اره اره 2000 نه 20000
با یه لباس که استفاده نمی کنی فرار کن
نشد از رموزی میشه استفاده کرد![]()
اره اره 2000 نه 20000
با یه لباس که استفاده نمی کنی فرار کن
نشد از رموزی میشه استفاده کرد![]()
آقا نگرخاز کجا بیارم!؟![]()
لازم نیست 2000 تا بدی من خودم با 500 تا ردت می کنم ( وعده های من )
شما که کوئست های مهم Freeside رو رفتی تموم شد یه مغازه که تو قسمت اول FreeSide هست و سر کوچشم یه پسره وایساده میگه بیاین مغازه ما خرید کنید چیزای خوب خوب داریم! ، باید بری اونجا
حال اینجاست که من از تجربه Fall 3 دیگه قهمیدم اسکیل Speech یکی از بهترین اسکیل هاست و تا به وگاس رسیدم فک کنم 50 اینا بود، شما باید بری اونجا با صحابش صحبت کنی ( که Speech 50 فکر کنم می خواست) بعد میگه که بهت پاسپورت میده با 500 تا...
شما هم اگر کوئست های فری ساید رو بری و یه سریم به کازینو بزنی بترکونی دره نوشابت تو روغنه !
اینم بخونی بد نیست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by xero.1992; 10-11-2010 at 20:44.
آقا من یه سوالی داشتم آیا fallout :new vegas=fallout4 یا new vegas دی.ال.سی fallout3 است.یه سوال دیگه fallout new vegas ادامه fallout 3 است یا داستانی مجزا داره؟؟![]()
به جای عدد از اسم استفاده شده
نه هیچ ربطی به هم ندارند
سلام دوستان من این بازیو نصب کردم ولی یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی با اسلحه شکلیک میکنم صداش با7-8ثانیه تاخیر میاد اما سلاح های سرد این مشککلو نداره وصداش کامل میاد مشکل چیه؟![]()
با 500Cap میتونی رد بشی باید بری پیش Mick بهش بگی تا برات Pass جعلی ردیف کنه![]()
2 تا نکته که البته شاید دوستان بدونن فقط محض یاداوری :
1.دوستان حتما یه سری به New Vegas Clinic بزنن چون میتونن Implant کنن
2.به عرض کسایی که تو کف Apperance ای هستن که تو Backshot loading نشون میده میرسونم که برا NCR Ranger هستش.برا به دست اوردنش میتونین C-4 بزارین تو جیبشون بعد با کمال احترام منفجرشون کنین تا Infame نشین![]()
شما برو پیش KING بعد ماموریتوش تکمیل کن بعد می فرستت پیش مایک و راف فکر کنم اونجا یه پس بت میده که میتونی راحت عبور کنی
مشکل اینه که من صحبت کردنم ضعیفه واسه همین پیش هیچ کدومشون نرفتم.
رفتم یکی از پلیس هارو کشتم کلیدش رو گرفتم از اونجا رد شدم و تا دم در هتل دنبالم اومدن !! بعدش هم که رفتم تو هتل یه چند نفر ریختم سرم با نامردی تمام منو کشتن. اونجا هم Speech نیاز بود که بازم کم داشتم!!!
بچه ها من اینجا گیر کردم، وقتی برای انجام کوئستی که باید برای Brotherhood انجام بدی اینجا میام که باید برم این تو، نه از ترمینال میشه بازش کرد خودشم کلید می خواد، کل والت 22 ( همینجایی که الان توشم ) رو گشتم چیزی پیدا نکردم....! هلپ !
ویرایش : رد کردم، باید اول بری طبقه 4 از همکفش یه کارتو از تو قفسه یه اتاق برداری بعد بیایی طبقه سوم با همین ترمیناله بازش کنی...
Last edited by xero.1992; 11-11-2010 at 14:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)