دوستان کیفیت بازی فرقی کرده نسبت به۱۰ یا همون جوری مونده
دوستان کیفیت بازی فرقی کرده نسبت به۱۰ یا همون جوری مونده
نوامبر 2010
من یه تریلز از بازی دیدم.........(همین که صفحه پیش بود)
خیلی انیمیشن ها پیشرفت کرده بود.........حرکت بازیکن ها.....پاس ها و شوت ها و برخورد ها طبیعی تر شده بود......چند صحنه هم تکنیک های بازی کنان را نشون داد........
تنها ضعفی که دیدم.......این تور دروازه بود.......هنوز شله![]()
طراحی تماشاگران که مثل قبله و همینطور نشستن و هیچ تکونی نمیخورن...
فقط سروصداشون میاد که با توجه به عدم حرکت و واکنش های اونا خیلی مصنوعی دیده میشه
مثلا می بینی 90 % تماشاچی ها لباس یک رنگ پوشیدن که این هم خیلی توی چشم میزنه و باید درست بشه...کلا تنوع کمی توی تماشاچی ها دیده میشه و انیمیشن خاصی ندارن که بشه گفت تغییر کردن
ممنون از بهزاد جان!
من نمیدونم آخه تو چند در صد از بازیهای فوتبال از این دریبل رنگین کمان فکر کنم استفاده میشه!به نظر من اصلا به درد نخور هست!
عوض طراحی این چنین دریبلهایی که فقط تو خواب زده میشه پا عوض کردن را کار کنن!خیلی رو اعصاب من بود!
اون دریبل مخصوصی که رونالدو داره و یهو مسیرش را عوض میکنه!اونو کار کنن!
اومدن چه نوع دریبلی وارد بازی کردن............
Last edited by joey jordison; 18-06-2010 at 17:03.
سلام مهران جون خوبي ؟
فكر مكينم اينبار با يه بازي متفاوت طرف باشيم . اميدوارم مثل پارسال بازي اصلي با چيزي كه قبلا وعده اون داده شده بود فرق نداشته باشه . راستي من از اون روز تا الان دارم همون دمو رو بازي ميكنم خيلي هم حال ميده خدايي .
اين بار من كه بد جور اميدوارم به اين بازي .
مهران يه اشتراك adsl بگير خودت رو راهت كن . با دايا لاپ كه نميشه وبگردي كرد .![]()
سلام وحید جان!سلام مهران جون خوبي ؟
فكر مكينم اينبار با يه بازي متفاوت طرف باشيم . اميدوارم مثل پارسال بازي اصلي با چيزي كه قبلا وعده اون داده شده بود فرق نداشته باشه . راستي من از اون روز تا الان دارم همون دمو رو بازي ميكنم خيلي هم حال ميده خدايي .
اين بار من كه بد جور اميدوارم به اين بازي .
مهران يه اشتراك adsl بگير خودت رو راهت كن . با دايا لاپ كه نميشه وبگردي كرد .
من دارم Nba بازی میکنم!وضعم خرابه
این دمو را برسون دست وحید ویستا اگه میتوانی بریم بگیریم نگاه کنیم البته اگه داری!!
فعلا منتظر بمونیم ببینیم چی میشه!
نميدونم حالا اين نوار آبي رنگ تو بازي هستش يا نه ......؟!
اگه باشه كه خيلي آزار دهنده ميشه .....!؟
بايد يه فكر ديگه بحالش كرديا بشه اونو مخفي كرد
تاريخ عرضه بازي به تاريخ خودمون كي ميشه تقريبا ؟ فكر كنم 1 ماه قبلش هم دمو قابل بازي كردن بياد .
Last edited by vahidreza2007; 18-06-2010 at 18:51.
هست ديگه ولی انگار ميشه حذفش کرد ، ولی نميدونم اين ايده کی بوده خيلی مسخره شده حالا نميدونم اگه off ش کنيم کلاً ميره يا اينکه ميره اون پايين پيشه اسمه بازيکن ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)