منم خیلی مشکل مهمات دارم.شدید کم میارم![]()
منم خیلی مشکل مهمات دارم.شدید کم میارم![]()
آره بابا خیلی ناجوره! نا سلامتی این همه تکنولوژی به خودش وصل کرده بعد اسلحه درست حسابی و فشنگ نداره! من که خسته شدم بس که هر کی و زدم برای 2 تا دونه فشنگ گشتمش!![]()
این تایفون چجوری فعال میشه؟
این بازی اساسش مخفی کاریه!
به نحوی که خود من اینقدر توی بازی مهمات اضافه میاوردم که همیشه_ی خدا در حال فروختنشون بودم و هیچ وقت هم این inventory_یم جا برای پر کاه هم نداشت![]()
اتفاقا خیلی از گیمرها به سازنده بازی به همین موضوع گیر داده بودن و به این مشکل که چرا توی بازی اینقدر مهمات کمه اعتراض کرده بودند که اونها هم توی این بیانه اعلام کردند که هدف ما استفاده گیمرها از قدرت خلاقیتشون هست نه انجام یک بازی اکشن محض که میتونید اینجا بخونید:
محتوای مخفی:
خلاصه اگه بازی رو طبق روال خودش برید هرگز به کمبود مهمات برنمیخورید
اولویت با مخفی کاریه ،میشه چن نفر رو با مخفی کاری کشت بعد سلاح و مهماتشونو برداش...
بله میشه اصلا اصل کیف کشتن تو همین مخفی کاریه
منتظر میمونی تا برگرده قلبت داره میکوبه تو یه لحظه که برگشت میری نزدیکش خلاص
بعضی مرحله هاش خیلی سخته ، تو کل بازی شاید چندان به اسلحه نیاز نداشته باشی ولی آخرش که میرسه جبران میکنه ، مثل نجات دادن خلبانه ، من الان مهمات ندارم تو مرحله کشتن اون یارو نمیر گیر کردم ، دیگه هم حوصله ندارم برم،
بعد از این چند تا مرحله دیگه داره ؟
بازی به نظر من ناامید کننده بود مخصوصا اگه dx invisible war بازی کرده باشین
ماموریت های جانبیش از 10تا بالا تر نبود با این حال به نظرم خیلی تکراری بودن
قابلیت ها خیلی ناقص قابلیت فوق سری تایفون فوق العاده بی مصرف بود و همین طور شارج نشدن کامل انرزی خیلی از توانایی هارو بدرد نخور میکرد من هیچ موقع تو بازی حس یه فوق انسان بهم دست نداد
داستان بازی خوب شروع شد ولی خیلی بد و ناتموم به اتمام رسید ضد حال ترین لحظه بازی وقتی بود که به دوست دخترت می زسی با اون همه دراما که اول بازی بود خیلی ساده در حد چند جمله قضیه تموم میشه واسه همینه که فقط بازی های bioware و jrpg همیشه انتخاب من هستن
اون جاهایی هم که تو بازی هست فشنگ های زیادی ندارن
ولی تو اول بازی از دم مترو که این ور تر میایی یک خونه خرابه بید که از پشتش راه داره به کوچه پس کوچه اون تو یک مرده هست چیز میز می فروشه
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
اره من این قدر که باتریش زود خالی می شد بیزار بودم ولی یاد می گرفتم چه جور مخفی بروم و همه رو بکشم
وقتی بازی رو تموم کردم رفتم یک تررینر گرفتم و اون قسمت بازی بودش که یک عالمه آدم ریخته دیونه شدن اونجا رو لود کردم و باتریک رو زدم رو بی نهایت و هیچ وقت خالی نشه وای چه حالی می داد فقط با q کار می کردم
چه حرکت هایی قشنگی داشت بعضی هاشو تاحالا ندیده بودم
خیلی دوست داشتم از اول شروع کنم ولی وقت نمی شه![]()
من اصلا با شرو دوباره ی یه بازیی ک تموم شده موافق نیسم ! هر چن بهترین باشه !(فقط یه Hitman Blood Money رو دوبار تموم کردم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)