تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 136 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

عزیزان من امروز به حول و قوه الهی قطعی های من هم شروع شده و مشکلی شبیه دوستمون KING_DESIGNER رو دارم

البته یه جا خوندم کلا شبکه سراسری مشکل پیدا کرده و کابل ها قطع شدند؟

خلاصه خارج از کشور عزیزمون دو نهاد سازمان کمپانی که با هم رقابت می کنن در نهایت مصرف کننده از این رقابت سود می کنه که کدومشون شرایط بهتری دارن اما اینجا برعکسه باید دنبال ISP بگردی که کمتر سرتو کلاه بزاره کمتر قطعی داشته باشه و ...

لطفا بیشتر از این کیفیت اینترنت مخابرات رو با دروغهاتون زیر سئوال نبرید
    مدارکش هم موجوده
    من که خودم به شخصه تقریبا روزی 35 بار مودم رو خاموش روشن میکنم و فقط هم گوگل باز میشه
    پس میبینید که درسته ! و مشکل از کیس مبارک خودتون هست که باید ببریدش دکتر!!

پ.ن : این مخابرات و این اینترنتی که من دیدم حداقل تا 3 سال دیگه!!! همینجوریه یعد از اون معلوم نیست
    من که دیگه مطمئن شدم کاسه ای زیر نیم کاسه است . لنگر و زلزله و ... همش بهونه است چه جوریه که ایران توی قطعی های دنیا فقط اول میشه اونم با 194 بار قطعی ؟؟؟؟ ؟
    Last edited by KING_DESIGNER; 20-04-2010 at 01:47. دليل: نمیشه بگم

2. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

لطفا بیشتر از این کیفیت اینترنت مخابرات رو با دروغهاتون زیر سئوال نبریدمدارکش هم موجوده
    من که خودم به شخصه تقریبا روزی 35 بار مودم رو خاموش روشن میکنم و فقط هم گوگل باز میشه
    مشکل از هر )&,#*^#*&) بود فعلا حلش کردم ببین من یه بازی شطرنج آنلاین دارم(حرام است!) اینو اجرا می کنم و مینیمایز و سطح بسیار پایینی از پهنای باند رو درگیر می کنه (فقط برای رفرش کردن صفحه مسابقات) بعد دیگه هیچ قطعی هم نداشتم (تو سرعت دانلودم هیچ تاثیری نداره) البته برا من الان همه سایتها باز میشه کلا اگه بزارم دانلود کنه هم همینطوره قطع نمیشه ولی به محض اینکه بی کار بمونه بازم قطع نمیشه یعنی آیکون اتصال هست ولی سایتها باز نمیشن نرم افزارهای آنلاین لود نمیشن و ... عوض کردن کانفیگ و تنظیمات مودم هم هیچ تاثیری نداشته!همین مشکلو قبلا داشتی؟البته مطمئنم قضیه به گوشی و اسپلیتر ربطی نداشته برا من چون همونی هست که بود ...

حالا شما هم توکلت به خدا باشه و فردا برای دور هم بودن یه تماس با مرکز مخابرات (یا خود شبکه دیتا) بگیر
    Last edited by Kianoosh; 20-04-2010 at 03:12.

4. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ramtinmec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من رفته بودم مرکز شهید زارعی تا از مخابرات adsl بگیرم
    دم در یه نگهبان(حراستی) جوون بود که ادم با سواد و با حالی بود
    خودش به من گفت این اینترنتی که بهت میدیم 10 تومن همون 10 تومن هم برات کار میکنه نه بیشتر خودش گفت برو صبا یا پارس بگیر چون صبا تازه اومده منطقه ما خدماتش بد نیست و دانلود رایگان شبانه داره و روزانه اش هم سرعتش بدک نیست

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مشکل از هر )&,#*^#*&) بود فعلا حلش کردم ببین من یه بازی شطرنج آنلاین دارم(حرام است!) اینو اجرا می کنم و مینیمایز و سطح بسیار پایینی از پهنای باند رو درگیر می کنه (فقط برای رفرش کردن صفحه مسابقات) بعد دیگه هیچ قطعی هم نداشتم (تو سرعت دانلودم هیچ تاثیری نداره) البته برا من الان همه سایتها باز میشه کلا اگه بزارم دانلود کنه هم همینطوره قطع نمیشه ولی به محض اینکه بی کار بمونه بازم قطع نمیشه یعنی آیکون اتصال هست ولی سایتها باز نمیشن نرم افزارهای آنلاین لود نمیشن و ... عوض کردن کانفیگ و تنظیمات مودم هم هیچ تاثیری نداشته!همین مشکلو قبلا داشتی؟البته مطمئنم قضیه به گوشی و اسپلیتر ربطی نداشته برا من چون همونی هست که بود ...

