منم یک رو بازی نکردم ولی فکر کنم توی همین نسخه دو چند تا فلاش بک جالب داره که یاداوری میکنه نسخه یک رو
آخه تو نسخه دو گرلت(شخصیت اصلی) حافظش رو از دست داده و کم کم یه چیزای یادش میاد
منم یک رو بازی نکردم ولی فکر کنم توی همین نسخه دو چند تا فلاش بک جالب داره که یاداوری میکنه نسخه یک رو
آخه تو نسخه دو گرلت(شخصیت اصلی) حافظش رو از دست داده و کم کم یه چیزای یادش میاد
من یک رو بازی کرده بودم ولی تا نصفه هاش...
متاسفانه با اینکه دو تا از ورژن 1 رو خریدم ولی هر جفتش به یه جایی که میرسید
از بازی میپرید بیرون که مال کرکش بود.
داستانش ربطی به ورژن 1 نداره ولی بقول HMR یکی دو جا تو یادآوری های گرالت که بصورت انیمی نشون میده
یه چیزایی از داستان یک و نامزدش یعنی ینفر رو میگه.
ولی در طول بازی بغیر از اسم ینفر (Yenefer) که چند بار گفته میشه و
اسم سالاماندر (Salamander) که تو یکی از ماموریت ها میگه
هیچ چیز دیگه ای از ورژن یک وجود نداره...
پس با خیال راحت بهترین بازی RPG حال حاضر دنیای بازیهای کامپیوتری رو بخرین و حالشو ببرین...
راستی واسه اونایی که ورژن یک رو بازی نکردن
یه چیز جالب بگم
گروه اصلی که باید دنبالشون میکردید و ظاهرا دشمنای اصلیتون بودن
اسمشون Eternal Fire (آتش جاودان) بود
و یکی از گردن کلفتاشون که قیافه شدیدا ایرانی داشت
اسمش آذر جاوید (به همون معنی eternal fire) بود
این موضوع خیلی واسم جالب بود که یه همچین اسم اصیل پارسی رو
یه گروه بازی ساز تازه کار و لهستانی تو بازیشون جا داده بودن...![]()
دوستان بعد از اون قسمت که گرلت میره دوستشو از اعدام شدن نجات مده-تو جنگل- وقتی با اون موجودا رو به رو میشم نمیتونم بکشمشون..تا 2 تا دست میخوره میمیره...چطوره جریانش؟ نمیشه دفاع کرد مثل اساسین کانتر اتک کرد؟
دوست ندارم از ترینر استفاده کنم اگه کسی راهی بلده بگه
ممنون![]()
میتونی E رو نگهداری تا حمله های روبرو رو دفاع کنی مدام با space اینور اونور بری تا فاصلتو حفظ کنی.....دوستان بعد از اون قسمت که گرلت میره دوستشو از اعدام شدن نجات مده-تو جنگل- وقتی با اون موجودا رو به رو میشم نمیتونم بکشمشون..تا 2 تا دست میخوره میمیره...چطوره جریانش؟ نمیشه دفاع کرد مثل اساسین کانتر اتک کرد؟
دوست ندارم از ترینر استفاده کنم اگه کسی راهی بلده بگه
اگه میخوای تو جنگا راحتتر باشی و اذیت نشی
حتما این پست رو بخون...
کانتر اتک هم داره ولی بشرطی که آپگرید کنی. اتفاقا خیلی هم جالبه اگه بتونی باهاش کار کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از آپگریدهای اولیه قسمت شمشیرشه.
وقتی آپگرید کردی کافیه E رو نگه داری و تا اومد حمله کنه (یه علامت شمشیر نشون داده میشه)
دکمه چپ ماوس رو میزنی.
ولی در کل هیچوقت Space رو فراموش نکن.![]()
سلام دوستان
من هر چي گشتم جواب سوالم رو تو تاپيك پيدا نكردم...
چطوري ميشه از تله ها ، بمب ها ، خنجر ها و... استفاده كرد؟ من وسايل رو در جاي مشخصشون قرار ميدم ولي نميدونم توي بازي بايد كدوم كليد رو زد كه ازشون استفاده بشه.
اینا رو میتونی با عدد 4 بالای کیبورد عوض کنی و با R میتونی کارشون بزاری یا بمب ها رو پرت کنی
باید R رو ثابت بگیری تا انجام بده برای جادو ها هم که با عدد 3 عوض میکنه و با Q استفاده.
من الان بازی رو تموم کردم . به نظرم گیم پلی و گرافیک بازی نقاط قوت اصلیشن . اما پایان به نظرم در حد داستان بازی نبود . هر چند که بازی 16 تا پایان داره. مثل فیلم های ایرانی یه دفعه سر و ته همه چیو هم آوردن .
اما خیلی بازی قشنگی بود واقعا . تبریک میگم به CD Project Red
من به بازی 8.5 میدم از 10 .
من دوبار بازی رو تموم کردم ولی تصمیم گرفتم اژدها رو نکشتم
اگه بکشیمش چی میشه؟؟
دیلوگ بعدشو اگه میتونین بنویسین
از بی بازی ای دارم بازیش میکنم
ولی واقعا داره بهم میچسبه بازی.داره ازش خیلی خوشم میاد.اولین rpgای هست که منو مجذوب خودش داره میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)