sound.vision عزیز جریان این هایپر استار چیه؟
sound.vision عزیز جریان این هایپر استار چیه؟
یه فروشگاه بزرگه که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد داره (تو غرب تهرانه)...اگه آدرسشو پیدا نکردی بگو برات تو پیغام خصوصی بگذارم.
آره الان یه سرچی زدم آدرسش رو از سایتش در اوردم
آقا تشکر / دعات میکنم
به نظرم از سامسونگ الجی و سونی این برند سر تره من که رفتم نمایندگیش کیفیت تصویرها رو می دیدم کیف کردم منتهی چون دنبال خرید تی وی سه بعدی هستم ..این برند قیمت به مراتب بالاتری داره مثلا ارزون ترین سه بعدیش 2400 بود! در صورتی که ال جی با 1800 می شه بخری...ولی برای کسی که دنبال کیفیته پیشنهاد می شه یه بار از نزدیک کیفیت رو ببینه!
سلام ميشه آدرس و شماره تلفن اونجايي كه ازش خريد كردي بدي؟ منم مي خوام بخرم قيمتش خيلي خوبه
چند لحظه پیش داشتم سایت ESIA رو چک می کردم ببینم چه مدل هایی تونستن، اخیرا AWARD این موسسه را دریافت کنند که بازم طبق معمول چشمم خورد به یه مدل از سری 9 هزار فیلیپس European 3D TV 2011-2012 - Philips 46PFL9706
این مدل تونسته تو بخش Video Awards 2011-2012 انتخاب بشه.... اگه دوست دارید اطلاعات بیشتری داشته باشید به لینک زیر مراجعه کنید :
این سایت گفته این مدل از فیلیپس یکی از بهترین تلویزیون های 3 بعدی بازار فعلی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نقد و بررسی دیگه هم از سایت تخصصی trustedreviews در مورد این مدل پیدا کردم که خوندنش خالی از لطف نیست...اینم لینکش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sound.vision; 23-08-2011 at 13:31.
سلام
پدرم يه ال اي دي فليپس مدل 8605 گرفته
من خواستم فيلم سه بعدي رو تست كنم براي همين از يكي شبكه هاي مسير تركبه كه 3d هست استفاده كردم ولي نتونستم تصاوير رو درست ببينم! يعني همونطور قاطي نشون ميداد( با عينك)
مشكل از كجاست؟ البته تو منوها قسمت مربوط به 3d هم غير فعاله و نميشه فعالش كرد.
مرسي
من از لحاظ کیفیت خیلی فیلیپس رو قبول دارم اما با توجه به قیمتهای خیلی بالاش نسبت به برندهای دیگه ، هیچ وقت جزو انتخابهام نبوده اما میدونم که یه چیز دیگس
خدا برسونه پولشو![]()
با سلام دوست عزیز . من هم یه 9705 46" دارم adsl رو به صورت روتر با کابل لن بهش وصل میکنم راحت به اینترنت وصل میشه.واقعآ تلویزیون عالیه.من سونی سری z و سامسونگ سری 7000 داشتم. اصلآ این lcd با اونا قابل قیاس نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)