حالا شما هم توکلت به خدا باشه و فردا برای دور هم بودن یه تماس با مرکز مخابرات (یا خود شبکه دیتا) بگیر
    میفهممت
    حالا مونده 3 چراغه بشی گیم آورت کنند
    منم یه تورنت ننه مرده دارم همیشه روشنش میزارم تا یه کانکشنی داشته باشم
    جملات منو درست بخون 35 بار در روز مودم رو خاموش روشن میکردم تا کانکت میشد بدبختی کانکت هم نیمشد.
    حالا حالها با این سیستمهای !!!فوق حرفه ای !!! هوووایی کار داریم .خدا پدر این اربابان چینی رو بیامرزه . آمین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لطفا بیشتر از این کیفیت اینترنت مخابرات رو با دروغهاتون زیر سئوال نبرید
    مدارکش هم موجوده

پ.ن : این مخابرات و این اینترنتی که من دیدم حداقل تا 3 سال دیگه!!! همینجوریه یعد از اون معلوم نیست
    من که دیگه مطمئن شدم کاسه ای زیر نیم کاسه است . لنگر و زلزله و ... همش بهونه است چه جوریه که ایران توی قطعی های دنیا فقط اول میشه اونم با 194 بار قطعی ؟؟؟؟ ؟
    یه طرفه قضاوت نکنید
    پس چرا ما مشکلی نداریم ؟!؟!
    من تا حالا یکبار هم قطعی نداشتم و از اونموقع که سرویس گرفتم تا حالا یکبار هم مودم رو ریست یا خاموش و روشن نکردم .

8. 3 کاربر از Slimon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

یه طرفه قضاوت نکنید
    پس چرا ما مشکلی نداریم ؟!؟!
    من تا حالا یکبار هم قطعی نداشتم و از اونموقع که سرویس گرفتم تا حالا یکبار هم مودم رو ریست یا خاموش و روشن نکردم .
    سلام علیکم حاج اقا
    بنده هم نظر شما رو دارم منم میگم بیشتر از این با دروغهاشون ( به خصوص این ارباب سایه های دروغگو و اون هم دستش مهرداد ) حیثیت یک سازمان رو زیر وال نبرند منم که سرویسم هیییییییییییییییییییییییی ییییییییییچ
    مشکلی نداره
    و من الله التوفیق

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من امروز رفتم از مخابرات بخرم از مسئول ارجاع پرسیدم گفت تموم شد
    منم ناراحت شدم و برگشتم داشتم میرفتم گفت بهتر که نخریدی گفتم یعنی چی کیفیتش بد بود؟
    گفت آره پشتیبانی هم نداشت همه آوردن پس دادن
    بهتر شد که نخریدی برو خوشحال باش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام علیکم حاج اقا
    بنده هم نظر شما رو دارم منم میگم بیشتر از این با دروغهاشون ( به خصوص این ارباب سایه های دروغگو و اون هم دستش مهرداد ) حیثیت یک سازمان رو زیر وال نبرند منم که سرویسم هیییییییییییییییییییییییی ییییییییییچ
    مشکلی نداره
    و من الله التوفیق
    وعلیکم سلام

دوست عزیز از شیوه پست دادن شما اینطور که متوجه شدم شما فکر میکنید من طرفدار این حکومت و دارودستش یا یه کاره ای تو این مملکت هستم که بنده رو به این شکل خطاب کردید .

ولی واقعیتش اینه که من هیچ مشکلی ندارم (حالا شاید مرکز مخابراتی ما مشکلی نداره) ولی چون شبکه سراسریه نباید مراکز دیگه هم مشکلی داشته باشند .

البته مودم من ایسوز سری قدیمیش هستش ...

Last edited by Slimon; 20-04-2010 at 13:10.

12. این کاربر از Slimon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

---------------------------------------اینا رو ول کن مغرضن من خودم یه دوستی دارم که مثل شما ایسوز مدل قدیمی داره و تا الان اصلا یبار هم قطعی نداشته همش هم داره با 220 کیلو بایت دانلود میکنه رحم و مروت هم حالیش نیست که مخابراته باید صرفه جویی کنه اینم از گزارش هفتگیش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

---------------------------------------اینا رو ول کن مغرضن من خودم یه دوستی دارم که مثل شما ایسوز مدل قدیمی داره و تا الان اصلا یبار هم قطعی نداشته همش هم داره با 220 کیلو بایت دانلود میکنه رحم و مروت هم حالیش نیست که مخابراته باید صرفه جویی کنه اینم از گزارش هفتگیش.
    کدوم مرکز مخابراتی ؟!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •