بحث نداریم !!! ببینین چقدر دوستانه حل شد مشکل !!!
    +
    اقا من حالیم نیست بحثم کاری ندارم ولی تو قضیه فرزا و GT نظرم عوض نشده ها ! در جریان باشید کلا !
    +
    سهیل وسط بحث واقعا میدیدمت خفت میکردم !اینم در جریان باش !
    +
    مراد عجیبه من شدیدا در سلیقه بهت نزدیکم ( بجز یه چی که گفتی بهترینFPS پی اس 3 RS هستش ( باو کیلزون من خیلی خوشم امد !!))در کل بهت تبریک میگم ، خوش سلیقه ای !!!
    +
    اقا یه سوال من داشتم . ما ها که بازی کپی کردیم اگه بازی اوریج بخریم بازی کنیم (انلاین) امکان داره بن شیم ؟
    اگه بازیتون اوریج باشه که دیگه بن شدن در کار نیست!

برین آنلاین بزنین جای مارو هم با دو تا هد شات پر کنین!!

15. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

پس خدا رو شکر حل شد مشکل......... .

اینکه قصد من از این پست ها فقط این بود که بگم آقا این عنوان هایی که گفتی حالا به دور از هر گونه مقایسه واقعا شماره یک هستن دیگه این رو خودت بهتر میدونی دیگه حالا چی شد این رو گفتی یه مقدار برای من جای تعجب داشت؟؟؟!!!
    والله من گفتم دیگه مثلا به نظر من بازیهای fable-alnwake-killzone-resistance-infamous-Gt5-heavy rain نامبر وان نیستن......هر کدوم ایرادایی دارن که باعث میشن بهترین نباشن...... .
    البته واقعا لذت می برم از بازی باهاشون و خارق العادن و عالین ولی به عنوان یه بازی درجه یک بهشون نگاه نمی کنم...... .

در عوض متال گیر-گاد او وار-لیتل بیگ پلنت-انچارتد-فورزا-گیرز-هیلو به نظرم درجه یک و عالی هستن.......بازیهای دیگه ای هم هستن که خیلی خوشم میاد و ساعتها پاش وقت میذارم ولی بین بازیهای این دو کنسول ابن جوری ترجیح میدم...... .

در مورد بازیهای PC هم که فقط و فقط بازیهای بلیزارد بقیه خیلی در توجه من نیستن.... .

والله کلا به نظر من اگه کیلزون 3 اون گرافیکو نداشت دیگه کلا وضعش درام میشد......ولی رزیستنس درسته بازی جنریکی نیس و کلا گیم پلی ابداع کننده ای نداره ولی در مجموع شدیدا مفرحه..... .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 10-09-2011 at 22:13.

17. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    اول اینکه واقعا مثل اینکه بازی دارای قفل جدید هستش و امروز هم بین رفقا نشسته بودم و از این که بازی این قفل رو داره ناراحت و غم الود یه گوشه نشسته بودن و دست دعا میکردن که زود مشکل برطرف بشه منم برگشتم گفتم هوادار بازیت هستی پس برو اورجینالشو بخر و حالش رو هم چند برابر ببر.
    منم تماس گرفتم یه فروشنده ای بود گفت 85 تومن برات ردیف میکنم این اما فعلا مانی وجود نداره و تازه 350 تومن دادم برا 4 تا بازی ps3 و مانی نموند.
    +
    منم یه سوئتفاهمی رو برطرف کنم من هیچ وقت با کاربر Halflife g هیچ گونه بحثی نداشتم و اصلا و ابدا هم نه پستهاشون رو نقل وقول کردم و نه قرار بود نسبت به ایشون و پست های ایشون بحثی داشته باشم پست ها کاملا موجود هستش و میتونید مراجعه کنید هر بار کاربر amin 2010 پست میداد من سر صحبتهام با ایشون بود. ولی نمیدونم چی شد که هی مارو به هم چسبوندید....
    علتش هم اینه که من یک گیمر بسیار ساده و اماتور هنوز خودم رو در اون حدی ندونستم که با ایشون بحث کنم و سر صحبت باز کنم فعلا به اون درجه که بتونم صحبت های ایشون رو نقد کنم نرسیدم.و خیلی کوچیکتر از این حرفام این از این
    +
    در مورد بازی ها و امتیازاتش که بحثی الان به وجود امده من شدید با دوستم شهاب موافقم و حرفهای ایشون بسیار برام قابل قبول هستش یه بندی من دو سال پیش نوشته بودم میتونید با مراجعه به اون بند نظرات من رو هم مرور کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    +
    امیدوارم بحثاتون با خوبی و خوشی ادامه پیدا کنه.
    مرسی

19. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •