تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 71 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

1- تا اونجا که من متوجه شدم این دستگاه (ها) دقیقا یه نوع کامپیوتر هستند که اگه به یه مانیتور متصل بشن تمام کارایی یه کامپیوتر رو دارند از نظر واسط کاربری (منظورم ویندوزه)... درسته؟
    تقریبا.. پست اول همین تاپیک رو میتونید بخونید.

2- صدایی که فن این سیستم ها تولید میکنن در چه حدیه؟ چون دارم به این فکر میکنم که یه دستگاه تهیه کنم و با اتصال هارد اکسترنال بهش توی استودیو بتونیم بعنوان سورس دیجیتال صوتی ازش استفاده کنیم و با اتصال یه DAC به پورت یو اس بی بتونیم صدارو بصورت خروجی دیجیتال بگیریم و استفاده کنیم
    بستگی داره چه سیستمی باشه، میشه از قطعاتی که گرمای کمتری تولید میکنن استفاده کرد که سیستم تقریبا بیصدا کار کنه

3- آیا مدلی وجود داره که خروجی اپتیکال داشته باشه؟
    بله روی بعضی مادربورد ها خروجی آپتیکال هم هست...

4- از کجا میشه این دستگاه هارو تهیه کرد؟ چه به صورت آماده چه برای اسمبل کردن
    هم میتونید خودتون سیستم جمع کنید با همین قطعات تو بازار، این سیستم های آماده هم هستن مثل Asus EeeBox یا همین Zotac که صفحه های قبل لینکش رو دوستان گذاشتن، تو همین فروشگاهای کامپیوتر پیدا میشن.

2. 3 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان سلام

برای htpc مادربرد ، سی پی یو، رم و پاور تا حدود 200 - 220 چی پیشنهاد می دهید؟

ممنون
    Last edited by sina.sa; 19-11-2011 at 14:50.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید که htpcهای برند zotac رو کجا میتونم تهیه کنم... گویا با گارانتی آواژنگ عرضه میشه... اگه کسی راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم (اگه امکانش هست پ.خ کنید برام)
    Last edited by klipsch; 19-11-2011 at 18:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید که htpcهای برند zotac رو کجا میتونم تهیه کنم... گویا با گارانتی آواژنگ عرضه میشه... اگه کسی راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم (اگه امکانش هست پ.خ کنید برام)

سلام . به نظر من شما اگه خودتون یک سیستم ببندید میتونید با قیمت تقریبا مشابه با سیستمهای آماده یک سیستم بهتر و قوی تر جمع کنید . این سیستمهای آماده سیستمهای بسیار خوبی هستند ولی معمولا هر کدومشون در یک زمینه نقص دارند و ضعیف هستند . مثلا اگه شما بیشتر استفادتون موسیقی هستش میتونید سیستمی ببندید که کارت صدای خوبی داشته باشه اگه بیشتر استفادتون فیلم هستش میتونید روی تقویت کارت گرافیک تمرکز کنید و کلا اینجوری دستتون باز تره .فکر کنم با حدود 600 بشه سیستم خوبی بست .

6. 3 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام . به نظر من شما اگه خودتون یک سیستم ببندید میتونید با قیمت تقریبا مشابه با سیستمهای آماده یک سیستم بهتر و قوی تر جمع کنید . این سیستمهای آماده سیستمهای بسیار خوبی هستند ولی معمولا هر کدومشون در یک زمینه نقص دارند و ضعیف هستند . مثلا اگه شما بیشتر استفادتون موسیقی هستش میتونید سیستمی ببندید که کارت صدای خوبی داشته باشه اگه بیشتر استفادتون فیلم هستش میتونید روی تقویت کارت گرافیک تمرکز کنید و کلا اینجوری دستتون باز تره .فکر کنم با حدود 600 بشه سیستم خوبی بست .
    متوجه صحبت شما هستم و کاملا درست میگید که میشه مثلا کارت صدای بهتر نصب کرد ولی مساله اینه که حتی اگه کامپیوتر کارت صدا هم نداشته باشه باز هم برای ما مناسبه... در واقع ما فقط یه سیستم میخوام با مشخصات زیر:

* قدرت پردازش و پخش فایلهای Flac رو داشته باشه (که پردازش زیادی هم نمیخواد شاید با 500 مگاهرتز پخش بشه)
    * ترجیحا سیستم عامل ویندوز باشه
    همین
    وقتی DAC رو به کامپیوتر وصل میکنیم حتی اگه کارت صدا نداشته باشه، دک بعنوان کارت صدا شناخته میشه و هر موزیکی که گوش کنید مستقیما وارد دک میشه... رو این حساب فکر کنم سیستم های آماده که جمع و جورتر هم هستند برای کار ما مناسب باشند... ظاهر بهتری هم دارند

8. 2 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده اگر تبلیغ نباشه تو کار فروش قطعات کامپیوتر هستم و قیمت این دستگاه البته مادربورد اینتل که سی پی پو اتم روش هست با کیس درمیاد 220000و میمونه کارت گرافیک و هارد که باقیمت الان هارد میشه تقریبا 500(باکیس )میمونه بلوری که این مدل کیس ها فقط اسلیم(مخصوص لپ تاب) روش بسته میشه که اونم تقریبا 250باید باشه میره بالا درسته البته سیستم خوبی هستش یه تعداد واسه یه موسسه بستیم خیلی باحال بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    گيلان سرفراز

پيش فرض

مدل اماده و داراي كنترل و هاردش چقدر هست? بيشتر واسه ديدن فيلم و كليپ ميخوام. دوستان ميشه چند مدل اماده ش رو با قيمت و مشخصات كامل اينجا بذارند تا همه استفاده كنند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من مدلهای Zotac رو میخوام... امکاناتش اصلا برام مهم نیست همین که ویندوز داشته باشه با یه پورت USB کافیه... کارت صدا و گرافیک و رم و سی پی یو هم اصلا مهم نیست فقط ویندوز رو ساپورت کنن کافیه... از کجا میشه خرید؟ کسی اگه جای خاصی رو می شناسه که موجود داشته باشه لطفا پ.خ کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من مدلهای Zotac رو میخوام... امکاناتش اصلا برام مهم نیست همین که ویندوز داشته باشه با یه پورت USB کافیه... کارت صدا و گرافیک و رم و سی پی یو هم اصلا مهم نیست فقط ویندوز رو ساپورت کنن کافیه... از کجا میشه خرید؟ کسی اگه جای خاصی رو می شناسه که موجود داشته باشه لطفا پ.خ کنه

سلام.
    مدلهای زوتاک رو نمیدونم . اما سایت چاره چند مدل داره . به این لینک سر بزنید شاید این مدلها هم براتون مناسب باشه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

13. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    گيلان سرفراز

پيش فرض

بسيار ممنون از راهنمايي شما . ولي فكر كنم اينها هيچكدوم كنترل دار نيستند. يك مدل زوتاك بود كه كنترل داشت ايا كسي خبر داره كه قيمتش چقدر هست و از كجا ميشه تهيه كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •