خب پس ، باید یکبار ویندوز رو Reinstall کنید!![]()
خب پس ، باید یکبار ویندوز رو Reinstall کنید!![]()
نــــــه...
چه فاجعه ای... هیچ راهی نداره؟؟؟
از کجا این گزینه فعال میشه
شاید اشتباهی فعال کرده باشم
استثنا این ویندوز برام مهمه روش نرم افزار یک یوزره یک بار قابل نصب نصب کردم!
ببین ، فاجعه ای در کار نیست! یک Reinstall ساده است!
ببینید ، پس از این حرف من میتونم نتیجه گیری کنم که شما اصلا از سیستم امنیتی FileVault هیچی نمی دونید!از کجا این گزینه فعال میشه
شاید اشتباهی فعال کرده باشم
استثنا این ویندوز برام مهمه روش نرم افزار یک یوزره یک بار قابل نصب نصب کردم!![]()
واین عجیبه!
ببینید سیستم امنیتی FileVault ، فایل های User شما رو بصورت 256 بیتی رمز گزاری میکند! و در صورتی که فعال باشد!
هیچ کس ، تاکید میکنم هیچ کس ، غیر شما نمیتونه به اونا دسترسی داشته باشه! حتی جوری تنظیم میشه که بکاپ های ماشین زمان بصورت رمزگزاری شده و بعد از اینکه شما Log out میکنید ، انجام شه!
و کلی امکانات دیگه! که یکیش همینه که اگر حتی هاردتون بخواند ، از سیستم جدا کنند و به فایل های شما دسترسی پیدا کنند ، فایل ها بصورت hidden باشند! جوری که فقط FileVault باشه که بتونه اونا رو بخونه!
چه توهمی !!
خب بگذریم ، این امکان در Apple Menu -- > System Preferences -- > Security -- > FileVault -- > Turn ON FileVault
وجود ، داره!
موفق باشید ،
امید
Last edited by Microsoft24; 01-06-2010 at 15:42.
آقا من نمیدونم این سنسور نوری مک بوکم تو ویندوز قاطی میکنه
وقتی نور کمه همراه باهاش نور زیر دکمه ها کم میشه وقتی هم که نور زیاد میشه هم نور صفحه زیاد میشه هم نور زیر کلید ها
میخواستم بدونم هیچ جا برای تنظیم سنسورش هست؟؟
راستی میخواستم مثل تو مک نور زیر کلید هاشو تو ویندوز خاموش کنم اما هیچ جور خاموش نمیشه فقط کم میشه!!؟
(راستی فقط تو ویندوز اینجوری هست تو مک به درستی هر چی بهتر کار میکنه)
نه مال من تو ویندوز هم درست عمل می کنه چون حسگرش ربطی به سیستم عامل نداره
سلام من دوتا سوال دارم 1 چه جوری میتونم پرینتر اچ پیمو به مکم وصل کنم؟در اصل چه جوری میتونم با مکم پرینت بگیرم؟
2 شلث لپ تاپ شارژ نداشته باشه در حین اینکه به شارژ باشه اشکالی نداره باهاش کار کرد یا مثل سونی بهتره وقتی تو شارژه باتریشو از پشت در بیاریم؟ممنون مشم راهنماییم کنید.
خب با سلام به بهنام خان ،
ببینید ، نور کیبورد و صفحه نمایش در مک ، با استفاده از سنسور نوری (همون که بقل isight ه!) با کم شدن نور محیط کم و با زیاد شدن نور محیط زیاد میشه! ولی این امکان در ویندوز وجود ندارد ، و فقط در ویندوز هفت است که نور کیبورد با کم و زیاد شدن نور محیط تغییر می کند! ولی نور صفحه نمایش ثابت است! و امکان تغییر اتوماتیک آن در ویندوز وجود ندارد!
راه حل ؟؟؟ هست ، چرا نباشه؟ ، یادتتون باشه که فقط غیر ممکن ، غیر ممکنه!میخواستم بدونم هیچ جا برای تنظیم سنسورش هست؟؟
با استفاده از نرم افزار ، " Power Plan Assistant for Windows 7 " خیلی راحت می تونید ، نور کیبورد رو به کل خاموش کنید و یا جوری تنظیم کنید ، که هر وقت به ویندوز وارد می شید ، تنظیمات شما رو اعمال کنه ، فقط یک مشکلی هست این نرم افزار هر هفته آپدیت میشه و شما باید نسخه ی جدیدش رو دانلود و نصب کنید!
قبل از عمل :
بعد از عمل :
سایر امکانات ، این نرم افزار :
لینک دانلود :
یادتتون باشه ، این نرم افزار فقط در محیط ویندوز هفت کار میکنه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله ، متاسفانه ، این مشکل در سری Unibody هنوز وجود داره! ولی من از طرف استیو به شما قول میدم که در آپدیت ۳.۲ بوت کمپ (که در آینده ای نزدیک عرضه خواهد شد!) این مشکل بر طرف شه!راستی میخواستم مثل تو مک نور زیر کلید هاشو تو ویندوز خاموش کنم اما هیچ جور خاموش نمیشه فقط کم میشه!!؟
(راستی فقط تو ویندوز اینجوری هست تو مک به درستی هر چی بهتر کار میکنه)
موفق و پیروز باشید ،
امید
Last edited by Microsoft24; 01-06-2010 at 21:33.
خیلی ، راحت کابلشو وصل کن ، بعد اگر توسط مک شناخته شد ، که هیچی ، اگر نشد درایور مک ، پرینتر تون رو از سایت HP دانلود و نصب کنید ، بعد پرینتر رو وصل کنید!
ولی ۹۰ درصد ، توسط مک شناخته میشه!
کابل رو که وصل کردی ، برو به :
Apple Menu -- > System Preferences -- > Security -- > Print & Fax -
بعد اگر اسمش بود ، شناخته شده!
دوست عزیز ، شما از کدوم سری مک بوک پرو استفاده می کنید ؟؟؟ چون سری جدید باتریشون ثابته ؟؟؟2 شلث لپ تاپ شارژ نداشته باشه در حین اینکه به شارژ باشه اشکالی نداره باهاش کار کرد یا مثل سونی بهتره وقتی تو شارژه باتریشو از پشت در بیاریم؟ممنون مشم راهنماییم کنید.
بستگی داره ، باتری مک بوک شما لیتیوم یون باشه و یا لیتیوم پلیمر!
خیر نسخه های بعدی برای مک وجود نداره دلیلش رو نمی دونم
اگر می خواهی با نرم افزار وکتوری کار کنی باید روی adobe illustrator سویچ کنی
کورل ۱۱ مک افتضاحه![]()
سلام
من یه لب تاپ مک بوک پرو دارم که متاسفانه سیستم مکینتاش اون وحتی پارتیشن های اون پاک شده ونمی دونم چطوری پارتیشن بندی ومکینتاش رو نصب کنم اگر اساتید محترم راهنمایی بفرمایند(تصویری باشه بهتره)
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)